Typické...Prečo sa neozval hned po zápase a teraz tu opičkuje. Každopádne nás to rozladilo a obraciam o body. Splnilo účel a možno i po nátlaku istých bielych osôb.
Teraz tu neopičkuje,povedal to ako je hore napísané v prebiehajúcom týždni po vylúčení,čiže v čase,keď dala Barca odvolanie!
Ale teraz da dostal novinár k videu....
Nuz takych nespravodlivych rozhoduti v lalige je množstvo,, zaujímavé je ze každý poukazuje na real,ale ked rozhodca odpiska koniec zápasu keď belinghanova hlavicka je pol metra pred prazdnou brankou vtedy si tito spravodlivi ticho,vdaka tomu sa zdramatizoval boj o titul v minulej sezone,niektori suvspravodlivi len vtedy ked im to vyhovuje,flick bol prehnane potrestaný,ale hned to pripisovať bielej mafii,myslim,ze barca si za prehry moze sama,ci flick sedi na tribune alebo na lavicke,na premarnene sance to nema vplyv,anceloti mq jednu skvelú vlastnosť,prisposobi sa situacii aka je, množstvo zraneni,chyby rozhodcov,nevydarene zapase,vzdy ale to mužstvo nastaruje,lebo riesi situaciu v reale a nevyhovara sa,my potrebujeme toto ako sol,nehladar chyby v rtef,la lige,ale začať u seba,lebo tituly budu v nedohľadne, samozrejme poukázať na chyby treba,ale tam to všetko ma koncit,po tlacovke musi byt všetko zabudnute a toto nedokazal ani jeden z trenerov od dob guardiolu,myslim,ze to ukaze aj v city,ze každý problém sakor alebo neskor da vyriešiť,len riesit sa musi vo vlastnej kuchyni,barca pobtakej serii byvho dvno vyhodila
...poprve Flick je konecne trener ktory sa nevyhovara na rozhodcov a snazi sa to vstiepit aj hracom, aby hladali v sebe chyby a nie v inych vonkajsich faktoroch, s ktorymi sa musi pocitat a prisposobit sa tak vlastnou hrou a "zobrat" si sami ten zápase
....po druhé kazdy je iný a nieje napísané vo hviezdach ze Ancelotti je šablóna na "správne" chovanie sa a postoj.
a prečo potom obviňuješ ľudí z Madridu keď k tomu nemáš ŽIADNY dôkaz? Šéf komisie sa mal vyjadriť v dňoch keď sa to stalo až nie až po takej dobe, či máš nejaké info že to kvôli madridistom neurobil? Obviňuješ ľudí bez dôkazov
Preto lebo som fanusik Barcelony a mam podozrenie, ktore spociva na tom, co si sam vybudoval (povest) FP vo svoje minulosti. Nie jedna situacia to bola a bolo ich az privelmi vela...v prospech RM
Dodes pekne pekne 👍
MarianH nikto ti tvoje práva neberie, ja len píšem že obviňuješ bez dôkazov ľudí čo s tým asi nemajú nič spoločné. Slovo asi som použil zámerne lebo nikto z tunajšej komunity o tom nevie ani prd ale všetci ukazujú jedný smerom bez akýchkoľvek dôkazov
MarianH: Barcelona má tiež veľa zápasov, kde im rozhodca pomohol... Napríklad vyhrať LM, keď nevidel 2 jasné ruky s Chelsea, slávna Remontada s PSG a podobné..
Môžeme začať vyťahovať aj novšie veci, kde túto sezónu už tiež pár hráčov malo ísť pod sprchy a nešlo. Gavi pred zranením mal mať 3x žltých kariet, aj niekoľko červených ako reálne mal, však si pomýlil rugby s futbalom a istá časť ľudí tu stým bola spokojná.
suhalsim, barcelone sa pomaha v kazdom zapase. videl som asi 3 zapasy realu tuto sezonu, 2x stratene body a v kazdom zapase take chyby n ich neprospech ze to si my nevieme predstaviť. hala madrid
To je pravda, bohužiaľ, veľa ľudí pred týmto zatvára oči a radšej hľadajú vinu inde, ja som si už na to aj zvykol ale vytáča ma niekedy že za všetkým hľadajú Madrid a obviňujú ich už doslova zo všetkého.
