Je známe ze ancelotiho muzstva maju zlepsenu vykonnost v druhej polovici sezony,a nebude to inak ani teraz,myslim,ze real uz horsi nebude,bojim sa ze barca bola pred dvoma troma tyzdnami na svojom maxime
Hovadina... Měl tam Jaos, je to naopak... Uvidíme na konci sezóny... Jsou zde velké výkyvy... Hlavně proti slabším. I tak je to s Flickem o poznání veselejší.
Hlavne ze pod xavim jsme nastrileli o dost mene golu był to antifotbal… i kdyby pod hansem było min bodu jsem za tu zmenu porad rad,protoze diky nemu se vratila hrdostvsem fans aspon na chvili hrdost z krasy tehle hry
Takze Cancelo, Felix a Gundogan su menej ako Olmo, Pau. Fuu tu su riadni odbornici, alebo skor hejteri, ktori za kazdu cenu chcu znehodnotit pracu Flicka?
Iba yamal rok starší a vyhranejsi je lepší ako to trio co si napísal. Tak isto cubarsi . Ti mladí hráči dozrievajú a to je ten rozdiel. Ďalšia vec je ze nemali sme DM ,kt.v xaviho štýle je veľmi dôležitý a vedenie radšej vyhodili trénera a doniesli flicka ktorý hráva 4 2 3 1 čiže mu sedeli hráči co ma do formácie viac
To su teda teorie, ze su o rok starsi tak ma lepsi tim. Ano su, ale zas Lewa, Inigo, Ter Stegen su tiez o rok starsi a tym padom slabsi. Stale su to ti isti hraci, Flick mal zranenu polovicu zostavy na zaciatku sezony a aj tak sme hrali krasny futbal a strielali goly. Xavi mohol tiez vytiahnut Bernala s Casadom, ked nemal DM, nemusel tam pchat Oriola a Christensena. Ale ten by len vyplakaval ako potrebuje posily. Flick hra s tym, co zdedil a nestazuje sa. Ked dostane posily za 200 mil. tak mozeme porovnavat.
Wtf však Xavi měl zraněný většinu sezony x hráčů ne? Vždyt jsme to řešili že první půl rok neodehrála stabilní jedenácka víc jak 2 zápasy po sobě. Někdo se vrátil druhý se zranil :D Co tak vím tak Stegen, Lewa, Raphinha, Araujo, Christensen, Inigo, Gavi, Pedri laboroval,a další, to je drtivá většina základu co dnes má flick. :D Casado a Bernal Xavi ale vytáhnul chodili trénovat s Ačkem už před novou sezonou. Asi usoudil že mají ještě čas. Nehledě že Oriol začal sezonu dobře. Pak se dosral, ale pošli tam kluka v nějaké fázi sezony, když jich tam máš dalších 5. Muže ho to sundat a má po kariéře díky tomu tlaku. Vůbec bych to nesrovnával kor když tu sezonu dost kapituloval Peňa který měl nejhorší půl rok ever co jsem kdy viděl. Protože z jeho příchodem do branky uplně odešlo korigování obrany a uplně se to sesypalo. Nádherný obrat pak když se vrátil Stegen. Najednou obrana fungovala lépe. Ale jsem rád že se chytil. každý hraje jiným stylem. Pod Xavim jsme když přišel taky měli šílený boom hrálo se pěkně, byli vidět změny, zvedlo se to a pak sešup. Uplná paralela s Flickem. Taky šílený boom vyletěl a poslední zápasy v lize katastrofa. Protože přesně co nás minulý rok stálo body byla neproměnování šancí a pěší fotbal, poslední zápasy v lize to je uplně přesný. Stěžovat si nemůže jinak by letěl ;). Xavi si dá se říct nestěžoval na kádr, ale stěžoval si na styl jakým se řešili posily. Že místo toho co chtěl do systému mu bylo přiváděno hráči co nechtěl a srali se na to zbytečně peníze. Věc je druhá že chtěl trochu nereálné posily, to jsem nechápal. Za co by se měl hatovat je a bylo jeho chování na zápasech a kecech na rozhodčí. Ale bylo vidět že tím klubem žije. Asi mu to nemám za zlé i když mi bylo za něj studno. Pro klub udělal hodně, vzdal se prachů. Sám se vykoupil z vlastních peněz aby nám pomohl. Vytáhnul kompletní celou kostru týmu na které mužeme stavět budoucnost :). A za to mu patří velké díky.. A to samé přeji Flickulovi aby se z toho dostal a dal tomu zase ten řád jako na začátku sezony :). A nedopadlo to tak že to bude ještě horší a dosere se to.
