Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-12-15 09:19:24
Možno právom cítia krivdu, no aj nám sa to už niekoľkokrát stalo za posledné mesiace. Za takýchto okolností obviňovať Barçu a vyťahovať tú trápnu kauzu je nielen detinské, ale aj nelogické. Je čas vyrásť, baleťáci.
2024-12-15 10:06:22
Mám pocit, že Barcelona ani Real nechcú vyhrať ligu a nakoniec to urve Atlético.
2024-12-15 11:35:36
Plačkovia z Madridu po každej strate bodov v LL obviňujú rozhodcov, ale nepozerajú do vlastných radov a nepriznajú si, že narobili v obrane množstvo chýb. A ten nadmieru pripečený Vinicius to je o neskutočný idiot a provokatér. Nepochopím, že mu rozhodcovia ešte nedali červenú kartu ani v jednom zápase napriek tomu, že neustále diskutuje s rozhodcom, čo podľa nových pravidiel môže iba kapitán mužstva, provokuje tak fanúšikov ako aj súperových hráčov. Som zvedavý, ktorý rozhodca sa konečne odváži ho vylúčiť, alebo ktorému hráčovi prasknú nervy a nakopne ho tak, že si pol roka nezahrá. Spolu s Belinghamom to sú dvaja pripečení provokatéri. Real by sa za nich mal hanbiť a nie sa urážať, že nedostali Zlatú loptu...a za čo? Za to divadlo a primitivizmus, ktorý predvádzajú zápas čo zápas na trávniku?
2024-12-15 14:14:51
Poprosím o link alebo nejaký dôkaz toho že RealMadrid TV vytiahol tú kauzu, lebo nikde som to nenašiel. V opačnom prípade ide zasa len o očierňovanie klubu od sport.es fcbarca.com a tohto webu od copywriterov
2024-12-15 14:16:45
RM je klub komediantů... Klub, kterému nejvíce pomáhali a pomáhají rozhodčí. Oni jsou poslední co by si měli stěžovat na rozhodčí... A ještě takto brečet na oficiálním kanálu je extrém... Styděl bych se. Co jsem viděl, tak ten faul penaltou být neměl. Chtít penaltu za to, že vás podkopne spoluhráč je extrém. Penaltu mohlo mít v 1. poločase i Rayo... Taky nechápu, jak Vinicius má tak málo červených karet. Vždyť on co každý druhý zápas je zralý na červenou. Zase se ukázalo, proč je RM nejvíc nenáviděným týmem pro většinu fanoušků...
stulda Premium
2024-12-15 15:16:18
Haha Mordor 🤮