Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-12-31 12:42:42
Za mě jednoznačně podepsat kimmicha.. jeho univerzálnost by nám mohla vyřešit náhradu na pravé obraně, kde obcas nastupuje.. dále jestli se podepíše Tah tak prodej jednoho z trojce Christensen Araujo Martínez by byl nevyhnutelný.. pak duo z Kanady - kvalitní levý bek by se hodil a hrotak taky to je bez debat.. horší to bude domluvit se s nimi na nějakém rozumném platu.. a co se týče salaha takoveho hráče chcete mít v týmu.. otázka je na jaký post s ním .. místo yamala těžko možná na hrot místo lewy.. a poslední na seznamu je partey kterého bych zkusil podepsat jen když by se prodal de Jong.. já bych na seznam přidal Sona z Tottenhamu kterému taky končí smlouva a vyřešil by nám levé křídlo a náhradu na hrotu.. má už sice 30 let ale na 1-2 sezóny by barce trn z paty vytrhl.. p.s. šťastný nový rok a hodně trofejí
2024-12-31 13:04:22
Najradšej by som bol keby mohli všetci 😂😂😂 ale urgent si myslím ze sú kraje obrany DM a SÚ ci podľa toho
2024-12-31 17:36:27
Jo, ted se sem kazdej pohrne, aby dopadl jak olmo🤣🤣🤣
2024-12-31 17:36:43
Když vezmu v potaz platy a vyberu pouze ty nejpotřebnější tak to jsou za mě: Tah, Salah, David. Ostatní ne. Ještě se zapomnělo na Saného... A k něm bych vzal Valleho z hostování a bylo by to komplet... Za mě nejdůležitější je asi LW...
Pravdo Premium
2024-12-31 19:49:08
Nerozumiem ako moze Salah vyhravat. Potrebujeme posilnit lavu stranu pravu mame uplne v pohode. Akoze je to najslavnejsie meno na zozname ale vobec ho nepotrebujeme. A ked tu vsetci nadavate na lewandowskeho tak salah bude rovnaky pripad urcite bude chciet aspon trojrocnu zmluvu a velke peniaze a kazdym rokom bude horsi a horsi a potom tu vsetco budu penit ze naco sme ho kupovali a je uplne nulovy a nevieme sa ho zbavit. 🤣
2025-01-01 16:34:59
Snívanie - snívanie. Tieto články sú na 2 veci.