V niecom s tebou suhlasim v niecom zase nie. Zranenia maju rovnake, podla mna mal Flick horsi tim k dispozcii na zaciatku sezony, co sa tyka zalohy, lebo Gundogan vedel zahrat aj na DM, Gavi zraneni a po navrate to stale nie je ono, Fdj zraneny a nulovy, Bernal cela sezona mimo. A to nehovorim o obrane, kde dvaja stoperi musia hrat 90% casu. Aj ten Felix sa tu zosmiesnuje, ale ako hrac z lavicky to vedel urcite viac rozhybat ako taky Ferran alebo Fati..kazdopadne ja Xaviho pracu neznevazujem, ja som sa ho zastaval, hlavne, ked dal svoju hlavu na stol a isiel do polo rozpadnuteho klubu, kde bola obmena Dream teamu a k tomu este bez financii. Ale na druhej strane tie posily aj ked za cenu pak dostal. Prisiel Kunde, ktoremu nasiel miesto na kraji, Christensen, Inigo, Lewa, Raphinha(ktory hral pod nim na 30% a pred sezonou bol uz na predaj). Ale na druhej strane podla mna bol takticky nevyspely a nemal ziadny alternativny plán ani nevedel reagovat na nepriaznivy vyvoj zapasu. To su vsak skusenosti. Som rad, ze je to tak ako je, lebo hlavne v Europe sme intenzitou zaostavali a konecne nefasujeme debakle od Bayernu a pod. S vytiahnutim mladikov suhlasim, ale keby tu zostal zas by chcel prichod Zubimendiho alebo niekoho podobne draheho a neviem, ci by to bol dobry napad..Preto hovorim pockajme si, kym Flick dostane hracov, ktorych chce a potom porovnavajme..
Flickuv systém je mimo jiné o intenzitě. A pokud nemáme srovnatelný hráče na lavici a hrají pořád ti samí, tak proti papírově slabším prostě ten tým neudrží tempo. Za Xaviho na konci to bylo opravdu marné. Flick je pro mě superstar, i když je to teď těžký, pořád jsme ve hře... A není potřeba se bát silných týmů jako za Xaviho. Já tam perspektivu vidím.
Keď sme nehrali alonso pique stoperi nedostávali sme karate. Pedri a gavi jeden vykartovany a druhy zraneny neboli na united náhodou? Xavj mal určite horši káder.
ardit - flick ma urcite horsi kader a napriek tomu lepsie vysledky. Flickovi prisiel len olmo, ale nema/nemal gundogana, gaviho polovicu sezony, arauja, christensena, cancela a felixa. Hadam mi nechces tvrdit ze olmo je viac ako tych 6 hracov :) Xavi mal zranenych hracov, ale to aj flick ( ter stegen, gavi, de jong, araujo, christensen, olmo, bernal) Neni o com
Je to zbytocne sa tu dotahovat. Oni to pocitaju ako na Fife, hracovi stupol o 3 ranking tak je lepsi ako ten isty hrac, ktoreho mal Xavi...Darmo, ze Xavi mal o 2 svetových hracov viac.
Pozri sa na hru ako hrali a akym sposobom porazali superov tazkeho kalibru v tejto sezone a nieje o com...pokles formy, unavenost môže byť. Stále su v hre o prve miesto v La Lige...
