Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Za mě jednoznačně podepsat kimmicha.. jeho univerzálnost by nám mohla vyřešit náhradu na pravé obraně, kde obcas nastupuje.. dále jestli se podepíše Tah tak prodej jednoho z trojce Christensen Araujo Martínez by byl nevyhnutelný.. pak duo z Kanady - kvalitní levý bek by se hodil a hrotak taky to je bez debat.. horší to bude domluvit se s nimi na nějakém rozumném platu.. a co se týče salaha takoveho hráče chcete mít v týmu.. otázka je na jaký post s ním .. místo yamala těžko možná na hrot místo lewy.. a poslední na seznamu je partey kterého bych zkusil podepsat jen když by se prodal de Jong.. já bych na seznam přidal Sona z Tottenhamu kterému taky končí smlouva a vyřešil by nám levé křídlo a náhradu na hrotu.. má už sice 30 let ale na 1-2 sezóny by barce trn z paty vytrhl.. p.s. šťastný nový rok a hodně trofejí
Najradšej by som bol keby mohli všetci 😂😂😂 ale urgent si myslím ze sú kraje obrany DM a SÚ ci podľa toho
Jo, ted se sem kazdej pohrne, aby dopadl jak olmo🤣🤣🤣
Když vezmu v potaz platy a vyberu pouze ty nejpotřebnější tak to jsou za mě: Tah, Salah, David. Ostatní ne. Ještě se zapomnělo na Saného... A k něm bych vzal Valleho z hostování a bylo by to komplet... Za mě nejdůležitější je asi LW...
Nerozumiem ako moze Salah vyhravat. Potrebujeme posilnit lavu stranu pravu mame uplne v pohode. Akoze je to najslavnejsie meno na zozname ale vobec ho nepotrebujeme. A ked tu vsetci nadavate na lewandowskeho tak salah bude rovnaky pripad urcite bude chciet aspon trojrocnu zmluvu a velke peniaze a kazdym rokom bude horsi a horsi a potom tu vsetco budu penit ze naco sme ho kupovali a je uplne nulovy a nevieme sa ho zbavit. 🤣
Snívanie - snívanie. Tieto články sú na 2 veci.