Parádní fotbal z naší strany. Je vidět že stačí větší odpočinek a hrajeme o stupeň líp. A všechna čest všem, kteří hejtujete tým a hráče ještě před výkopem. Ste k smíchu 🤫
Na Atletico nam velmi dobre funguje rozostavenie so 4 zaloznikmi. Na moje prekvapenie zatial Atletic nechava dost miesta v strede pola na to, ze brania s 11 na svojej polke. Prvy polcas z nasej strany bezchybny, len nam ku koncu dochadzal dych pri pressingu a snad ubehame este 2.polcas.
V tom je fotbal krasnej☺️ nehraje se na sance, kdyby, držení mice, ale na goly. Zpatky nohama na zem. Prohrat 3x v rade doma, to neni dobry, tak snad pristi rom rozhodne a snad se vrati vitezna Barca🫡
Jedine dufanie je, ze je este Polka sezony pred nami. Real odskoci na 5 bodov. To este az take teagicke nieje....no zial my nevyhrame iste vsetko co príde...
Na rovinu, mit lauf, stesti, tak jsme zadny zapas neprohrali. Nikdo nas neprehral a to me bavi. Smula, efektivita. Mit stesti , tak vedeme ligu o 10 bodu. Do budoucna mame brutalni tym, jen to chce cas. Trocha stesti s muzeme vyhrat LM
Victor neni hotovy hrac, my potrebujeme mit 2 top 9ky. Koukni na City. Nedarilo se Halandovi, sel tam Alvarez. Ted tam neni nikdo a jsou v pr. Top kluby musi mit kazdy post zdvojeny, to my nemame☺️
Gigi naposledy keď hral dobre to bolo v Zápase na bernabeu a bolo to ešte v októbri je koniec decembra a v za 8 zápasov dal dva góly.Uplne odišiel s formy.
A koho tam dat? Ferrana? V lize 2 v lm 4. Taky ho uz driv stridal, jen nema bohuzel konkurenci. Snad se zase chytne, protoze tezko nekdo v lednu prijde
Ale ale čo to vidím za výsledok Barcelona ďalej zo seba robí klaunov a rozdáva body realu na titul zadarmo pekne od nás že im takto na sviatky pustíme extra 3 body budú môcť v real vypiť pojest a odohrať zápas na pol plynu majú zarobené rozhodnutie nezabit ani minútu pozeraním španielskej ligy bolo najlepšie čo som spravil šašovia 7 zápasov mesiac a pol slabkovia trápny útočníci čo nevedia dávať góly a obrancovia na úrovni druhej ligy ktorý by si v Anglicku ani necuchli k základnej zostave bohužiaľ bez peňazí s rozjebanym celým klubom sa nedá kvalitný mladý hráči ak si tu nechcú zabiť celú kariéru a niekedy v živote vyhrať ligu majstrov by sa mali pobrať do iných klubov
No ak sa tu bavím s ľuďmi zijucimy vo vlastnom svete mimo reality čo si myslia že mužstva ktoré v lige mesiac a pol nevyhrávajú svoje zápasy a neboduju naplno že takéto mužstva vyhrávajú tituly tak neviem čo viac takýmto slnieckarom s ružovými okuliarmi povedať snáď len toľko že si môžu ísť rovno vsadiť má manchester city že vyhrajú ligu
Roman, keby si vždy písal pozitívne veci, keď hráme dobre, a negatívne slová, keď je naša hra o ničom, povedal by som, že si realistický fanúšik, ktorý berie veci veľmi emotívne. No keď je dobre, mlčiš, a keď je zle, používaš také slová, ktoré by si nikdy nemal ako údajný fanúšik Barçy. Zvyšok si už každý domyslí sám.
utocnik Raphinha po odmakanom zapase sprintoval do 16ky a obranca Balde to takto odflakne ... nepochopitelne. keby za stiahol za zltu kartu tak aspon ten bod by sme mali. takto sme posunuli atletico pred nas.
ta Casadova paticka pred 16ku tiez absolutne skolacka chyba. spravil najhorsie co mohol.
dobre, ze ide pauza, lebo po takomto krutom vysledku sa bude treba otriast.
Hlavne Raphinha bezal dozadu preto, lebo on to pred 2. golom dojebal a nepochopitelne prihraval ked mal centrovat, takze hraci Atletica isli do precislenia len kvoli nemu.
utocnik moze spravit chybu ako napr. zla nahravka, to sa bezne stava. ale to neznamena, ze obranca si moze vyklusavat, ked je posledna minuta stav 1:1 a super ma nebezpecny protiutok. ved to je uplne na hlavu
sak hej mal sa vracat rychlejsie, ale ono vies, pred druhym golom Balde sprintoval smerom do superovej sestnastky, lebo Rapha mal loptu a ocakavalo sa, ze bude centrovat. Ale Rapha urobil kokotinu a Balde nemoze sprintovat do superovej sestnastky a potom sprintovat nazad do svojej ked spoluhrac nieco posere. V 96.minute. A to som posledny, kto by tu isiel Baldeho branit, ale dnes odohral super zapas. Aj Rapha. Ale ked niekomu nieco vycitat pred 2. golom, tak ne Baldemu, ze nesprintuje dozadu v 96. minute, ale Raphovi ze urobil sprostost.
