A nakoniec nebolo by lepsie hlavne prenho,ale i pre barcu ak by odisiel,ak takeho hraca klub rok nevie zaregistrovať,tak podla mňa v takom klube by som neostal ani minutu,dostane krasny bonus a bude v zaklade vsade kde prestupi
Veď prave,nie ja dehonestujem klub,ale laporta, máš to v hlave pomylene,ved rozhajdakal 750 milionov predajom aktiv, všetko malo byt ok,aktiva fuc,dlh pomaly 1.5 milisrdy a nevieme zaregistrovať hracat
Hej keď si nezastavame potkana Laportu tak hneď sme Madridski trollovia? Už vysaď tie drogy nerobia to dobre Laporta jediné čo urobil svojimi rozhodnutiami navýšil dlh
Tohle bude poslední fail pro Laportu pokud mu hráč za 60 míčů odejde zdarma z klubu .. protože jestli Laporta sází na to ze Olmo vydrží do léta bez fotbalu a paaaak ho možná do 31.8.2025 23:59:59 zaregistruji - je blázen
tak tak treba verit kazdej kacicii, ktora sa napise...je niekde vonku leak zmluvy, kde sa pise, ze moze odist zadarmo ? za takych poodmienok, ako sa tu prezentuju, by ziadny pricetny clovek zmluvu neuzavrel...
Co je na tom jasne ? ma podpisanu zmluvu, moze mat klauzulu, ktora sa spomina (aj ked tomu neverim), ale bez nej je stsle hrac klubu, ktory by nwbol registrovany pre hranie v la lige...
Ja práve že tej klauzule verím ..... Pretože ak nie je idiot on a aj jeho agent a vidia aké má Barca problémy tak si musia dať poistku aby nebol sezónu na tribúne
Veď práve to čo píšeš je dôvod prečo to tam je .... Sám si práve napísal dôvody na vznik takejto klauzuly.... A keďže problém to bol už pri prestupe tak sa nečudujem vôbec
Zober si to z tvojej strany podpisal by si taku zmluvu bez tej klauzuly? Podruhe barca tam dala vsetko co si zapytal lebo to bol jediny prestup a Laporta sa okrem toho nemal cim pochvalit takze urcite spravili vsetko aby to podpisal. Cize ta klauzula je viac nez pravdepodobna a da sa jej verit. A este k tomu volny hrac a neregistrovany hrac su rozdiel. Ak je niekto volny hrac uz nema zmluvu. Cize ak sa stane volnym hracom jeho zmkuva uz nebude platna...
jasne klub da v stavku cez 100 milionov eur, ked vie, ze stat sa moze cokolvek, najme v tychto pohnutych casoch...veim si prstacit, ze tam je kaluzala, ze mu mozu umoznit prestup do ineho klubu ale uricte nie, ze za neho vysolia raketu a nechaju ho ist len tak prec, ale ako hovorim, ukazte niekto realny dokaz, ze to tak je a ze si to nevycucal nejaky trtko z prsta, len aby rozviril medialny priestor...
To sú fakty to že ty tomu odmietaš uveriť je tvoj problém klub mu nevedel cez leto zaručiť registráciu tak si nadiktoval podmienky a keby Barcelona nesúhlasila tak Olmo hrá stále za Lipsko
Určite je reálnejšie že klub dá v stávku 100m keď nemá na výber keď ho chce priniesť .... Akože dá hráč stávku že rok bude na tribúne .... A aký reálny dôkaz chces ? To by si musela zverejniť jeho zmluva čo sa nerobí a dosť často je to nelegálne ( teda proti tej zmluve ) a ešte aj to by si mohol namietať že to je prerobené v PC .... Ale vzhľadom na to že už to je dlhší čas známe a nikto to nedementuje ani laporta tak to smrdí a riadne
Podla teba to je reelne a podla mna zas nie, zbytocne ma tu ides presviedcat o svojej pravde, ktora ma vonkoncom nezaujima, pockam si na oficialny vysledok...dlhsi cas zname ? Vravi sa o tom mozno posledne dva tyzdne...nevwim preco by to musel laporta dementovat, olmonsa vyjadril, ze chce pokracovat tu, zaroven ta klauzulq je mozno volitelna, teda ak nebude chciet odist, tak asi nemusi...