neriesim mame mlady tim to sa musi prejavit skusenosti treba tiez, treble necakam ale nejaky titul dame podla mna. Verim im. Rozlucime sa s rokom vyhrou nad Atleticom a oddychneme a snovou energiou do noveho roka uz bude k dispozicii aj araujo a snad sa nikto nezrani uz
Hra je úplne iná? Sak je to to iste , rozdiel je v efektivite útočníkov,pretože keď goly nedávajú a super totálne defuje tak to je proste ťažké. Tie momenty pod xavim nevyuzivali tak ako aj včera za flicka . Aj s realom prvý zápas sme prehrali ,ale zle sme veru nehrali namiesto čistej penalty sme dostali gol bohužiaľ. Ale teraz nejdeme to co hovorí iba história , ale riešime tu hru a ta keď sa dali prvé sance ,tak to bolo dobre aj vtedy . Rozdiel je ze do toho co chce hrať flick ma hráčov,do toho co chcel hrať xavi mu chýbalo solo DM , casado je dnes tam kde je pretože minulý rok zbieral minútaz a sebavedomie šlo hore , tak isto Bcko skončilo na dobrom mieste , tento rok tam je trapenica ak si si nevšimol. Yamal cubarsi o rok viac skúsený. A v polovici zapssov sa lewa a raph prebrali . Inak flick nespravil žiaden zázrak ako sa tu po 2 týždňoch písalo ako im zmeníl kondičku:D výsledky mal dobre , teraz to trochu škrípe. Ale bodaj by to otocil , ukázal aký je tréner a vrátil to ako to bolo na začiatku jeho pôsobenia
Velka skoda tych poslednych zapsov v la lige. Snad len docasna mensia kriza. Za xaviho ktory mal mierne lepsi kader sme boli fackovaci panak v europe. Za flicka sme 2 v tabulke kde je 36 klubov.
Lepší káder ma flick nie xavi . Fackovaci panák v Európe prehral na červenú kartu s psg . Predtým vypadol s alonsom a piquem ako stopermi proti Interu kde sa mala kopať pena
ma mladikov ktori su o rok starsi a ovela viac vyhrati. Ma DM ktore nam minulu sezonu chybalo po odchode Busa, a to nam podla mna chybalo najviac. Nema na listine zranenych polovicu timu, Xavi mal zapasy kde nemal ani koho vystriedat. Flick ma o nieco lepsi kader, skusenejsi. Aj ked je stale uzky a tie slubene posily su tam kde pravidlo 1:1 a Messi :)
Par jasnych zaverov:
1.Flick ma lepsi kader kvoli tomu, ze mame extremne mlady tim ktory je o rok starsi.
2. Hrame podstatne lepsie ako minulu sezonu a posledny mesiac mozno zatial hodnotit ako drobnu minikrizu.
3. Flick by rovnako neporazil velke timy s obranou Roberto Alonso Garcia Pique(vtedy v hierarchii az za Garciom) alebo Roberto Alonso Garcia Christensen, nehovoriac o tom, ze sme boli v tych zapasoch opakovane poskodeny o penaltu.
Nazor bez kusku nadhladu. Treneri nemenia svoj model hry a taktiky sa prisposobuju hracom len v ramci moznosti. Treneri na svojom systeme pracuju celu karieru a nikto neskace zo stylu do stylu, lebo to ziaden trener ani nevie. Pep ti nezacne hrat ako Klopp ani Klopp ako Pep, Mourinho bude vzdy Mourinho, Flick nebude hrat ako Conte a pod. Hod očko ake vysledky ma Pep bez Rodriho, touto logiku je Pep podpriemerny trener. 14 rokov sme hrali pod roznymi trenermi nas pozicny futbal, a ani jeden trener si nevedel poradit bez Busquetsa. Nie je nic prevratneho na tom, ked kader vyhovuje jednemu trenerovi a druhemu nie. Nagelsmann hraje s nemeckom podstatne lepsie ako Flick, a neznamena to, ze by mal byt lepsim trenerom. Nato aby trener uspel musi vsetko do seba zaklapnut. Faktorov je mnozstvo.
Zopakujem, ze je to nazor bez nadhladu. Takto mozes zdiskreditovat kazdeho trenera, pretoze kazdy sebalepsi trener zazil zle sezony kde si nevedel poradit s problemami. Tu sa to lamalo doslova na jednej pozicii.
neviem ci si uvedomujes ze nie kazdy hrac moze naskocit do zakladu len tak smahom ruky z tretoligoveho becka. Xavi daval Casadovi moznost trenovat s prvym timom, dal mu par minut a pripravoval ho na prechod do acka. Ty si to predstavujes ako lusknutie prstom, hej ty pod sem, zajtra hras.
Xavi bol v klube bol cez 2,5 sezóny. Za ten čas nič nezmenil, snažil sa hrať stále to isté, len dával hráčov na pozície a čakal od nich, že budú hrať to čo im povedal bez ohľadu na ich schopnosti.
