Raphinha palec hore za pravdu a uprimnost- spravny lider timu.
A k Laportovi- takto dopada ked sa do vedenia dostavaju ludia ktory len slubuju a nevedia ako riesit problemy :D Stači sa pozret na slovensku politiku
tak slovenská politika kvôli demografickej krivke sa bude čoraz viac upriamovať na starších obyvateľov, čiže stačí len zachovať 13 dôchodky, prípadne ich zvýšiť a niekde zvýšiť dane, poplatky aby sa to vyvážilo a vybavené, všetko podstatné sa vyriešilo 🙄
ja som len popísal fakty na čo sa tu najviac dáva dôraz momentálne, momentálne sme krajina kde sa ovela viac oplatí žiť dôchodcovi, než mladému pracujúcemu človeku a to je to smutné, keďže tie dôchodky by sa nezaplatili bez mladých, ktorí zostávajú a pracujú.. ale súhlasim, kašlať na tu politiku, nepatrí to sem
Ale to že sa zdvihla minimálna mzda o 66€ to už nevidíš lebo potkan Simečka ktorý mimochodom všetko číta z papiera lebo nič nevie povedal len že zdraželo vakcinator len všetko zdražel zavrel ľudí a zabil 10000 luďí na nezmyselne testovanie každý týždeň
A prečo nespomeniete aj to, že sa vám zvýši daňovo-odvodové zaťaženie? To zvýšenie min. mzdy je fajn, ale treba si uvedomiť aj to B, že sa tým zvýšia aj náklady na strane zamestnávateľa, čo kludne pri malých a stredných podnikoch môže viesť k tomu, že znížia počet pracovných miest, ďalej transakčná daň, ktorá sa dotýka najmä podnikateľov, dane, poplatky - to všetko šlo nahor. Čiže v konečnom dôsledku dostanete v čistom o nejaké desiatky eur viac, ale rovnako aj viac do štátu dáte. A netvarme sa, že veci nezdraželi, zdraželi. Čo sa týka toho čítania z papiera, tak recitátor Fico, ktorému všetky podklady pripravuje doktor Repa, lebo inak by ani nevedel zaťať je ina kategória, že vás trápi to, že niekto ma veci napísane a drží sa toho, čo je úplne normálne. Keď teda viete, že Matovič zabil 10 000 ľudí, podajte TO na najbližšom PZ, uvidíme ako sa tam tí príslušnici zatvária keď tam s týmto prídete, ale doporučoval by som naštudovať pojem mimoriadna sitúacia preboha.
Uf Raphinha ma gule keby bol Xavim uz je za svoju uprimnost mozno von z klubu:D btw o tlacovkovych "novinaroch" nemam vysoku mienku, ale otazky typu "Ako podľa vás môže víťazstvo v španielskom Superpohári ovplyvniť mužstvo a pomohla prestávka tímu pred bojom o túto trofej?" prerazaju stale hlbsie dno ich profesie nech to radsej prenechaju AI alebo nech futbalisti odpovedaju na otazky od fanusikov, cokolvek len nie toto.
No upřímně nejsem rád, že to takhle řekl, i když teď je to pravda, může to v létě ovlivnit úsudek případných posil. Navíc se z těch problémů už dostáváme. Stačí v létě prodat Dejonga : D (neberte doslova)... Bude stát nový No camp,... Jsem si jist, že finance se postupně zvednou, zvlášť pokud přijdou úspěchy.
Osobné si myslím, kto chce hrať v Barcelone musí byť hrdý, že sa dostal do takého klubu. A poviem to tak, že všetky momentálne hviezdy by si ruky nohy dolámali aby mohli hrať za Barcu. A keď budú pozerať na peniaze,tak nech radšej ostanú tam kde sú.!!
A k Laportovi- takto dopada ked sa do vedenia dostavaju ludia ktory len slubuju a nevedia ako riesit problemy :D Stači sa pozret na slovensku politiku