Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Forma je dobrá, výsledky tomu nezodpovedáju,pricina je jasna,jej odstránenie neľahké,ja si myslim ze neproduktivita sa odstranuje jedine nahradou neproduktivnych hracov produktivnymi,ale ti zas podla vedenia nezodpovedajú barcelonskym predsavam o hracovi,takze dalsie mesiace bude barca dobíjať branu ako nemci stalingrad az pride msj a zistime ze sezona je v hajzli ako množstvo sezon po odchode mesiho,kedy sa tesime aspon na penslty vyhraneho superpohara
Chybí majáky ten "Henrik Larson" na střídačku, no. Jinak to bylo i ztrátou intenzity po velkých uspesich po Bayernu a Realu. Kdyby přišlo nějaké doplnění na 9, tak by to mohlo pomoci... Ale spíše někdo ve stylu Henrika, na nic jinyho nejspíš nejsou peníze.
Za mna sa da zapracovat na standardkach mi si vypracujeme vela rohou a ptiamych kopov. Ja ked vidim ze mame standardku tak to beriem ako reklamnu orestavku v hokeji idem si doplnit pitie lebo viem ze to je cista strata..... toto je len moja uvaha ale moze byt ze sme o pol sekundy spomalili koli unave oproti zaciatku sezony a preto teraz sance nepremiename lebo nam chyba ten cas navyse. Pol sekundy sa zda malo ale je to rozfiel mefzi strelou mad branu a na branu alebo strelou k tyci namiesto do stredu brany. A to by sa dalo odstrsnit oddychom a treningom
Forma je dobrá. Efektivita není dobrá.