Umysel u Neyuoa rozhodne nebol, ale rozhodca bol cisty amater. Zdrziavanie hry, nedovolene zakroky Yamal dochrame kotnik, Fermin pride o cast zubu a nechumelí sa ani na faul, toboz zltu kartu:D
A tu na fóre sa koľko ľudí smialo realu že sa sťažuje na rozhodcov .... Podľa mňa by sme sa mali pridať pretože rozhodcovia sú katastrofa v španielsku .... Za sobotu a nedeľu som si pozrel asi 5 zápasov LL a 4 boli úplná katastrofa od rozhodcov
emiliano, ked niekomu zlomis nohu neni to ok, ale je snad rozdiel, ci to zrobis umyselne alebo neumyselne nie? Super s loptou je pohyblivy "terc", nie socha. Bad things happen.
Úmysel ci nie . Karty sa majú vyťahovať , aspoň tie žlté nech sa ten hrac upokojí. Proti lás palmas a aj teraz rozhodcovia dovolili hrať antifutbal , ani nie ze dovolili ako skôr preferovali.
Sak tam sa hral taky futbal rukami že dovidenia . Stále sacanice , to nemá nič spoločné s futbalom. V tej rýchlosti to proste s tebou zamava,stratíš stabilitu a moze prísť nešťastne zranenie . O plynulosti utoku ani nehovorím. To nie ze za to karty nedával, on to vôbec ani nepiskal. Rozhodca jak v okrese na sk
Ardit, jasne ze sa ma vytiahnut karta, ked treba. Reagoval som na emilianov vyrok "nech ho zastavi tak, aby to nebol faul." Prehnane to prirovnam k tomu, ako keby niekto tvrdil, ze v ufc ma zapasnik udierat supera tak, aby mu nesposobil zavazne zranenie. Viem, ako zastavit hraca, aby som mu umyselne zlomil nohu. Ale naozaj neviem, ako zastavit v suboji hraca, aby som za kazdych okolnosti predisiel nestastnemu neumyselnemu zraneniu.
vyslovene púšťal evidentné fauly,na minimálne žlu, na našich hráčov
Sak tam sa hral taky futbal rukami že dovidenia . Stále sacanice , to nemá nič spoločné s futbalom. V tej rýchlosti to proste s tebou zamava,stratíš stabilitu a moze prísť nešťastne zranenie . O plynulosti utoku ani nehovorím. To nie ze za to karty nedával, on to vôbec ani nepiskal. Rozhodca jak v okrese na sk