Pod xavim to nebolo len PSG ale aj bayern, inter, man united. V LM sme neboli schopni konkurovat. Flickovi prisiel iba olmo. Xavi mal gundogana, cancela,felixa. Flick nema/nemal gaviho ani arauja. Vyhovorky ze xavi nemal DM su trapne. Xavi chcel romeua a dostal ho. Casadovi sance nedaval. Ani flickovi nikto nekupil DM ale poradil si.
Xavi bol v klube 2,5 roka. Adekvatny kader mal k dispozicii len sem tam, a vtedy sme podavali vyborne vykony vratane zapasov s top timami. Hrali sme jednym stylom 14 rokov, za tych 14 rokov nebolo narocne pochytit zakonitosti tohto stylu, kedy su predpoklady nato, aby to fungovalo a s akymi hracmi zas nie. Nemohol sa v tomto smere opriet o ziadnu dlhodobejsiu kontinuitu, to bol zasadny problem. Keby sme si to rozmenili na drobne lamalo sa to na detailoch. Trochu ine podmienky by priniesli diametralne ine vysledky.
este som zabudol ze flickovi nie je k dispozicii ani christensen a na argument ze ti niektori hraci su o rok starsi a teda lepsi, mozem odpovedat ze lewa, inigo su zas o nieco horsi lebo su o rok starsi.
Niekomu rok navyse neprospeje, s trochou logiky vzhladom na skladbu muzstva nemozes nepochopit, ze ten rok navyse timu pomahol. Je rozdiel, ked ti vypadne Araujo a Christensen a mozes nasadit Iniga s Cubarsim ako ked sa ti zrani cela obrana a musis hrat v zlozeni Alonso Garcia Pique Roberto(Bellerin). Rozdiel v dolezitosti DMka pri roznych styloch bola tiez vysvetlena. Vsetky zle vykony pod Xavim prichadzali ked boli zasadne problemi v zostave s nedostatocnymi hracmi. Naopak ked si pozries zapasy, v ktorych sme mali pokope kader boli z toho 3 dominantne vyhry nad Realom, 3 vyhry nad Atleticom, Neapol, v Allianz arene sme prehrali nestastne s 3nasobnym poctom sanci v porovnani s Bayernom, to vsetko behom jedneho kalendarneho roku. V sezone 22/23 nam chybali v kadri zo dvaja kvalitni obrancovia a 2 kvalitni zaloznici, v sezone 23/24 chybal Busquets/spickovy pozicny pivot. Argument ala Romeu sam nemozes brat vazne.
Eli_vantha to s tym Romeuom ma vzdy pobavi :) Samozrejme Laporta nasluboval ako bude kader skvalitnovat, ked doslo na lamanie chleba mohli sme realne kupit niekoho akurat ako Romeu, takze mohli sme mat jeho alebo nikoho. Xavi si mohol vyberat z vypredaja co ostalo a na co sme mali
jasne :) S PSG nestastna cevena, S bayernom nestastna prehra ale mali sme viac sanci, s interom zly rozhodca a s man utd tiez nejaka vyhovorka :) Ale ano, v plnej zostave bez zraneni sme pod xavim vedeli vyhravat. Problem je ale ten ze zranenia patria k futbalu a trener je tam od toho aby na to reagoval, rovnako aby reagoval na priebeh zapasu co xavi nevedel. Ked xavi nevie hrat bez busquetsa, nech ide teda trenovat inter miami. Ked busquets skonci s futbalom, musi asi aj xavi. Xaviho barcelone chybali hraci na niektore posty ale to aj flickovi pred touto sezonou a flick si poradil. Xavi nie. Argument romeua vazne beriem. Xavi ho chcel hoci nie ako prvu moznost. Flick: dostal len olma ale bez gundogana, arauja, gaviho na pol sezony, bez christensena, cancela, felixa. Tu nie je o com, kto mal lepsi kader.
stockey - isteze je aj laportova chyba ze nepriviedol niekoho lepsieho ako bol romeu. To ale nic nemeni na fakte ze romeu bol jedno z xaviho zelani. Takemu flickovi laporta nekupil ziadne DM.
Su zranenia a zranenia. Mozu sa ti zranit 3 hraci a nepocitis to pretoze maju rovnocenne nahrady a mozu sa ti zranit 2-3ja hraci ktorych nahradia kazici a vykon je v riti. Ako vidis aj Pep nevie trenovar bez pozicneho pivota tiez by mal prestupit do MLS.
