Poliak mal ostat v Polsku ešte keď skončil v Bayerne,,už tam vedeli prečo ho nechceli ďalej
,,lebo bol už vtedy slabší ako
čaj....a teraz je nulový....
jo top strelec la ligy je nulovy, nebudte smiesni. Ja sa tiez nedokazem pozerat ako nevie spracovat loptu ale goly dava a na to ho mame kazdy hrac ma za sezonu dobru alebo zlu formu.
Ako bol? je 5 golov pred druhym v la lige a gol pred druhym v lige majstrov to je pre teba bol? Aj napriek tomu ze za dva mesiace dal dva goly. Uz ma nebavia tieto tioxicke komentare.... zacni fandit a prestan sirit nenavist na vsetky strany
Ano s tym suhlasim je ako radiator, krvacaju mi oci ked ho vidim spracovavat loptu alebo nahravat, ale on je tam na goly a tie zatial dava, ma mensi vypadok ale este nie je koniec sezony este sa moze rozbehnut da jeden hattrick a zase bude kral. Takze neham hodnotenie na koniec sezony a urcite nebudem hovorit ze je nulovy.
Že vraj nájsť útočníka jeho kalibru bude problém??? Veď to ako momentálne hrá Lewandowski, rovnako vie zahrať aj Torres. Tak ak hľadáme útočníka na úrovni Lewandowského tak ho máme priamo na lavičke (a možno až dvoch Torres + Fati).
Keby tak zo zamestnania vyhadzovali všetkých,ktorí zaznamenajú krátkodobý pokles formy....,to by bola nezamestnanosť...
Na tejto stránke by bola minim.60%.
,,lebo bol už vtedy slabší ako
čaj....a teraz je nulový....
Na tejto stránke by bola minim.60%.