Zlatý chlapec, ale už som tu zaregistroval v minulosti, keď bol zranený , że ho treba predať. Ale čo už, nelojalnosť a Henry na hráčov, trénerov avedeni Barcy, je rozšírený jav u fanúšikov, či tzv. fanúšikov Barcy. Poznám fandov MU a ty fandia a nehejtujú napriek biede tímu.
A už sa hejtuje aj na Gaviho, ktorý prekonal ťažké zranenie s rokom liečenia a niet trpezlivosti. Lebo sú tu experti, ktorí nehrali futbal a nevedia, aké je ťažké vrátiť sa do predchádzajúcej formy. Takí tí dedinskí kibici.
hej minuly rok ho tu predavalo vela hracov, teraz sa nikto neprizna:D lebo niektori fans maju na salame, co bude za 5 rokov, predali by vsetkych co nemaju aktualnu formu alebo su zraneni. Pedrimu vcera patril stred pola ako Iniestovi za starych cias a co sa tyka vplyvu na nasu hru sa mu momentalne moze vyrovnat iba Yamal.
Je, taky jsem to zaregistroval. Pokud se nepletu, chvílemi jsem z toho byl už velmi zklamaný, ale prodávat jsem ho nikdy nechtěl... Se starým Gavim jsem tuto sezónu vůbec nepočítal, takže jsem neměl žádná očekávání. Včera hrál skvěle.
vcera mi velmi pripominal Iniestu. nielen tie dokonale nahravky, ale aj kontrola lopty v strede pola ked mal neustale okolo seba superovych obrancov bola genialna
Vcera Pedri jednoznacne top,ale trochu som nepochopil striednia. Garcia ?? To ako fakt? To je otras a na 6ke uplny otras. Staval sa do linie medzi dvoch stredovych,nasadenie nulove. Ferran vcera nemal jedinu dobru loptu,spomaloval hru,vsetko hral dozadu,pomaly a zdlhavo.Gavi mal ostat. Dal by som dole Lewu,ktory by vcera netrafil ani do stodoly. Casado vcera najslabsi vykon,nema este potrebne skusenosti,miesto neho by som dal radsej FDJ. A potrebujeme aj silnych hracov.vcera prisiel Sorloth a dosrali sa z neho.
Najviac ma ale pobavil sudí a asi sa musim naucit nove pravidlo,ze ak trafi hraca lopta do hlavy,maju zato priamy volny kop... a to bol zaciatok akcie,z ktorej sme inkasovali.
Najviac ma ale pobavil sudí a asi sa musim naucit nove pravidlo,ze ak trafi hraca lopta do hlavy,maju zato priamy volny kop... a to bol zaciatok akcie,z ktorej sme inkasovali.