S takou hrou, akú predvádzame v LL posledných 5-6 zápasov môžeme zabudnúť na titul. Nepremeniť ani jednu šancu z minimálne ôsmich vyložených je trestuhodné a nemôžme pomýšľať na dobrý výsledok. Lewandowski je už dlhšiu dobu absolútne strelecky impotentný, Yamal tiež v posledných zápasoch nehral nič výnimočné, ale od takého mladého chalana nemôžme chcieť, aby ťahal celé mužstvo v každom zápase. Niečo neskutočné včera predvádzal Balde. Absolútne žiadna kopacia kontrola, len kopnem do lopty...však niekde poletí!!! Ani jeden jeho center neprešiel ďalej ako k najbližšie stojaciemu súperovi. To, že je rýchly, je mu len na škodu, pretože v tej rýchlosti je poplašený ako štvorročné decko. Celé mužstvo včera hralo hlboko, ale že poriadne hlboko pod úroveň ako na začiatku sezóny. Za také výkony sa musíme len červenať.
Jako upřímně pokud se vytvoří šance, tak je to furt dobrý signál. Prostě je to i trochu o štěstí, věřím, že by Lewa z těch šancí ty goly dal. Ono začít zápas a dostat laciný gol z rohu a pak 90minut bušit do 11 lidí pod balonem, je trochu flustrující, ještě když lewa střelecky nepomůže. 0 místa na náběhy, 0 místa na kombinaci. Vše musí být extrémně přesné a rychlé, aby se překonala ta blokáda. Bohužel nemáme už hráče jako Messi, který i proti tomuhle bloku něco vymyslí. Yamal ať je super dribler, ale tu techniku v noze ještě nemá. Musíme ten diamant vybrousit a to chce čas. Myšlenky jsou dobré, provedení horší :( Balde na levo hroznej, protože přesně to je hráč, co potřebuje prostor. Proti silným týmům, kde se hraje vyrovnaný zápas je fajn, proti tomuhle bloku 0 platnost.
Důležité je to akceptovat a jít dál. Nedostat blbý gol tak je to otevřenější a věřím, že by to byl krásný zápas, takto bohužel zas včera boleli oči, bohužel.
Keď Real stratí 2 body, Barca musí stratiť 3... Včera čisté zúfalstvo a nech mi ešte niekto povie, že Pena je dobrý brankár, ďalší lacný gól na jeho konte, ani tá lopta nešla do rohu, ale jak je dlhý, tak sa jednoducho nenatiahne... Každý jeden brankár ho zatieni. Celkovo, Flick vsadil na ofenzívu, kedy sa spoliehame, že strelíme viac gólov, ako súper, to včera nevyšlo a bez zabezpečenej obrany potom dostávame tieto lacné góly. Množstvo gólov. Celé čaro z Flickovej ofsajdovej pasce a tohoto štýlu hry v LL je fuč, súper už vie, ako proti tomu, zatial iba v LM to ešte ako tak funguje, pretože tam ešte na to nie sú zvyknutý, ale ani to nebude fungovať večne.
Prvé zápasy bolo nejaké nadšenie a naši nemohuci útočníci dávali gole ,ale opäť sa vrátili k tomu co minule roky , totálna neefektivita.
Takto zničili xaviho . Lebo písať jak strašne sme hrali pri toľkých tutovkach je podľa mňa blbosť. Tie momenty na strelenie golu ,keď nevyužiju ,tak je trapenica. Bolo to tak minulý rok a aj teraz posledné týždne v la lige.
Flickove striedania boli podobný grc ako hra lewu a olma
ardit- co sa ti nepacilo na striedaniach? Dvaja hraci ktorym to vobec neslo ( Lewa a Olmo) isli dole prvi v 66 min., Yamal kvoli zraneniu odohral kolko mohol a nahradil ho Gavi, V 80 min stiahol DM a prisiel utocnik. Celkom logicke striedania.
