Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-12-16 16:15:50
To neveští nič dobré.... 😑
2024-12-16 16:18:23
Fantazia ,ako vieme pracovat s maldymi hracmi a rozumne im dat minutaz, Kua ved oni su este vo vyvoji! Odfajceni : Fati,Pedri,Gavi a teraz Yamal. A to som vynechal kopu dalsich. Na rade je kto Cubarsi? Teraz bol zraneny Yamal a je opat. FDJ sa zranil,vrtail a hned zranil,odvtedy je mimo s vykonom. Araujo a kopa dalsich. Bud zle nastaveny kondicny trening,alebo rege,alebo je nieco proste zle. A mozno len ta minutaz aby sa upravila.
Ak ma niekto talent a 17r,tak mi ho vytazime,ako uranove bane.
2024-12-16 16:37:24
No a sme vpici
2024-12-16 17:28:26
Kdyz jsem videl, jak se mu ten kotnik otocil, tak se divim, ze frajer vubec dohral zapas, ale bylo to cisty😀 fakt se uz nedivim nicemu v tyhle lize
2024-12-16 19:06:38
Tohle byl jeden z důvodů (celkově je potřeba hráč co je na lavičce a má schopnost to trenérovi komplikovat stabilní výkonností), proč jsem posledně psal, že kéž by se Ferran probral z diskotéky a začal být konzistentní, protože situace je taková, že máme 3 útočníky na 3 pozice co si drží výkonnost s občasným výpadkem(viz teď Lewa) no a pak je vakuum.. Takže touha, aby v sobě našel síly dosud neviděné je teď už znasobena, ale bohužel to asi zůstane v rovině snů.. Snad to Flick zvládne zaplatovat, ale ty jo jde fakt o problém..