Btw nechcem ja urážať a dávať dole flicka. Ale za to co ste písali xaviout si dnes branite flicka jak hovädo:D
Podľa mňa ste fanúšikovia livescore a vôbec nepozerajte fjtbal do hĺbky a neriesite detaily ,ktoré ovplyvňujú hru a len to zhodite na niekoho koho si práve vyberiete
Ako to bol predtým Roberto, potom xavi , teraz balde :D
A áno ten zapas s bayernom bol nešťastný ,keďže lewa tie sance nepremenil co mal. Tak isto ako aj s leganes. Preto nehovorím, že flick je zlý, on pripravil mužstvo aby si sance vytváralo a aj si vytvorili .ale tak to bolo aj za xaviho , sance boli ale raphinha aj lewa proste zahadzovali aj nemožné. A to všetko bez DM a nevyhrali yamalom a cubarsim .
Btw k tomu casadovi , podľa mňa minulý rok sa snažilo béčko postúpiť o ligu vyššie a takmer sa im to aj podarilo. Aj to môže byť detail prečo casado nehral za áčko a ešte rok ho tam xavi chcel nechať . Vidíme ako to je teraz s naším Bckom.
tunno - v city bude problem asi aj niekde inde, nie iba v absencii rodriho.
ardit - a team ma vzdy prednost pred b- ckom. Ak by xavi videl casada tak ako ho videl flick, nemam pochyb ze by v b-cku neostal pomahat postupit o ligu vyssie. Xaviho team nemal problem len v zahadzovani sanci. Bolo toho viac a preto dostal vyhadzov.
Sorry, ale to nie je len o Rodrim v City, tam hrajú všetci mizerne. Kovačič, Gvardiol a Haaland sú asi jediný hráči, čo si držia formu, ostatný sú úplne mimo.
A áno, je to Guardiolova chyba, že nemá alternatívne riešenie, že čo keby. Už pred Rodriho zranením to bola s výkonmi dosť bieda.
Ale aby sme sa vrátili ku Xavimu. On pozná len 1 taktiku a to to, čo hral. Nič iné nepozná. Je XY možností ako hrať, ale on hral len to jedno a stále dookola to isté. Od toho je tréner trénerom, aby našiel najlepšie možné riešenie, ktoré existuje.
Tak keď išlo o jeho vývoj tak po 15 min za áčko by nebol dnes tam kde je keďže hral hlavnú úlohu v béčku a možno práve tu jednu sezónu takú potreboval aby na tom bol tak ako aj je dnes
Áno v city sú viacerí bez formy.ale rodri tak zvládal ten post a tak získaval lopty ,že každého na okolo robil lepším. Ci v city alebo na eure.
to nebolo kvoli roquemu, ale preto ze nemal vysledky, nevedel reagovat na priebeh zapasu, stale len jedna a ta ista taktika, same vyhovorky, zbieranie zltych a cervenych kariet. Xavi dostal dost slusnych posil a vysledky slabe.
Uz v minulych sezonach mal Pep pri absencii Rodriho winrate len 56%.
Za tych 14 rokov sledovania Barcy od cias Pepa si si mohol vsimnut, ze vyskladat tim na tento styl je narocnejsie ako na ine styly, proste to ma svoje vyhranene specifika. To iste mozes sledovat v City, tam si Pep zbieral najlepsich svetovych zaloznikov, s dorazom na techniku a IQ. Na tieto veci preto treba nazerat s nadhladom, fanusik Barcy by tomu mal najlepsie rozumiet.
Eli_vantha kiezby vedel Flick tak reagovat na zapas ako Xavi, kedze sme v lige neotocili zapas od augusta :) vyhodili ho preto lebo povedal ako to s klubom vyzera a ze netreba brat tituly ako samozrejmost ked je klub vo vystavbe
tunno - city si mozu dovolit kupit takmer kazdeho na ktoreho si pep ukaze. To nie je pripad barcy.Ked odisiel busquets, ktory bol vraj alfou -omegou, xavi mal prisposobit alebo zmenit herny styl. Neda sa donekonecna vyhovarat ze odisiel busquets.
🙃
Kritika na hlavu Xaviho by bola opodstatnena, keby dostal napriklad Lobotku a ani potom by mu to na ihrisku nefungovalo. Bolo povedane vsetko takze nema zmysel sa kolo toho dalej tocit.