Alonso ani tvoja pravda nikoho nezaujíma okrem podobných trolov ako si ty čo si nevedia ani nájsť fakty na oficialnej stránke ale idú si vytvárať svoju vlastnú pravdu keby tam tá klauzula o ktorej ty tvrdíš že tam neni tak by Laporta hulákal do médií ešte týždeň čo si to za klamstvo dovolili napísať
Už v čase príchodu Olma podľa zverejneného staršieho článku bola Barcelona v mínuse 100 miliónov pre registráciu. A to v tom nebol zarátaný Olmo. Všetci vedia, aké má Barcelona problémy s registráciami posledné sezóny, tak by som sa nedivil, že tam nejaká klauzula v prípade neregistrácie bude.
Barcelona bude musieť vyplatiť tých 60 miliónov za Olma Lipsku, či sa ho podarí, alebo nepodarí registrovať.
Z pohľadu hráča, prišiel som do klubu a uzavrel zmluvu na 6 rokov. Mám platný kontrakt, tak čakám, že klub mi platiť bude, už nie je môj problém, že klubu sa neoodarilo ma registrovať. Ako poistku si môžem dať, že ak sa klubu nepodarí ma registrovať, môžem odísť zadarmo, inak nemusím vôbec prestúpiť. Samozrejme peniaze z dohodnutej zmluvy isto chcem. Žiadne také, že žiadna registrácia, žiadne peniaze. By som musel byť na hlavu padnutý. Klub to buď akceptuje, alebo nie.
Z pohľadu klubu. Už pred príchodom Olma sa FFP prekračovala o 100 miliónov a klub o tom vedel. Klub chcel hráča, vedel aké sú podmienky. Bol to rozumný risk? Za mňa určite nie. Nemal vôbec za takých podmienok prichádzať. Ale to už sú sračky klubu. A nie hráča, či LaLigy.
Mňa skôr zaráža iné. Klub by mal mať kontrolné mechanizmy, aby k takej situácii nedošlo. Niekto mal prestup či už Olma, ale aj Victora a Roqueho stopnúť. Však len na prestupovej čiastke to je 100 miliónov, bez ďalších peňazí okolo. Prvý bol prúser s Roque, tam sa nikto nepoučil a zopakoval to ešte 2x? A to počúvame, že sú tu rokovania s Tahom a že vraj už viac menej dohodnuté... To je ďalší hráč s 4 ročnou zmluvou, čo nebude môcť hrať? Kto je za ten bordel zodpovedný?
Potom je tu otázka socios. Som socios, však schvaľujem rozpočty, zmluvy atď. Ako je možné, že nechám dopustiť situáciu s Olmom, Roquem a Victorom? To je fakt socios jedno? Či nemajú právomoci?
@gejza - Trol ? Tebe dobre sramoti, za to, ze nie som hystericky ako ty, tak som trol ? Zaklad, ze ty si insider a vsetko vies ako je, zaklad, ze to "klauzulu" vytiahlo edno smiesne periodikum a ostatne sa chytili jak ryba na udicu...takze miesto blbych reci, si radsej pockaj na oficialne stanovisko a nemudruj...
Ja myslim za laliga zas privrie oci a legalizuju dalsi laportov podvod,lebo v tejto situacii ak by bsrcelona ho musela ihned ho vyplatiť zo zbytku zmluvy do roku 2030,tak to by uz bol isty bankrot klubu,to by museli predat pedriho a gaviho zrejme,to treba okolo 140 melonov odhadom
Nestrašim,to je realita,laporta la ligu doslova vydiera,dobre vie ze nenechaju klub zbankrotovať,uz len to ze cely Silvester lavliga riesi tuto komediu,toho sa bojim,ze sa mu prvýkrát postavia,barca prachy nema,banky požičať nechcu,tak to skusa podvodom,ale zas len okradne barcu o miliony,lebo tie vip maju omnoho väčšiu hodnotu
Už nerád nám naši hráči vyšli v ústrety. Keby na to došlo, tak fakt si myslím, že Olmo by sa väčšiny tých peňazí vzdal. O to viac keď by na neho čakala suma napr. za voľný prestup a šťavnaté bonusy.
Dnes som akurát čítal, že Olmo od čias keby bol Zagrebe dáva peniaze na sociálne účely. Nie všetci sú bezcitné mrdky, ktorým ide o ... 000 000 na bankovom účte.
