Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-12-22 17:50:49
Je veľmi nepekné sem dať Flickovú fotku pri takýchto komentoch, s cieľom rozpútať debatu či hádky medzi fanúšikmi. Nepamätám si, kedy sme naposledy Atletico takto dominovali. Problém je efektivita, nie tréner. A každý rozumný fanúšik oceňuje Flickovú prácu. Včerajší výkon bol v podstate vynikajúci, len nás efektivita zradila. To nie je vina trénera.
2024-12-22 18:32:09
Psal jsem to již včera, píšu to i dnes: Kdy konečně přijde na lavičku Barcy Unai Emery?
2024-12-22 18:50:26
Utumno keď tvrdohlavo dávaš hrať hráča, ktorý viditeľne je z formy, koho je to chyba?
2024-12-22 18:51:22
Flick to má těžké, to samé to měl těžké Xavi. Jakmile se nedaří snesou se na ně jak supi na mrtvolu. Kope se kope a kope.. Ne nadarmo si prostě myslím že angažmá tady u nás je jedno z nejtoxičtějších co se klubu týče. Jak jsem predikoval, první blbá serie a už se bude hledat a kopat. To samé jako u Pepa nebo Xaviho nebo i toho Ronalda. Je jedno že naprosto dominoval nejtěžší lize x let po sobě, ted prostě má blbé období a je to pomalu nýmand na odpis. To samé tady.
Jediný co se mi nelibí je neforma Lewy. Bohuže není záskok a má jisté místo. Jemu by těžce prospěla konkurence která by na něj tlačila že si muže sednout, takhle je tu neohrožený, a nejde mi o to že ještě x zápasů to sypal. Jde mi že ten jeho fotbal je spíš týmu na obtíž, a dokonale se to projevuje kdy nedává goly. Kdyby byl týmu nápomocný jinak, tak mi nevadí že nedává. Protože to kompenzuje jinak. Ale on tam nemá žádnou nadstavbu. Trochu bych si přál aby tohle byla jeho poslední sezona a v dalším přestupáku už sáhneme po někom trochu do budoucna.
To samé uplně se vypařil ten Olmo ze začátku. Já nevím co to s ním je. ale poslední zápasy je fakt hrůzostrašný. Doufám jen že to nebude Ferrán volume 2.
Věřím že nás to nakopne a po novém roce do toho kluci šlápnou. Vrátí se Yamall, Araujo. Věřím že se do toho dostane i Frenkie. Ráb bych ho viděl blíže utoku než vzadu. Přijde mi že ve předu by pod Flicekm uplně vybouchnul s formou a byl by skvělý.
Věříme !!!!
2024-12-22 20:07:17
Jinak koukali jste na první dva goly Realu dneska? Kdy si naši hráči pomůžou takovými střelami. Dle mě se něco takového na našem tréningu už 10 let vůbec nezkouší...
2024-12-23 00:47:10
Flick za to z velké části ani nemůže...
2024-12-23 09:34:18
Flick je dar z nebies.Chce to cas.Proti Atleticu sme boli jasne lepsi,vyhral stastnejsi.Ked sa naberu skusenosti,tak budeme nezastavitelny.
2024-12-23 22:55:05
Barce fandim vyse 20rokov a zazil som daleko horsie obdobia ako toto. A nezacal som jej fandit kvoli vysledkom ale kvoli jej hre. Vsetci co tu nadavate na flicka po par zapasoch, by ste v casoch zaciatku 21 storocia moc dlho fandit barce asi moc nevydrzali. Si vezmite, ze mame mlady a neskuseny tym+ zranenia atd atd. A aj tak dokazeme hrat pekny futbal, podla mna jeden z najkrajsich v europe, aj ked nam nejde momentalne koncovka. To co s tymto kadrom flick dokazal, klobuk dole. Nie sme city, zeby sme mali neobmedzene financne prostriedky a mohli si kupit koho chceme. To si predstavte keby si flick moze na kazdy post kupit hraca akeho chce.

Ps: kto by pred sezonou povedal, ze budeme v LM tak dobre a ze budeme hrat o titul v lige a LM atd.