V najhoršom prípade si polroka oddýchne (zahrá LM, ktorú asi hrať môže) a v lete "začne odznova" v Barcelone už s novou zmluvou na dlhšiu dobu. Prečo "MUSÍ" podľa novinárov niekde ísť hrať? Ak chcem byť v Barcelone a viem, že o polroka sa to skončí a ja budem hrať za klub kde som CHCEL ísť, tak vydržím a budúcu sezónu budem hrať oddýchnutý, zohratý (trénovať s klubom asi môže) a v kľude si užijem ten čas čo nebudem hrať. Veď to môže brať akoby bol zranený :-) Gavi nehral rok, Araujo polroka.
Ale ono vieš hráč za 60 mil nebude hrať pol roka a prišiel hrať bojovať o trofeje a nielen trénovať, je iné ak je zranený vtedy musíš čakať ci sa ti to paci alebo nie toto je iný prípad úplne
Jj a nehovoriac o konkurencii v strede pola. Staci prist do zostavy o pol roka neskor a vsetko moze byt inak, staci, ze sa chyti Toni Fernandez alebo iny a Olmo uz nebude prva-druha volba, ale tretia a uz mas uplne inu poziciu v time a ine minuty...
Lebo ak nebude nikde registrovaný, nemôže hrať za repre. Samozrejme otázkou je, ako aj má dané rôzne sponzorské zmluvy, či nepríde o peniaze. Nakoniec, to že vypadneš na polroka z futbalu sa na hráčovi podpíše, chýba zápasový rytmus a prax.
A vec na zamyslenie. Barcelona sa že vraj vrátila na 1:1. Čo keď dotiahnu zase niekoho a v lete Olmo zase zistí, že sa zase nemôže byť registrovaný?
Ľudia nebláznite, toto je Barcelona, nie nejaký Las Palmas alebo Leganes. Aj keby stál miliardu tak to nič nemení že ak tu CHCE byť, tak vydrží a nemusia ho zaujímať nejaké novinárske "bludy" kde pôjde, kto ho chce. Neverím že nejaký hráč alebo hocijaký fanúšik v situácií čo sa teraz stala Olmovi by odišiel z Barcy ak by sa mu toto stalo a on tu chcel prestúpiť. Proste vydržím a budúcu sezónu hrám. Je to OLMO, on za ten polrok nezabudne hrať futbal proste na tréningu pred sezónou v pohode presvedčí trénera že si svoje miesto v zostave zastane. Konkurencia sa nepočíta lebo s ním budú rátať a teda nekúpia hráča na jeho pozíciu. Prípadne si ju vybojuje pred sezónou v "kempe". A ak si ju nevybojuje, tak sa život nezrúti, je to futbalista, španielsky reprezentant. (zase napíšete, že nebude reprezentovať - to nejako vydrží). Klub s ním počíta, hráč tu chce hrať, tak prečo by odchádzal (pre polroka???). Uvidíme ako to nakoniec dopadne :-)
Keď sme mali 10 rokov dozadu zákaz prestupov tak "neoddychoval" aj Arda Turan takto? Ci sa mi to zdá?... a Suarez mal ban na 4 mesiace a predsa sme ho kúpili za 80m. ale zas to bola jeho chyba.... podstata je ze chceli byť v Barcelone a "počkali" a v prípade Suareza ani nebolo vidieť ze nehral...
Keby sa nezranil Christensen, tak Olmo si nezahrá celú sezónu, čo už je prúser. Na druhú stranu, doteraz som nezachytil správu, že Olmo bol registrovaný od ďalšej sezóny.
Ponuka Milána sa mi zdá z hľadiska Olma dobrá a férová. Záleží len na Olmovi, či bude naďalej veriť Laportovi a čakať na vyjadrenie poslednej inštancie. Ak táto potvrdí predchádzajúce rozhodnutie LaLigy a RFEF tak pre neho by bolo na ten polrok odísť do Talianska a hrať tam, ako iba trénovať v Barci a sedieť na tribúne.
A vec na zamyslenie. Barcelona sa že vraj vrátila na 1:1. Čo keď dotiahnu zase niekoho a v lete Olmo zase zistí, že sa zase nemôže byť registrovaný?
konca januara ? alebo olmo ke iny pripad ?