To je argument . No ale nekúpili. Tak to je ale ten problém pre boha , že sa na nho vedenie vysralo s jeho potrebami a aj tak odohral slušnú sezónu. Ale ako píše tunno zbytočne sa okolo toho točiť dalej
tunno - nemas pravdu. Chybalo nam DMko pred sezonou? Chybalo. Flick si poradil inak ako zhananim nevyhnutneho spickoveho pozicneho pivota, pretoze ako sa ukazalo, barca nemusi nevyhnutne fungovat len s takym typom pivota.
Ale keby flick to DM mal aj tak by nehral na 1 defenzívneho a štýlom akým barca hrala dlhé roky
Nosfe nesúhlasím s týmto co si napísal, nie je to to iste a dobre vieš. Nepodpisovali hráčov na inú pozíciu ako by daný tréner vyzadoval
Myslíš si, že taký Ancelotti nechcel aspoň 1 stopéra? Alebo hrot namiesto Mbapého? To isté nájdeš všade. Nikto nedostane každého, na koho si ukáže. Ani Guardiola v City.
ardit - xavi a flick maju rozdielny styl hry aj ohladom DM. Xavi nemal pozicne DM a flick nemal dve DMka pre svoj styl. Flick ale to riesenie nasiel: casado-bernal, casado-pedri
Nosferatu to co si napisal nemozes ani mysliet vazne. Samozrejme, ze nedostane trener uplne vsetko, a ze nedostal hrot miesto Mbappeho je uz totalna sprostost (netreba hovorit preco). Aj Flick by chcel urcite nejakych hracov na nejake pozicie, ale rozdiel je ked pre Xaviho bol pivot priorita 10 z 10 a ine pozicie co tu aj spominas pre inych trenerov nemali zdaleka zdaleka taku prioritu.
Eli Flick nemal DMka na svoj styl nato si ako prisiel? Hned na zaciatku vravel ze potrebuje 6tku fyzicky typ zaloznika a po par treningoch povedal ze nepotrebuje, lebo zistil ze to v kadri ma. Podotykam, ze tu fyzicku 6tku mu vedenie malo v plane priviest. To comu nerozumies je, ze niekedy podmienky vyhovuju jednemu trenerovi a nevyhovuju druhemu. Mohlo to byt aj naopak, predstav si zeby prisiel Flick pred par rokmi a nedostal by fyzicke DM a musel by hrat s Busquetsom ktory mu do stylu nepasuje.
Uvedomte si ze Xavi po Koemanovi ak neratam veteranov co ukoncili karieru zdedil iba 4-5 kvalitnych hracov, takze na vybudovanie timu potreboval kupit a vytiahnut z Bcka spolu okolo 14-15 hracov. Suma penazi ktoru
mal k dispozicii na takuto masivnu prestavbu bola nizka a cele to zvladol velmi dobre a Flick z toho tazi.
Pozri sa na nemecku repre - dalsi priklad toho ze podmienky pre jedneho trenera nesedia a druhemu ano. Flick sa v repre trapil a "zlomil" aj nejake negativne rekordy. Naopak Nagelsmann hral spolocne so spanielmi najlepsi futbal na turnaji. Vo vzajomnom zapase so spanielmi mali aj viac cistych sanci. Mal k dispozicii ten isty vyber a prejav bol diametralne iny.
Nosferatu2000 tak vidis ako sa mylis. Akoze nic nezmenil, skusal tam aj Erica, nakoniec skoncil s CHristensenom, s nim to fungovalo najlsepie. Xavi minulu sezonu doplatil na obrovske mnozstvo zranenych a chybajuce kvalitne DM. Nehovoriac o klucovom zraneni STegena a katastrofalnej forme Penu, kedy sme uz chceli poslat aj Stegena s barlami a pochytal by toho viac. To nas stalo sezonu.
Nedokazes vidiet sirsie suvislosti, vezmes si do hlavy jednoduchu linku a ides. Podobne ako tu boli reci ze Xavi zle trenuje kondiciu a nakoniec sme mali takme najviac nabehanych km v LM aj v lige a otacali zapasy v zavere ked ine kluby uz nestihali. CO sa napr Flickovi nedari
Jj čiže kvôli tomu ze nemal výsledky ho prosili aby zostal a potom ho za 3 týždne vyhodili? :D nemalo to nič s vyjadreniami na roqueho a už vyššie spomenuté? Omg
Podľa mňa áno
Prvú sezónu tam boli trofeje
A druhu sezónu sme šli ďaleko v LM a vypadli celkom nešťastne
V lige sme skončili druhý skôr kvôli kiksom hráčov ako cancelo raph a lewa .