Už prvé prišli neskoro
Lewa nech je aký je , do šancí sa dostával + išli sme tlačiť centrovat do 16ky mal zostať a už hneď mal ísť dole napr garcia a olmo za feran + fermin
De jong mal ísť hrať tiež, vie tak isto hlavičkoval
Proste malo sa ísť do viac ofenzívnych striedaní a nie post za post iba (ešte aj gavi za yamala bolo viac do defenzivy/kontroly )
ofenzivne striedania pouzil vsetky. De jong nie je hlavickar a navyse nema ani formu. Striedat v 66 minute urcite nie je neskoro. Yamal isiel dole kvoli zraneniu a nie preto ze chcel mat s gavim vacsiu kontrolu. Yamal sa pytal dole uz skor.
Skus si to prečítať ešte raz
Prvé striedanie olmo +lewa za feran fermin - mal lewa zostať a mal ísť dole hoci aj garcia
A potom mal ísť pau za yamala
A potom kľudne gavi - casado
Ale keď píšeš,že de jong je bez formy , tak gavi je v tom forme ?
Od zranenia mal de jong viac lepších zapasov ako gavi čiže kľudne mohol ísť on . Určite de jong není top hlavičkar ,ale nabehy do 16ky ma určite lepšie ako gavi
A hádzať na konci centre na gavi feran je podľa mňa horšie ako na lewa de jong feran
to ze lewa neostal sa necudujem, bol to s olmom nas najhorsi hrac a neskoroval by ani keby zapas trval 200 minut. Stoper zvycajne dole ako prvy nechodi a bolo potrebne branit tie nakopavane lopty na utocnikov leganes. Po vojne je lehke byt generalom a mudrovat. Flick urobil vsetky striedania tak aby posilnil ofenzivu + dal dole hracov ktorym to neslo ako prvych. Striedania by boli grc keby stiahol ofenzivu a poslal by defenzivnych hracov.
a vsetci fans podstupili lobotomiu. vyhrali sme v dortmunde, halo! teraz sa nepremenili sance, to je vsetko. nikto nezabudol hrat fotbal za 3 dni. je to mlade muzstvo, ktore bavi, nie vzdy to vyjde. netreba okamzite lamat palicu.
nechýbajú len góly -- balde neurobí jediný center, bráni zďaleka, záloha stráca lopty a neprodukuje prihrávky dopredu, o lewandowsom pomlčím, už dávno sme mali mať iného hroťáka, kopia sa chyby v strede obrany, po zraneniach sa nevedia vrátiť viacerí hráči -- pedri, gavi, de jong
Lobotomiu podstúpil asi niekto iný. Keď sa ti páčia posledné zápasy LA ligy, veľmi zlý pohľad na futbal. Chýba nám mozog mužstva, hráč ktorý vie tvoriť hru. Pedri nato nemá, jediný Casado má tú myšlienku, len že stále je pri ňom Pedri, ktorý mu viac prekáža ako pomáha. Aj včera dvesto kontaktov s loptou a nič nevymyslel. 90% lôpt len posúva do boku a do zadu. Za celý zápas žiadna finálka prihrávka.
Stále čítam balde balde balde. Ale olmo hral asi 10x horšie podľa mňa a lewa nám zabil zapas . + flickove striedania boli väčšia katastrofa ako baldeho center
cukr86, lenže futbal sa nehrá na šance, kto si ich vypracuje viac, ale na góly...a tie teraz v LL nevieme dávať. Vždy keď dostaneme prvý gól mi je takmer jasné, že zápas neotočíme, pretože súperovi stačí stiahnuť do obranu všetkých hráčov a mi bohužiaľ nemáme hráčov, ktorý by dokázali vystreliť z 20-25 metrov. Všetko to chceme dotlačiť doslova až do kuchyne. Súperi nás už majú prečítaných, no mi stále hráme jeden a ten istý systém...bezhlavo do plných.
Keby Kounde a Lewa premenia čisté šance, tak by sme zhodnotili, že sa nám podarilo prebiť silný blok a otočiť zápas. Vytvorenie takých šancí v takomto zápase je dobrý signál, to si po minulé roky nepamätám. Na pekný dynamický futbal treba dva tímy. Pokiaľ sa jeden rozhodne hrať vo svojej 16-tke. Nemôže to zanechať dobrý dojem. Potom už zostáva len výsledok a ten včera nevyšiel.
