Dufam ze vitazom tejto blamaze bude v konečnom pripade fc Barcelona a porazenym bude Laporta,je divne ze nik ho nevyzyva na odchod,klub barcelona uz asi stratil pud sebazachovy a nik si neuvedomuje aka je situácia vážna ,napriek tomu ze sa minula uz takmer miliarda z buducich prijmov a bude treba splacat vyse 1.5 milisrdy za stadion,ved dlh barcelony je v podstate na urovni 1.5 stadion,1.3 aktualny a skoro miliarda prejedene aktiva z buducnosti,realny dlh je skoro. 5 miliárd,barcelona je v realnom bankrote,kazda minuta laportu vo funkcii cista strata,myslim ze v lete budu musiet byt predane najväčšie klenoty bsrcrlony,inac je siruacia neudrzatelna
Kopať, kopať to áno, ale riešenie žiadne. Laporta porobil chyby,za mňa najväčšia je Deco. Ale finančne čo asi má urobiť ten Laporta, kde on minul peniaze len asanuje predchádzajúce dlhý. Ako on je právnik,mal by vedieť ako kúpiť hráčov, ale si myslím že nato má tým právnikov ktorý sa o to starajú. On predsa nemôže robiť všetko. Riadiť taký kolos,s takými dlhým je veľké umenie, keď ti LA liga hádže polená pod nohy. Odkiaľ vziať peniaze, odkiaľ??
LaLiga hádže polená pod nohy? Keby nebolo LaLigy tak Barcelona je už dávno v bankrote ale to by si si musel najskôr otvoriť oči a nezastávať potkana Laportu
[Gejza]
Vy dvaja spolu s madridowskim ste tak tupí , že takých som pokope ešte nevidel.Tento napočíta 1,5+1,3 je výsledok dlh 5miliárd.A vašich 1,3 miliardy neexistuje je to dlh okolo 700 miliónov .To keď niečo predám , tak sa to odpočíta z dlhu nie opačne,😂😂.Včera ráno mal Laporta vyhlásiť podľa teba bankrot.Daj adresu tej špeciálnej školy a v ktorom ročníku si ju ukončil.
Gejza pred 2 dňami
Presne a este mu bude musiet vyplatit celu zmluvu do roku 2030 a rano vyhlasit bankrot
Aktíva predané aj vysielacie práva predané a prachy sú neni a budeš tu fantazirovat o dlhu 700 mega to fakt môžeš iba ty a ďalší čo tu neustále nosia Laportu na rukách pritom pravda je taká že rozhajdakal všetko a klubová kasa je prázdna keďže Olmo neni zaregistrovaný
madriťske komentare novinarov beriem s nadhladom ale tetokrat ma ten madriťsky troll pravdu ..som zvedavy ci laporta pride s nejakym vyhlasenim popripade vysvetlenim
Ty aj vieš čo je realita? No daj ako by si to riešil namiesto toho (potkana).Ty vsevedko, všade bol,hovno videl, ale rozdávať rozumy z prázdnej hlavy.Ty realita.
Zato ty tu rozdávaš rozumy Johann pokiaľ dobre viem pred voľbami hovoril ako bude dlh znižovať a zrazu je dlh skoro 5 miliárd a rozfláka každé € čo sa v klubovej kase objaví len aby bola prázdna
Kto kúpil Olma za 60 mega ktoré boli zrejme posledné keď ho nezaregistrovali hlavne že povedal kde sa všade nájdu prachy ale klubová kasa je stále prázdna
Johann laporta dal za posledného 2.5 roka na prestupy medzi 250-300m a na platy oveľa( napríklad len čo berie lewa) oveľa viac ... Čiže už kľudne mohol ušetriť 500 m alebo nemusel predávať časť majetku ..... Takže možnosti sa nájsť dajú ...
V tomto má Peto pravdu. Len samotný Olmo stál 55 miliónov, 6 ročná zmluva s fixným platom za 60 miliónov plus bonusy pre hráča a agenta. Len to máš 120 miliónov a to je len Olmo. Lewa stál 45 miliónov, fixný plat 20+26+32+26 miliónov, 20 miliónov agent, 20 miliónov bonus Lewa plus rôzne bonusy. Minimálne náklady na Lewu na 4 roky sú cez 170 miliónov. To máš 2 hráči, 300 mega fuklo.
Kúpil hráčov o pohoda, keby nekúpil tak je tu kriku, ale že zdedil milióny dlhov, to sa nedá za dva roky vyrovnať. Teraz sú všetci múdry, ale ešte som nikde nečítal riešenie. Haló riešenie!!! Picovat vie každý,aj keď do toho hovno vidí!!!
Riešenie som ti už 3x napísal. Nekupovať , keď na to nemám. Mimochodom, Laporta tiež nechal po sebe v 2010 nechal dlhy za 350-400 miliónov, keď začínal, tak to bolo len 50 miliónov v 2003. Tých 350-400 miliónov by k dnešnému dňu predstavovalo cca 510-580 miliónov.
Tu vôbec nejde o nás, lebo my sme len fanúšikovia, nie sme socios ktorý rozhodujú tiež by som nekúpil ani Lewu ani Olma. Tvrdím že všetko je Decova robota. A to by som Laportovi vyčítal. Deco je škodna.
Vy dvaja spolu s madridowskim ste tak tupí , že takých som pokope ešte nevidel.Tento napočíta 1,5+1,3 je výsledok dlh 5miliárd.A vašich 1,3 miliardy neexistuje je to dlh okolo 700 miliónov .To keď niečo predám , tak sa to odpočíta z dlhu nie opačne,😂😂.Včera ráno mal Laporta vyhlásiť podľa teba bankrot.Daj adresu tej špeciálnej školy a v ktorom ročníku si ju ukončil.
Gejza pred 2 dňami
Presne a este mu bude musiet vyplatit celu zmluvu do roku 2030 a rano vyhlasit bankrot