Je veľmi nepekné sem dať Flickovú fotku pri takýchto komentoch, s cieľom rozpútať debatu či hádky medzi fanúšikmi. Nepamätám si, kedy sme naposledy Atletico takto dominovali. Problém je efektivita, nie tréner. A každý rozumný fanúšik oceňuje Flickovú prácu. Včerajší výkon bol v podstate vynikajúci, len nás efektivita zradila. To nie je vina trénera.
Clanok nie je len o zapase s Atletikom. Proti Betisu, Vigu, Las Palmasu a Sociedadu sme boli v podstate bezzubi a opakovali sme rovnake chyby za ktore moze aj trener. Ked sa vyhrava tak Flick dostava pochvaly cize ked sa bude prehravat tak dostane kritiku.
Lenže časovanie tohto článku je po veľmi dobrom, ale dosť neefektívnom výkone z našej strany. Snáď sa neočakáva, že Flick nastúpi a nám zvýši efektivitu. Svoju rolu trénera zohral vynikajúco včera.
sezona sa hodnoti vysledkami nie tym ci niekde dominujes alebo mas super vykony ale ziadnu efektivitu to nikoho nezaujima ak skoncis 3ti v lalige a nevyhras ziaden iny pohar tak je to pre klub akym je FC Barcelona neuspech a obhajovat sa ze hrame super ale doma sme prehrali posledne 3 zapasy je dost malo ..ja nie som flickov fanusik ale ak by som ho nal hodnotit pockal by som na koniec sezony a nie ho vyhlasoval na zaciatku sezony za genia a dnes o nom pochyboval cize dufam ze to v novom roku prerazia a bude to napaty suboj do konca sezony o vytaza laligy v prospech FC Barcelony 👍 dodam uz len ak maju hraci a vedenie doveru vo flickovi aj napriek takymto vysledkom nedbam potom by zrejme nikto neveril v zvrat
Jenže za výsledky není zodpovědný Flick. Flic není na hřišti, aby ty šance proměňoval. On může tým naučit jak hrát intenzivně a ofenzivně, což tak je protože si tvoříme nejvíce šancí v lize, ale efektivita je už na těch polenech. První ligová třetina byla silně nad kvality týmu a teď je to opak. Já se ani nedivím, protože hrajeme z hromadou mladíků, kteří prostě budou mít výkonnostní výkyvy a chybí naprosto varianty do útoku a obrany. Letos to na ligu ani náhodou nebude, jelikož Real se očekávaně rozjel a je to vítězný tým, který ví jak toho využít. Důležité bude konečně správě doplnit tým a dál pracovat na zlepšení. Kdo tu musí zůstat je zcela jistě Flick, protože pod ním hrajeme nejlepší fotbal od Messiho a je to trenér, který může tenhle tým jednou dovést tam kam jednou patřil.
Kdyby ale Laporta zase vymyslel další jeho šílenost a chtěl by ho po sezóně bez titulů s touhle školkou snad odvolat, tak končím s jakoukoliv podporou tohodle týmu a poslední múže zasnout. Nejlepší trenér že všech dostupných na trhu.
problem nie je vcerajsi zapas keby sme vyhravali a vcera po takomto priebehu by sme prehrali tak by si kazdy mavol rukou ze sme mali smolu ale tie ostatne zapasy su problem a preto vela ludi reaguje aj na vcerajsi zapas rovnako aj ked to nebol vobec zly zapas z nasej strany
valverde mal vysledky a kazdy tu nadaval, ze sa na to neda pozerat(aj ja), a to bol 1. ked ho odvolali. tu sa proste bude nadavat ci su vysledky alebo hra alebo neviem co. slovac....
Valverde byl jeden z největších omylu. Jaký on měl tým k dispozici? Strašně špatná intenzita, all in na Messiho, velké týmy to v pohodě eliminivali tymove a proto to v LM tak moc nešlo. Nesnáším ho, zastraseny hvezdami, nechal je hrát to co chtěli s minimálním slovem co se bude dít. Prosím už nikdy takového.