Viděl někdo včera na hřišti Gaviho po tom co ho tam Flick poslal? Já jsem ho snad ani jednou neviděl u míče nebo dokonce v záběru televize. Proč nedostal místo Gaviho, který je jen bojovník, šanci Pablo Torre, který dokáže vymyslet průnikovou přihrávku, má dobrou techniku a dokáže i překvapivě vystřelit na branku?
Obrana casto inkasuje. Vzadu sa treba zlepsit. Lacne goly po chybach. Ten hrac hlavickoval sam, kto ho drzal ? Ako mu mohol ujst ?
Malo strelby z dialky, 16-20 m nikto nevystreli, dookola to iste cez kridlo center.
Hrame presne ako za xaviho, vsetko prihravky dozadu doboku, to kazdy vie precitat absolutne pomaly nudny futbal ktory je neefektivny, mam pici nejake drzanie lopty, sa opytajte hociakeho hraca na svete , drzanie lopty maj klude ked ja vyhram, takto sme nehrali v septembri a oktobri, hrali sme ovela priamociarehsie a rychljesie viac na protiutoky lebo tak sa futbal hra dnesnu dobu, a stale sme hrali krasne, teraz to nema s futbalom a krasnotou nic spolocne
Ja si myslím, že super mužstvám nie je problém premeniť z čistých, gólových šancí oveľa viac, ako hráči Barci. Veď v 1. polčase ich bolo možno 5 a v druhom tiež. A má to zmysel, pretože naše mužstvo ožije a súper sa musí otriasť! A v poslednom zápase a možno aj v iných, bolo tých príležitostí veľa! Veď už len tým, že si ich vieme vlastne vypracovať a keby sme ich dokázali premieňať, tak aj hráčom by sa ľahšie hralo! Druhú vec by som spomenul Lewu. Ten jeho stereotyp pri pracovaní s loptou v šestnástke súpera, pri kombináciách je na španielskych obrancov primálo.......že je vedúci strelec La Ligy? To je, ale v tabuľke nepremenovaní šancí, by aj tú tabuľku viedol. Sorry, ale ja to tak vidím a som ochotný prijať i iný názor, aj keď by sa v niečom líšil, ak by bol normálne vysvetlený!
Důležité je to akceptovat a jít dál. Nedostat blbý gol tak je to otevřenější a věřím, že by to byl krásný zápas, takto bohužel zas včera boleli oči, bohužel.
Takto zničili xaviho . Lebo písať jak strašne sme hrali pri toľkých tutovkach je podľa mňa blbosť. Tie momenty na strelenie golu ,keď nevyužiju ,tak je trapenica. Bolo to tak minulý rok a aj teraz posledné týždne v la lige.
Flickove striedania boli podobný grc ako hra lewu a olma
Lewa nech je aký je , do šancí sa dostával + išli sme tlačiť centrovat do 16ky mal zostať a už hneď mal ísť dole napr garcia a olmo za feran + fermin
De jong mal ísť hrať tiež, vie tak isto hlavičkoval
Proste malo sa ísť do viac ofenzívnych striedaní a nie post za post iba (ešte aj gavi za yamala bolo viac do defenzivy/kontroly )
Prvé striedanie olmo +lewa za feran fermin - mal lewa zostať a mal ísť dole hoci aj garcia
A potom mal ísť pau za yamala
A potom kľudne gavi - casado
Ale keď píšeš,že de jong je bez formy , tak gavi je v tom forme ?
Od zranenia mal de jong viac lepších zapasov ako gavi čiže kľudne mohol ísť on . Určite de jong není top hlavičkar ,ale nabehy do 16ky ma určite lepšie ako gavi
A hádzať na konci centre na gavi feran je podľa mňa horšie ako na lewa de jong feran
Malo strelby z dialky, 16-20 m nikto nevystreli, dookola to iste cez kridlo center.