A hráčov nebud predávať a pripadne vyjednávať? A plus nerieši hráčov ktorým končia zmluvy ti väčšinou podpisujú v januári alebo februári a treba jednať s nimi cize si myslím žeby mal byť v kancli na riti a makať zlaty Alemany
Si cez 150 miliónov v mínuse, aby mohol registrovať, dokonca ani Victor za 2,7 milióna že vraj s 360 tisícovým ročným platom to nevie zvládnuť... Tak čo tam má robiť akože?
Zmluva končí Martinezovi. Ale ani on nemôže podpísať predĺženie, lebo sa nedá kvôli FFP. Nikto nemôže predĺžiť. A predaje? Max Garcia a Torre teraz cez zimu. V
Ty veľa krát porovnávas "futbal" s bežnými pracovnymi zmluvami a podobne. A teraz napíšeš toto?
Si to teda predstav v nejakej firme v totálny ch srackach ze riaditeľ si dá dovolenku lebo sak času je dosť. Keby už teraz sa mu podarili nejaké predaje na leto neodlahcilo by to situáciu? Už aj keby olma neregistrovali ale videl by ze sa niečo robí a ze za pol roka bude všetko v poriadku nepomohlo by mu to náhodou rozhodnúť sa zostať a neodist čím by potvrdil totálnu hanbu klubu ? To dávam iba ako príklad ale pointa je riaditeľ neodchádza na dovolenku v najväčších srackach .
Olmo veľmi dobre vie, čo sa robí. A Deco s tým nemá čo spraviť. V tíme sú 2, max 4 hráči, čo by mohli byť ochotný odísť a to Garcia, Torre, Lenglet (ak dostane svoj odložený plat) a možno Peňa, ak by mal šancu pravidelne chytať. Potom už nikto iný. Roque je na 2 ročnom hosťovaní, Fati skončil, nemá kam ísť, hlavne by prišiel o ťažké milióny. Predĺžiť zmluvy nevieš, lebo hráčom nevieš garantovať registráciu. Torresa nemôžeš predať, lebo z útočníkov je tam len Fati, Yamal, Raphnina a Lewa. Z obrany tiež nemáš koho predať okrem Garciu a Lengleta. V zálohe môžeš predať Torreho, FDJ (ak mu vyplatí, čo mu dlhuje) a skončil si. Nových hráčov nevieš registrovať.
Myslíš ze keby city chce de jonga tak by nešiel? Ja si myslím ze áno
Ja som hovoril o letnom odchode , ale riešiť to môže aj teraz
A nehovorím ze sam si podpísal dovolenku. Ale celé naše vedenie je na hlavu
Ja si myslím ze v iných kluboch by si športový riaditeľ ktorý je priamo a najviac zodpovedný za káder nedovolil ísť na dovolenku počas zimného prestupového termínu stať sa môže čokoľvek ale my nie sme iný klub neviem ci Kocúrkovo nie je ešte slabý vyraz ale podla mňa Deco sa ani nikdy nemal stať športovým riaditeľom a takýmto činom a jednanim to ešte viac ukazuje to je môj názor
Si to teda predstav v nejakej firme v totálny ch srackach ze riaditeľ si dá dovolenku lebo sak času je dosť. Keby už teraz sa mu podarili nejaké predaje na leto neodlahcilo by to situáciu? Už aj keby olma neregistrovali ale videl by ze sa niečo robí a ze za pol roka bude všetko v poriadku nepomohlo by mu to náhodou rozhodnúť sa zostať a neodist čím by potvrdil totálnu hanbu klubu ? To dávam iba ako príklad ale pointa je riaditeľ neodchádza na dovolenku v najväčších srackach .
Ja som hovoril o letnom odchode , ale riešiť to môže aj teraz
A nehovorím ze sam si podpísal dovolenku. Ale celé naše vedenie je na hlavu