nesuhlasim. my sme nemuseli dat gol na 2:1 inak vypadneme z ligy majstrov. obrancova robota je obrana a nie utok. ked nevladze behat, tak nech ostane v zadu.
lopta sa pri utoku straca pravidelne. to je proste normalna vec s ktorou sa musi ratat. keby nevysiel center a atleti by isli do protiutoku, tak on musi byt vzadu a branit
ale suhlasim s tym co si pisal o skvelom vykone timu, aj individualne to bolo fajn az na Casada podla mna. skoda tych zahodnenych sanci
hlavne Pedri dnes rozdaval ako Santa Claus. jeho mi bolo po zapase az luto
Dnes to bol jeden z nasich najlepsich zapasov ak nie najlepsi vobec, nemam absolutne co vytknut, Atletico malo 3 sance, 2 goly, z toho 1 sme im pripravili my. Proti jednemu z najlepsich timov v Europe vo forme sme absolutne dominovali 90% casu. Bohuzial efektivita, okrem Lewyho dnes zahral kazdy svoj nadpriemer, este aj Balde hral pekne. Pedriho je mi luto, Flick ich ale na dnesny zapas pripravil dokonale, nechybalo nic iba viac stastia pri zakonceni. Skoda toho rozdielu v tabulke medzi oboma madridmi, lebo tuto sezonu hrame najlepsi futbal za posledne roky a lepsi ako oba madridy, zial, ovocie este prvu polovicu sezony nedozrelo, uvidime na konci.
Ten trener vidi evidentne viac ako ty. De Jong ktory sa v poslednej dobe boji ist do subojov a je vo velmi slabej forme??? Araujo po dlhom zraneni a mal ist hrat na DM? Garcia isiel hrat na Casadov post lebo na tej pozicii uz vela krat hral.
Barca potrebuje efektivnych hráčov ,nie efektných,to je kameň urazu poslednych rokov,chlapci z la masie hrajú síce efektne,ale mimoriadne neefektívne,dnes im sice pomohla náhoda,ale nahoda vyhráva príliš malo zapasov,cim viacej ich hraje v zaklade,tym budu výsledky horsie, môže byť trenerom hocikto,na druhej strane, futbal je hra a v tomto zmysle sa na barcu mimoriadne dobre pozerá,a vlastne futbsl vznikol ako zabava a to toto mužstvo poskytuje iste najviac na svete
Ja vidím rozdiel v dvoch rovinách. Koľko ponúkneme v zápase hrubých chýb a koľko tých chýb vie súper využiť pre seba. To je jedna rovina. Druhá rovina je opačná. Koľko si vypracujeme góloviek mi a koľko z nich využijeme. V tejto hre sme s Atlétmi prehrali a ťahali za kratší koniec. Skúste si to porovnať a prosím, dajte vedieť, ako vám to vyšlo. Ďakujem
Zase sa tu vyrojila sprska zamindragovanych hejterov, ktori si prisli ulavit po prehre. Keby aspon polovica z vas ten zapas aj pozerala, tak nemoze pisat take sprostosti. Na ihrisku bol jeden tim, druhy sa 90% casu branil a aj tak vyhral. Styl Simeoneho, ktory uz pozname. Aj taky je futbal. Mna by take vyhry netesili, oni su spokojni, lebo maju 3b. Ak by sa premenili vylozene sance tak mame v lige minimalne o 9b viac. Sezona je, este len v polke, hra je dobra, ked nehrame kazde 3-4 dni. Na jar sa mozu urcit priority na tuto sezonu, bohuzial kader je prilis uzky na 3 fronty.
Bleskovky
9 dní
Yamal najlepším hráčom zápasu proti Deportivu Alavés
A hrajú parádne,,keby im Lewa nezavadzal,tak jeuž
3:0,,
Lewa dole,lebo hráme zas o jedneho menej ked je tam Lewa,a len zavadzia všade
Strasne chyby v obrane. Mladi Cubarsi a Casado- keby loptu odkopnu do p. prec tak vyhrame na nulu...skoda
ta Casadova paticka pred 16ku tiez absolutne skolacka chyba. spravil najhorsie co mohol.
dobre, ze ide pauza, lebo po takomto krutom vysledku sa bude treba otriast.
lopta sa pri utoku straca pravidelne. to je proste normalna vec s ktorou sa musi ratat. keby nevysiel center a atleti by isli do protiutoku, tak on musi byt vzadu a branit
ale suhlasim s tym co si pisal o skvelom vykone timu, aj individualne to bolo fajn az na Casada podla mna. skoda tych zahodnenych sanci
hlavne Pedri dnes rozdaval ako Santa Claus. jeho mi bolo po zapase az luto