Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-12-25 13:37:12
Forma je dobrá, výsledky tomu nezodpovedáju,pricina je jasna,jej odstránenie neľahké,ja si myslim ze neproduktivita sa odstranuje jedine nahradou neproduktivnych hracov produktivnymi,ale ti zas podla vedenia nezodpovedajú barcelonskym predsavam o hracovi,takze dalsie mesiace bude barca dobíjať branu ako nemci stalingrad az pride msj a zistime ze sezona je v hajzli ako množstvo sezon po odchode mesiho,kedy sa tesime aspon na penslty vyhraneho superpohara
2024-12-25 15:00:36
Chybí majáky ten "Henrik Larson" na střídačku, no. Jinak to bylo i ztrátou intenzity po velkých uspesich po Bayernu a Realu. Kdyby přišlo nějaké doplnění na 9, tak by to mohlo pomoci... Ale spíše někdo ve stylu Henrika, na nic jinyho nejspíš nejsou peníze.
Pravdo Premium
2024-12-25 18:00:45
Za mna sa da zapracovat na standardkach mi si vypracujeme vela rohou a ptiamych kopov. Ja ked vidim ze mame standardku tak to beriem ako reklamnu orestavku v hokeji idem si doplnit pitie lebo viem ze to je cista strata..... toto je len moja uvaha ale moze byt ze sme o pol sekundy spomalili koli unave oproti zaciatku sezony a preto teraz sance nepremiename lebo nam chyba ten cas navyse. Pol sekundy sa zda malo ale je to rozfiel mefzi strelou mad branu a na branu alebo strelou k tyci namiesto do stredu brany. A to by sa dalo odstrsnit oddychom a treningom
2024-12-25 22:16:29
Forma je dobrá. Efektivita není dobrá.