Mazanyhrac, s tvojimi slovami sa nedá súhlasiť. All in na Messiho? Nechal je hrať to, čo chceli? To nie je pravda. Valverde mal jednu zásadnú vadu: vždy podceňoval odvety vonku.
Co přesně potvrzuje, že není vhodný pro velkoklub? Podle angažmá v Arsenalu...? Nebo podle angažmá v PSG kde za dvě sezóny přinesl 5 trofejí? A co jeho zkušenosti se španělskými kluby s kterými vyhrál čtyřikrát Evropskou ligu? Nebo podle jeho angažmá v Aston Ville, s kterým směle konkuruje top pětce největších klubů v Anglii?
Hansi Flick po Niko Kovačovi přebíral top klub, který sedm sezón nepoznal jaké to je na skončit na jiném místě než na prvním. Nepředstírejme jak kdyby vybudoval nějaký tým z ničeho. Zato Unai Emery opakovaně během své kariéry dokazuje, že dokáže s kluby s omezenými možnosti neuvěřitelné zázraky. A ať si budeš nalhávat co chceš, Barcelona je nyní klub s omezenými možnostmi.
My do toho nevidíme tak dobre ako on, Johann. Po A, nechodíme na ich tréningy, a aj keby áno, nie sme odborníci ako Flick. Lewandowski určite sklamal (v poslednej dobe), no iný hrot teraz nezoženieme.
V poriadku nie sme tam, ale vidím že musím niečo zmeniť,tak to zmením. Nemôže dávať šancu niekomu desať krát, ale druhého pošle na pár minút. Ťažko môže niečo ukázať za dvadsať minút, keď sa ešte k tomu nedarí celému mužstvu.
Koho? Veď tvrdíš že do toho nevidíme, ale skúsim Victora alebo zmením rozostavenie, hrám na dve krídla a štyroch záložníkov. Má tam viac možností, keď je stále s nimi.
Olmo okrem 1/2 zapasov hraval 10tku, vlavo rapha a vpravo yamal. Po vypadku yamala ho tam skusil ale inac hraval CaM. To iste fermin, ktory je tiez mimo formy od bayernu.
Flick to má těžké, to samé to měl těžké Xavi. Jakmile se nedaří snesou se na ně jak supi na mrtvolu. Kope se kope a kope.. Ne nadarmo si prostě myslím že angažmá tady u nás je jedno z nejtoxičtějších co se klubu týče. Jak jsem predikoval, první blbá serie a už se bude hledat a kopat. To samé jako u Pepa nebo Xaviho nebo i toho Ronalda. Je jedno že naprosto dominoval nejtěžší lize x let po sobě, ted prostě má blbé období a je to pomalu nýmand na odpis. To samé tady.
Jediný co se mi nelibí je neforma Lewy. Bohuže není záskok a má jisté místo. Jemu by těžce prospěla konkurence která by na něj tlačila že si muže sednout, takhle je tu neohrožený, a nejde mi o to že ještě x zápasů to sypal. Jde mi že ten jeho fotbal je spíš týmu na obtíž, a dokonale se to projevuje kdy nedává goly. Kdyby byl týmu nápomocný jinak, tak mi nevadí že nedává. Protože to kompenzuje jinak. Ale on tam nemá žádnou nadstavbu. Trochu bych si přál aby tohle byla jeho poslední sezona a v dalším přestupáku už sáhneme po někom trochu do budoucna.
To samé uplně se vypařil ten Olmo ze začátku. Já nevím co to s ním je. ale poslední zápasy je fakt hrůzostrašný. Doufám jen že to nebude Ferrán volume 2.
Věřím že nás to nakopne a po novém roce do toho kluci šlápnou. Vrátí se Yamall, Araujo. Věřím že se do toho dostane i Frenkie. Ráb bych ho viděl blíže utoku než vzadu. Přijde mi že ve předu by pod Flicekm uplně vybouchnul s formou a byl by skvělý.
Věříme !!!!