zapas s chelsea fakt nevytahuj, tam sme boli poskodzovani od zaciatku do konca v celom dvojzápase. nastastie sme ho aj napriek tomu zvladli. skor by som sa zameral na vase zapasy s bayernom
čo tak sa vysrať na neustále hľadanie chýb u iných a sústrediť a riešiť svoj klub? Či máš podozrenie že napr. ja tu obhajujem Real alebo vyťahujem nejakú špinu na Barcu? Ak áno, nájdi mi jeden taký post odomňa, iných neriešim. Len tu sa musí denne špiniť meno Realu a radšej sa venovať tomu než tomu že vnútro Barcy je prehnité od základu a rúti sa do pekných s*ačiek s tými financiami a podobne
tych penalt sme mali kopat viac. a ako.mi vysvetlis ze miesto drogbu bol vyluceny abidal? a to je len odveta. co sa dialo na CN spominat ani nebudem radsej.
môžeš tam ísť a ver že také špinavosti čo sú tu tam nenájdeš a ak áno, tak sú od takých zadubencov ktorí píšu na tejto stránke. Mne vadia tie klamstvá ktorým bezhlavo veríte ale to je váš problém. Pekný deň, je zbytočné sa dohadovať s niekým kto vidí iba na červeno modro
Zase sa sem biela banda došla ukájať... to na stránkach RM nikto nič nepíše, že musíte každú jednu diskusiu tu otravovať svojimi toxickými obhajobami RM? Je to choré, toto je priestor pre fanúšikov Barci a nie pre Vás baleťáci!
Ale inac trosku je to chorobne...ked sa nad tym clovek tak zamysli...fanusik Realu Madrid je na Chate Barcy. Ako co tu robia? Naco?
To svedci o tom, ze nemaju všetky lastovicky v hniezde toto ludia.. alebo su to priblblí provokateri, teda netreba s nim komunikovat....Alebo sa cítia velmi osamotení, alebo sú to loosri, co nemajú co na robote... ved to je uplne choré...
Čo tu robím? Vyvraciam niektoré vyšinuté názory určitých nekompletných komentujúcich tu. Dokonca vám tu niekedy doplňujem nekompletné info o Reale alebo komentujem veci ohľadom Realu keď sa tu na to niekto (normálny) pýta ako to je. Provokujem? Ak áno, prosím povedz mi v čom a buď konkrétny.
Ty nie si celkom vporiadku. Ako fanusik Realu Madrid a vsetci Tvoji kumpáni, co su tu tiez. Je dost z cesty a az by som povedal, ze choré, ze trávite cas tu na nadom Chate.
Keď fanúšikovia realu mudruju ako barce pomáhajú rozhodcovia je na smiech keď celý svet vie ako ste vyhrali LM . 2x bayern . S psg keď tam bol messi faul na brankára a gól ktorý ich vrátil do zápasu. Tento rok penalta pre endricka. Minulý rok el clasico prvé pena na arauja nič co mohlo byt 2:0 a potom ste to otočili. Keď tu píšete ako gavi mal mat XY žltých a červených. To ste zabudli ze ste mali v teame pepeho a ramosa Marcela casemira? Véd oni mali byt vonku minimálne každé el clasico iba keby fauly na messiho rátame:D
Nikto vás tu nechce a aj tak sem chodíte a komentujete, to nechápem a ani nemôžem pretože to je nepochopiteľné.
Vazně tady někdo bude vytahovat chelsea? Nerikam že se minimálně jedna pencle neměla kopat. Ale proč dostal drahý Nosferatu Abidal červenou? Proč se nekopala v prvním zápase zcela jasná penalta na Henryho? Ten zápas byl těžce nezvládnutý na obě strany. Ale baví mě ten pláč jak byli ropáci hrozně poškození :D.
Etoov ofsajd co zapískali tak isto nebol v poriadku . Ale fanúšikovia realu to budú spomínať. Škoda ze nemajú zrkadlo pretože by bolo fajn pozrieť sa na ich haluze v LM aj LL
"čo tak sa vysrať na neustále hľadanie chýb u iných a sústrediť a riešiť svoj klub?"
