Nevie Lewa už nič,,,len vyprávať,,,Mal by pozrieť povinne zápas TOT:LIV 3:6 včera,,ako sa hrá futbal,,,ako sa dávajú goly,,,ale ani to by nebolo k ničemu u neho...
Keď pozerám zápasy V LA Lige, v anglickej lige, nemeckej lige, tak pri gólových situáciách ktoré sme si vypracovali, hráči pri strelení gólu vyzerajú uvoľnevší, je pravda majú i kus šťastia. Ale že naši ostrostrelci momentálne nič z toho, čo som obdivoval u iných............to je irónia futbalu.
Neviem niekedy maju nasi hraci plne usta profesionality a potom pride rozhovor s Lewym, kde povie, ze sa neciti po 3 dnoch od minuleho zapasu plne koncentrovany alebo Raphinha tusim po zapase s Leganes "ak by sme tvrdili, ze sme necitili unavu, klamali by sme". Viem, ze to neni jednoduche, ale boha, ked som profesional a necitim sa v top forme poviem to trenerovi a bud si 1 zapas odpociniem alebo sa necham vystriedat...Vytvarame si najviac golovych priletitosti, lebo pressujeme a behame jak sialenci a sucasne najviac sanci zahadzujeme podla mna presne z rovnakeho dovodu. Bezime maraton, nie sprint, ked sa hrac neciti na 100% nema hrat 90 minut. Leadership je super, pokial to pomaha timu. Strasne by som im zelal nieco velke vyhrat, nech ziskaju trochu pokoja na dusi, u takeho realu / interu / borrussie / atletica madrid clovek vidi, ze vacsinu zapasov urvu skusenostami, nie peknou hrou. Vzhladom na to, ze v podstate nemozeme privadzat hracov zvonku ma tento mlady tim brutalny potencial, este vyhrat nieco velke a verim, ze sa to zlomi.
já jsem to pochopil tak, že to tak míval před lety (že měl problém se koncentrovat na rychle po sobě jdoucí zápasy), a že tohle nyní můžou prožívat jeho nynější mladší spoluhráči.
Ale jinak souhlas s tím, že by jim všem neuškodil mediální trénink. 😀
Keby Lewa dokázal hrať tak ako mladí,,,čo už dávno nedokáže,tak by sme vyhrávali všetko,,ked je Lewa nulový,tak by sa chcel vyhovoriť na mladých,,ktorí pritom všetko vybehajú,,
vypracujú,a on to potom dostane ako na tácke,,a nič
Bendo, asi tu budu s tebou vsetci suhlasit, ze Lewa hral posledne zapasy jak so stareckou angiosklerotickou encefalopatiou a hlavu mal odpojenu od zbytku tela. Ale pred Vianocami to skusim otocit na pozitivnu notu:D Tim ako Atletico sme dokazali drtit 90% casu...a teraz si predstav tuto zostavu aj s Yamalom a nejakym hrotovym utocnikom, ktory premiena Lewyho sance:D
On by zrovna ve vápně měl být v klidu. On by měl být ta jistota. Od něho se čeká góly. Když ne on, tak kdo? Vždy má min jednu šanci, která je na 99% gól a on ji prostě nedá.
Ale jinak souhlas s tím, že by jim všem neuškodil mediální trénink. 😀
vypracujú,a on to potom dostane ako na tácke,,a nič