Jinak koukali jste na první dva goly Realu dneska? Kdy si naši hráči pomůžou takovými střelami. Dle mě se něco takového na našem tréningu už 10 let vůbec nezkouší...
Ja som aj v piatok pozeral Bayern Lipsko Kimmich dával na 3:1 tak z 25 metrov ak nie viac u nás ako keby sa to báli urobiť pritom si myslím keby začali strieľať z veľkej diaľky urobili by len dobre
Messi bol jediný, kto strieľal z diaľky. Z troch záložnikov nestrieľa z diaľky nik, ani Lewa v útoku. To je nepochopiteľné pchať sa do 16-ky. V PL sa strieľa z 20 metrov.
Barce fandim vyse 20rokov a zazil som daleko horsie obdobia ako toto. A nezacal som jej fandit kvoli vysledkom ale kvoli jej hre. Vsetci co tu nadavate na flicka po par zapasoch, by ste v casoch zaciatku 21 storocia moc dlho fandit barce asi moc nevydrzali. Si vezmite, ze mame mlady a neskuseny tym+ zranenia atd atd. A aj tak dokazeme hrat pekny futbal, podla mna jeden z najkrajsich v europe, aj ked nam nejde momentalne koncovka. To co s tymto kadrom flick dokazal, klobuk dole. Nie sme city, zeby sme mali neobmedzene financne prostriedky a mohli si kupit koho chceme. To si predstavte keby si flick moze na kazdy post kupit hraca akeho chce.
Ps: kto by pred sezonou povedal, ze budeme v LM tak dobre a ze budeme hrat o titul v lige a LM atd.
Johann: rajkard, tiez kupoval hracov aj treneri pred nim. A tiez hrali iny styl. Nehrali to zname tiki-taka. Mozes mat rozostavenie rovnake ale styl mozes mat iny. Myslis si ze hraci ako etoo, ronaldinho, henry, deco, rivaldo ci kluivert boli odchovanci? Tipnem si ze si zacal fandit barce az od cias guardiolu ze?
Len tolko ze za kazdeho trenera sme hrali kusok iny styl. Rijkard hral priamociarejsie. Guardiola zname. Lucho zas hral priamociarejsie, a flick podobne, kazdy mal to svoje, ale vzdy to bola barca.
Kdyby ale Laporta zase vymyslel další jeho šílenost a chtěl by ho po sezóně bez titulů s touhle školkou snad odvolat, tak končím s jakoukoliv podporou tohodle týmu a poslední múže zasnout. Nejlepší trenér že všech dostupných na trhu.
Jediný co se mi nelibí je neforma Lewy. Bohuže není záskok a má jisté místo. Jemu by těžce prospěla konkurence která by na něj tlačila že si muže sednout, takhle je tu neohrožený, a nejde mi o to že ještě x zápasů to sypal. Jde mi že ten jeho fotbal je spíš týmu na obtíž, a dokonale se to projevuje kdy nedává goly. Kdyby byl týmu nápomocný jinak, tak mi nevadí že nedává. Protože to kompenzuje jinak. Ale on tam nemá žádnou nadstavbu. Trochu bych si přál aby tohle byla jeho poslední sezona a v dalším přestupáku už sáhneme po někom trochu do budoucna.
To samé uplně se vypařil ten Olmo ze začátku. Já nevím co to s ním je. ale poslední zápasy je fakt hrůzostrašný. Doufám jen že to nebude Ferrán volume 2.
Věřím že nás to nakopne a po novém roce do toho kluci šlápnou. Vrátí se Yamall, Araujo. Věřím že se do toho dostane i Frenkie. Ráb bych ho viděl blíže utoku než vzadu. Přijde mi že ve předu by pod Flicekm uplně vybouchnul s formou a byl by skvělý.
Věříme !!!!
Ps: kto by pred sezonou povedal, ze budeme v LM tak dobre a ze budeme hrat o titul v lige a LM atd.
Narazas na jeho styl hry? Jak by to nebola barca? Prosim vysvetli mi to