Ferenc sám si to napísal hneď na začiatku.
Prečo potom riešiš iný klub??????
Môžte sa opekňovať ako chcete, ale stále ste NEPOCHOPITEĽNE na stránke najväčšieho rivala vášho obľúbeného klubu. Pochopil by som, že vás zaujíma dianie v klube najväčšieho soka, tak si príďte prečítať čo je nové a odchod na vašu domácu stránku... každý Gejza so štipkou laickej gramotnosti a inteligencie by pochopil že každý váš názor sa tu bude brať ako provokácia (môj osobný názor je, že vy to veľmi dobre viete). Tak nám urobte radosť v novom roku a skúste sa vyjadrovať na vašej stránke kde to snáď bude niekoho zaujímať. Ďakujem za pochopenie
Marian a ma zmysel normalne komentovat to co si napisal? Za vsetko moze real. Nezabudni napisat ze aj to ze ste v srackach vybavil florentino. Necudoval by som sa keby to napises.
nezaregistrovanie hráčov Barcelony zapríčinil Perez lebo on je LaLiga predsa...a Marian nie, nie je to jedno, ide o to že poniektorí "fans" Barcy vedia len urážať a nadávať, viď hento individuum, či sa s ním stotožňuješ?
Boze ved to bola iba moja spontanna reakcia. Konieckoncov je to uplne jedno a neprehanajme to zas. Islo iba o stanovenie trestu a moznosti ho odvolat. Na to by vpodstate lahko mohol byt vyvinuty ist vplyv...
Ferenc "čo tak sa vysrať na neustále hľadanie chýb u iných a sústrediť a riešiť svoj klub?"Tak sa stade pakujte a riešte si svoj klub a zober si zo sebou aj ostatných trollov.
Teraz "po funuse" už s tým môžu ísť do riti. Vylúčili ho neprávom a ešte mu naparili dva zápasy, prečo šéf rozhodcov bol vtedy ticho??? Teraz sa chce ukázať akože "ja nič soudruzi"???
Na tomto príklade sa ukazuje, ako sa chyby rozhodcov tutlajú, aby mohli ďalej vyhladovať, ako sú Španielsky rozhodcovia najlepší na svete... A ďalej budeme zvyšovať ochranu rozhodcov aj pred ich nekompetentnosťou.
Ale teraz da dostal novinár k videu....
....po druhé kazdy je iný a nieje napísané vo hviezdach ze Ancelotti je šablóna na "správne" chovanie sa a postoj.
MarianH nikto ti tvoje práva neberie, ja len píšem že obviňuješ bez dôkazov ľudí čo s tým asi nemajú nič spoločné. Slovo asi som použil zámerne lebo nikto z tunajšej komunity o tom nevie ani prd ale všetci ukazujú jedný smerom bez akýchkoľvek dôkazov
To svedci o tom, ze nemaju všetky lastovicky v hniezde toto ludia.. alebo su to priblblí provokateri, teda netreba s nim komunikovat....Alebo sa cítia velmi osamotení, alebo sú to loosri, co nemajú co na robote... ved to je uplne choré...
Nikto vás tu nechce a aj tak sem chodíte a komentujete, to nechápem a ani nemôžem pretože to je nepochopiteľné.
Ferenc sám si to napísal hneď na začiatku.
Prečo potom riešiš iný klub??????
Môžte sa opekňovať ako chcete, ale stále ste NEPOCHOPITEĽNE na stránke najväčšieho rivala vášho obľúbeného klubu. Pochopil by som, že vás zaujíma dianie v klube najväčšieho soka, tak si príďte prečítať čo je nové a odchod na vašu domácu stránku... každý Gejza so štipkou laickej gramotnosti a inteligencie by pochopil že každý váš názor sa tu bude brať ako provokácia (môj osobný názor je, že vy to veľmi dobre viete). Tak nám urobte radosť v novom roku a skúste sa vyjadrovať na vašej stránke kde to snáď bude niekoho zaujímať. Ďakujem za pochopenie