V prvom el clasicu nám neodpiskali cistu penaltu na 2:0 po faule na arauja a nakoniec sme ten zápas prehrali a zacalo sa to lámať.
pisem o poslednej sezone, nie o predoslej. Skoncit v lige na 2. mieste je pre laportu a barcelonu malo a vyhovorky na neodpiskanu penclu to nezakryju. Ani vypadnutie z psg, kde je znovu otazna xaviho taktika a to ze nevedel reagovat na zapas. Mali sme dvojgolovy naskok a to sa malo ubranit defenzivnou taktikou a nie ist s nimi hrat otvorenu hru. Nevyhrali sme v tej sezone ziadnu trofej a aj hra vyzerala slabo.
:D co sme mali ísť brániť 90 min ? Pre boha sak sme ich prehrali v Paríži,tak keby araujo nezakiksuje tak ich prehráme aj doma
To sú není výhovorky ale detaily ktoré vidíš keď nepozeras len livescore
Tak teda dúfam ze tento rok bude vela titulov a keď nie tak flickovi dáte papa
ja ziadne livescore nepozeram. Ano, mali sme branit ale nie 90 min ale len 61 pretoze araujo dostal cervenu v 29.min. Zda sa ze livescore sledujes ty a futbal nepozeras ked sa ma pytas ci sme mali branit 90 min. Pouzil si velmi cudny argument: ,,sak sme ich prehrali v Paríži,tak keby araujo nezakiksuje tak ich prehráme aj doma,, Ak si si nevsimol tak araujo zakiksoval, bol vyluceny a prave preto mal gargamel prisposobit taktiku a branit dvojgolovy naskok a nie sa s nimi pustat do otvorenej hry. To ze stiahol yamala v 34 minute bola ceresnicka na torte xaviho nezmyslov. Ako som uz pisal - xavi nevie reagovat na zapas a nikdy nemal ziadny plan B. Tuto sezonu vela titulov nebude treba na to aby Hansi ostal aj dalsiu sezonu. Progres muzstva je viditelny a ked sa k tomu prida aj nejaky titul, tak budem spokojny aj ja aj principal.
Najlepšia obrana je mať kontrolu nad hrou a nie stiahnuť sa do bloku , to barce nikdy moc nešlo.
Bodaj by titul bol, lebo si myslím, že keby xavi zostal tak by nejaká trofej určite bola .
Mas pravdu ze branit a betonovat barce nikdy neslo, ale mali sme sa o to aj tak pokusit.Kontrola o jedneho menej proti superovi ako PSG 61 minut je nerealna. Navyse ked hned po araujovom vyluceni stiahol yamala. Flick xaviho nevyhodil ani o nom nikdy nic zle nepovedal. Neviem preco tak strasne flicka nenavidis.
Vyhrávalo sa o 2 góly proti PSG a stačilo uhrať 61 minút. A bolo to vtedy najhoršie PSG za posledných 10 rokov. Určite to bolo hrateľné, možno nie na pekný futbal, ale dalo sa to uhrať.
1.Flick ma lepsi kader kvoli tomu, ze mame extremne mlady tim ktory je o rok starsi.
2. Hrame podstatne lepsie ako minulu sezonu a posledny mesiac mozno zatial hodnotit ako drobnu minikrizu.
3. Flick by rovnako neporazil velke timy s obranou Roberto Alonso Garcia Pique(vtedy v hierarchii az za Garciom) alebo Roberto Alonso Garcia Christensen, nehovoriac o tom, ze sme boli v tych zapasoch opakovane poskodeny o penaltu.
Podľa mňa ste fanúšikovia livescore a vôbec nepozerajte fjtbal do hĺbky a neriesite detaily ,ktoré ovplyvňujú hru a len to zhodite na niekoho koho si práve vyberiete
Ako to bol predtým Roberto, potom xavi , teraz balde :D
A áno ten zapas s bayernom bol nešťastný ,keďže lewa tie sance nepremenil co mal. Tak isto ako aj s leganes. Preto nehovorím, že flick je zlý, on pripravil mužstvo aby si sance vytváralo a aj si vytvorili .ale tak to bolo aj za xaviho , sance boli ale raphinha aj lewa proste zahadzovali aj nemožné. A to všetko bez DM a nevyhrali yamalom a cubarsim .