POZÍCIA BARÇY
Barça ubezpečuje, že všetka finančná dokumentácia bola odoslaná. Je mu jasné, že dosiahnu pravidlo 1:1 a že im nemôžu dať "nie" ako odpoveď. Ak áno, išli by na súd so všetkým...
FUNKCIONÁR! TROJDŇOVÉ MORATÓRIUM NA BARÇU
Zdroje, s ktorými sa poradil SPORT, potvrdzujú, že španielska federácia udelila trojdňové moratórium na uzavretie registrácie Dani Olmo a Pau Víctor.
The Barça práve poslal médiám vyhlásenie, v ktorom zamietol žiadosť o moratórium.
Tu si ho môžete prečítať celý: „FC Barcelona uvádza, že požiadala o novú licenciu od Španielskej futbalovej federácie (RFEF) pre hráčov Daniela Olma a Pau Víctora. Rovnako aj Klub chce poprieť, že žiadal alebo dostal akékoľvek moratórium od iného orgánu pre požadovanú registráciu“.
No niekedy je to aj na škodu ze Barca je v podstate klub fanúšikov a nemá žiadneho majiteľa len nejakú v podstate politickú funkciu prezidenta, všetko sa uvidí ale ak toto bude fakt ze takto Olmo skončí tak neviem ci s nim neskončí rovno aj Laporta
Barcelona bude musieť vyplatiť tých 60 miliónov za Olma Lipsku, či sa ho podarí, alebo nepodarí registrovať.
Z pohľadu hráča, prišiel som do klubu a uzavrel zmluvu na 6 rokov. Mám platný kontrakt, tak čakám, že klub mi platiť bude, už nie je môj problém, že klubu sa neoodarilo ma registrovať. Ako poistku si môžem dať, že ak sa klubu nepodarí ma registrovať, môžem odísť zadarmo, inak nemusím vôbec prestúpiť. Samozrejme peniaze z dohodnutej zmluvy isto chcem. Žiadne také, že žiadna registrácia, žiadne peniaze. By som musel byť na hlavu padnutý. Klub to buď akceptuje, alebo nie.
Z pohľadu klubu. Už pred príchodom Olma sa FFP prekračovala o 100 miliónov a klub o tom vedel. Klub chcel hráča, vedel aké sú podmienky. Bol to rozumný risk? Za mňa určite nie. Nemal vôbec za takých podmienok prichádzať. Ale to už sú sračky klubu. A nie hráča, či LaLigy.
Mňa skôr zaráža iné. Klub by mal mať kontrolné mechanizmy, aby k takej situácii nedošlo. Niekto mal prestup či už Olma, ale aj Victora a Roqueho stopnúť. Však len na prestupovej čiastke to je 100 miliónov, bez ďalších peňazí okolo. Prvý bol prúser s Roque, tam sa nikto nepoučil a zopakoval to ešte 2x? A to počúvame, že sú tu rokovania s Tahom a že vraj už viac menej dohodnuté... To je ďalší hráč s 4 ročnou zmluvou, čo nebude môcť hrať? Kto je za ten bordel zodpovedný?
Potom je tu otázka socios. Som socios, však schvaľujem rozpočty, zmluvy atď. Ako je možné, že nechám dopustiť situáciu s Olmom, Roquem a Victorom? To je fakt socios jedno? Či nemajú právomoci?
POZÍCIA BARÇY
Barça ubezpečuje, že všetka finančná dokumentácia bola odoslaná. Je mu jasné, že dosiahnu pravidlo 1:1 a že im nemôžu dať "nie" ako odpoveď. Ak áno, išli by na súd so všetkým...
FUNKCIONÁR! TROJDŇOVÉ MORATÓRIUM NA BARÇU
Zdroje, s ktorými sa poradil SPORT, potvrdzujú, že španielska federácia udelila trojdňové moratórium na uzavretie registrácie Dani Olmo a Pau Víctor.
RFEF súhlasila s predĺžením termínu a LaLiga tiež.
Tu si ho môžete prečítať celý: „FC Barcelona uvádza, že požiadala o novú licenciu od Španielskej futbalovej federácie (RFEF) pre hráčov Daniela Olma a Pau Víctora. Rovnako aj Klub chce poprieť, že žiadal alebo dostal akékoľvek moratórium od iného orgánu pre požadovanú registráciu“.