Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-12-16 07:49:38
S takou hrou, akú predvádzame v LL posledných 5-6 zápasov môžeme zabudnúť na titul. Nepremeniť ani jednu šancu z minimálne ôsmich vyložených je trestuhodné a nemôžme pomýšľať na dobrý výsledok. Lewandowski je už dlhšiu dobu absolútne strelecky impotentný, Yamal tiež v posledných zápasoch nehral nič výnimočné, ale od takého mladého chalana nemôžme chcieť, aby ťahal celé mužstvo v každom zápase. Niečo neskutočné včera predvádzal Balde. Absolútne žiadna kopacia kontrola, len kopnem do lopty...však niekde poletí!!! Ani jeden jeho center neprešiel ďalej ako k najbližšie stojaciemu súperovi. To, že je rýchly, je mu len na škodu, pretože v tej rýchlosti je poplašený ako štvorročné decko. Celé mužstvo včera hralo hlboko, ale že poriadne hlboko pod úroveň ako na začiatku sezóny. Za také výkony sa musíme len červenať.
2024-12-16 08:04:26
Balde je bohužel jen běžec
jirkam Premium
2024-12-16 08:13:24
To nadšení že začátku se vytratila Už hrajou a la Xavi
2024-12-16 08:54:13
a vsetci fans podstupili lobotomiu. vyhrali sme v dortmunde, halo! teraz sa nepremenili sance, to je vsetko. nikto nezabudol hrat fotbal za 3 dni. je to mlade muzstvo, ktore bavi, nie vzdy to vyjde. netreba okamzite lamat palicu.
2024-12-16 09:16:35
Keby Kounde a Lewa premenia čisté šance, tak by sme zhodnotili, že sa nám podarilo prebiť silný blok a otočiť zápas. Vytvorenie takých šancí v takomto zápase je dobrý signál, to si po minulé roky nepamätám. Na pekný dynamický futbal treba dva tímy. Pokiaľ sa jeden rozhodne hrať vo svojej 16-tke. Nemôže to zanechať dobrý dojem. Potom už zostáva len výsledok a ten včera nevyšiel.
2024-12-16 09:45:22
Viděl někdo včera na hřišti Gaviho po tom co ho tam Flick poslal? Já jsem ho snad ani jednou neviděl u míče nebo dokonce v záběru televize. Proč nedostal místo Gaviho, který je jen bojovník, šanci Pablo Torre, který dokáže vymyslet průnikovou přihrávku, má dobrou techniku a dokáže i překvapivě vystřelit na branku?
2024-12-16 10:40:00
Obrana casto inkasuje. Vzadu sa treba zlepsit. Lacne goly po chybach. Ten hrac hlavickoval sam, kto ho drzal ? Ako mu mohol ujst ?
Malo strelby z dialky, 16-20 m nikto nevystreli, dookola to iste cez kridlo center.
2024-12-16 11:36:13
Hrame presne ako za xaviho, vsetko prihravky dozadu doboku, to kazdy vie precitat absolutne pomaly nudny futbal ktory je neefektivny, mam pici nejake drzanie lopty, sa opytajte hociakeho hraca na svete , drzanie lopty maj klude ked ja vyhram, takto sme nehrali v septembri a oktobri, hrali sme ovela priamociarehsie a rychljesie viac na protiutoky lebo tak sa futbal hra dnesnu dobu, a stale sme hrali krasne, teraz to nema s futbalom a krasnotou nic spolocne
2024-12-16 14:55:13
To ani Ferran to nevytrhol? ........................ aha vlasnte namal ani jednu šancu........ tak sorry
2024-12-16 17:34:34
Ja si myslím, že super mužstvám nie je problém premeniť z čistých, gólových šancí oveľa viac, ako hráči Barci. Veď v 1. polčase ich bolo možno 5 a v druhom tiež. A má to zmysel, pretože naše mužstvo ožije a súper sa musí otriasť! A v poslednom zápase a možno aj v iných, bolo tých príležitostí veľa! Veď už len tým, že si ich vieme vlastne vypracovať a keby sme ich dokázali premieňať, tak aj hráčom by sa ľahšie hralo! Druhú vec by som spomenul Lewu. Ten jeho stereotyp pri pracovaní s loptou v šestnástke súpera, pri kombináciách je na španielskych obrancov primálo.......že je vedúci strelec La Ligy? To je, ale v tabuľke nepremenovaní šancí, by aj tú tabuľku viedol. Sorry, ale ja to tak vidím a som ochotný prijať i iný názor, aj keď by sa v niečom líšil, ak by bol normálne vysvetlený!