Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
No vyzerá tom že v Barci bude tohto roku veľmi veselo!!!
Laporta musí odísť - nič iné nezostáva ..... Len neviem či to jeho ego dá a rezignuje
Skupiny fanúšikov ... soráč záleží len na socios v tomto, len oni môžu hlasovať o nedôvere. Žiaľ hlasy nás obyčajných fanúšikov Barci nemajú žiadnu váhu. Neobraňujem súčasné vedenie, ale nemôžu si tieto "skupiny fanúšikov" myslieť, že to čo žiadajú je v záujme celého barcelonismo. Ak chce väčšina zmenu, tak prosím zvolajte referendum a nech sa hlasuje a nie takéto prosíkanie, že "prosím skončite".
Laporta von
Pokud se registrace nepovedou, tak prostě rezignovat musí!
Ok, Laporta urobil kopec chýb, ale bol by som veľmi zvedavý, ako by to zvládal (či nezvládal) niekto iný, lebo kritizovať a nenavrhovať riešenia je to najľahšie. A ešte by som sa spýtal, kde boli títo fanúšikovia a socios, keď Bartomeu rozdával ako Jánošík.
No dobre. Asi by mal rezignovať pretože boli veci ktoré proste nezvládol, ale nezabúdajme v akom stave prevzal klub a tiež kto ho môže nahradiť a v súčasnej situácií klub naozaj reálne posunúť dopredu? Je nejaký taký kandidát?
Každý má iné predstavy o skladbe tímu . Ja si myslím, že kúpa Olma bola zbytočná. Potrebujeme do zálohy silu, dôraz, strelca zo stred. vzdialenosti. A my sme kúpili subtílneho hráča náchylného na zranenia. Laportu som doteraz bránil, ale tie registrácie nepochopím - ako je možné odkladať tak dôležité veci na poslednú chvíľu? Toľko lajdáctva v klube je neuveriteľné.