Už aj socios stratili zdravý rozum,ale nevadi,do roka a do dňa užuž budú hlasovať maximalne v parlamentných volbach v spanielsku,klub je v bankrote,goldman sachs nahradí hordy hlupakov co priviedli barcu na mizinu
bohvie aky to bol prieskum. podla mna velmi malu doveryhodnost. kto by sa nechcel vratit na nou camp ak by bola moznost. problem je, ze ta moznost ani nieje.
pripada mi to ako na objednavku, aby ten dalsi Laportov fail s nedodrzanim toho co slubil nevyzeral az tak zle, lebo ved socios hlasovali, ze chcu cakat.
mozno by sme mali ostat na Montujic
Skôr by sa socios mali opýtať, či stále chcú vedenie na čele s tým babrákom Laportom. Škoda, že prvý zápas v LaLige hráme doma až 26. januára, bolo by potrebné mu ukázať biele vreckovky ak si sám neuvedomí, ako posledné mesiace hazarduje s klubom.
On hazarduje s klubom od začiatku,ale niektorým sa aż treaz otvárajú oči,vcetne aj Lukáša ktory blokuje ľudí ktorí laportu kritizujú od začiatku,tak hadam sa mu teraz otvoria oči,ak by mal slušnosť,tak z tohto portálu odíde,lebo taki ludia ako on prispievajú ku krachu nášho klubu,myslim,ze teraz už je viacmenej bankrot priznany,je takmer isté ze goldman sachs vytrie oči socios,myslim,ze lsporta pre to vsetko robill od začiatku,ako zadlzenq barca vypllati olma a paua zo zmluv bez toho aby doslo k bankrotu klubu si myslím nevie nik,lebo banky odmietaju barcu financovať a goldman sachs sa stava vlastnikom stadiona v podstate,cize ziadne vip laporta nebude predavat, všetko nasvedčuje,ze zolika ma v rukach
Goldman
pripada mi to ako na objednavku, aby ten dalsi Laportov fail s nedodrzanim toho co slubil nevyzeral az tak zle, lebo ved socios hlasovali, ze chcu cakat.
mozno by sme mali ostat na Montujic
Goldman