Btw k tomu casadovi , podľa mňa minulý rok sa snažilo béčko postúpiť o ligu vyššie a takmer sa im to aj podarilo. Aj to môže byť detail prečo casado nehral za áčko a ešte rok ho tam xavi chcel nechať . Vidíme ako to je teraz s naším Bckom.
ardit - a team ma vzdy prednost pred b- ckom. Ak by xavi videl casada tak ako ho videl flick, nemam pochyb ze by v b-cku neostal pomahat postupit o ligu vyssie. Xaviho team nemal problem len v zahadzovani sanci. Bolo toho viac a preto dostal vyhadzov.
A áno, je to Guardiolova chyba, že nemá alternatívne riešenie, že čo keby. Už pred Rodriho zranením to bola s výkonmi dosť bieda.
Ale aby sme sa vrátili ku Xavimu. On pozná len 1 taktiku a to to, čo hral. Nič iné nepozná. Je XY možností ako hrať, ale on hral len to jedno a stále dookola to isté. Od toho je tréner trénerom, aby našiel najlepšie možné riešenie, ktoré existuje.
Áno v city sú viacerí bez formy.ale rodri tak zvládal ten post a tak získaval lopty ,že každého na okolo robil lepším. Ci v city alebo na eure.
Za tych 14 rokov sledovania Barcy od cias Pepa si si mohol vsimnut, ze vyskladat tim na tento styl je narocnejsie ako na ine styly, proste to ma svoje vyhranene specifika. To iste mozes sledovat v City, tam si Pep zbieral najlepsich svetovych zaloznikov, s dorazom na techniku a IQ. Na tieto veci preto treba nazerat s nadhladom, fanusik Barcy by tomu mal najlepsie rozumiet.
Kritika na hlavu Xaviho by bola opodstatnena, keby dostal napriklad Lobotku a ani potom by mu to na ihrisku nefungovalo. Bolo povedane vsetko takze nema zmysel sa kolo toho dalej tocit.
Nosfe nesúhlasím s týmto co si napísal, nie je to to iste a dobre vieš. Nepodpisovali hráčov na inú pozíciu ako by daný tréner vyzadoval
Eli Flick nemal DMka na svoj styl nato si ako prisiel? Hned na zaciatku vravel ze potrebuje 6tku fyzicky typ zaloznika a po par treningoch povedal ze nepotrebuje, lebo zistil ze to v kadri ma. Podotykam, ze tu fyzicku 6tku mu vedenie malo v plane priviest. To comu nerozumies je, ze niekedy podmienky vyhovuju jednemu trenerovi a nevyhovuju druhemu. Mohlo to byt aj naopak, predstav si zeby prisiel Flick pred par rokmi a nedostal by fyzicke DM a musel by hrat s Busquetsom ktory mu do stylu nepasuje.
Uvedomte si ze Xavi po Koemanovi ak neratam veteranov co ukoncili karieru zdedil iba 4-5 kvalitnych hracov, takze na vybudovanie timu potreboval kupit a vytiahnut z Bcka spolu okolo 14-15 hracov. Suma penazi ktoru
mal k dispozicii na takuto masivnu prestavbu bola nizka a cele to zvladol velmi dobre a Flick z toho tazi.
Nedokazes vidiet sirsie suvislosti, vezmes si do hlavy jednoduchu linku a ides. Podobne ako tu boli reci ze Xavi zle trenuje kondiciu a nakoniec sme mali takme najviac nabehanych km v LM aj v lige a otacali zapasy v zavere ked ine kluby uz nestihali. CO sa napr Flickovi nedari
Prvú sezónu tam boli trofeje
A druhu sezónu sme šli ďaleko v LM a vypadli celkom nešťastne
V lige sme skončili druhý skôr kvôli kiksom hráčov ako cancelo raph a lewa .
V prvom el clasicu nám neodpiskali cistu penaltu na 2:0 po faule na arauja a nakoniec sme ten zápas prehrali a zacalo sa to lámať.
To sú není výhovorky ale detaily ktoré vidíš keď nepozeras len livescore
Tak teda dúfam ze tento rok bude vela titulov a keď nie tak flickovi dáte papa
Bodaj by titul bol, lebo si myslím, že keby xavi zostal tak by nejaká trofej určite bola .