Carla som považoval za džentlmena, ale obhajuje neobhájiteľné. To, čo predviedol Vini hlavne po udelení ČK, nemalo so správaním človeka nič spoločné. A test za to je smiešny...
Gigi11, mal sa k tomu postaviť ako chlap a nakopať Viniho do zadku. Už ho neznášaju vlastní fanúšikovia. Pep by ho buď umravnil alebo rovno vykopol, bez ohľadu na to, že patrí k najlepším. Ale veď rasizmus, zaňho schovávajú všetko.
Vžijte se do role trenéra, určitě by si ho přes novinářema a celým světem znemožnil? Nebo by sis to s ním vyřešil v soukromí v kabině? Chápu, že mohl mlčet nebo se nevyjadřovat, ale za mě by tohle udělal skoro každý trenér.
Pani take veci sa robia za zavretymi dverami. V satni ho dokolal urcite. Ale do medii nebude rozpravat aoo spravili chybu ze mu dali len dva zapasy. Sak by bol idiot keby to povedal
Podľa mňa aj za zavretými dverami to riešili presne takto ...ze ma si dávať pozor ale chápu ako to ma chudák vini ťažké :D .to isté aj so zlatou loptou spravili , pochybujem, že sa to tak rýchlo zmenilo
Tak to o určite nemyslel. A keby bol seriózny, povedal by len, že jeho hráč dostal, koľko dostal, a treba to akceptovať. Ale aby tvrdil, že chudáčik vinicius si to nezaslúžil 😥😢 a podobne sprostosti, tak to je už do neba volajúce. 🤢🤮
Prestanme o nom pisat uplne. Uzurpuje si pozornost a ak to neide vykonmi,skusa to teatralnymi kuskami,pripomina mi Ronalda a jeho politiku,ako sa stat "naj" futbalistom a vyhrat zlatu loptu. Proste sa na neho vykaslime,nestoji za zmienku. Ja uz sa ku nemu nevyjadrim,lebo presne to che Madrid,robit z neho obet vsetkeho zleho. Takze za mna takto:
Vinicius? Kto to je? Nepoznam. Hotovo raz a navzdy.
Souhlasím s Carlom - dvouzápasová stopka spravedlivá není (mělo to být víc) a určitě je strašně těžké být Vinim (tak omezeným člověkem s kreténskou povahou; já to mám tak z padesátiny jako on a občas narážím :-D ).
Prestanme o nom pisat uplne. Uzurpuje si pozornost a ak to neide vykonmi,skusa to teatralnymi kuskami,pripomina mi Ronalda a jeho politiku,ako sa stat "naj" futbalistom a vyhrat zlatu loptu. Proste sa na neho vykaslime,nestoji za zmienku. Ja uz sa ku nemu nevyjadrim,lebo presne to che Madrid,robit z neho obet vsetkeho zleho. Takze za mna takto:
Vinicius? Kto to je? Nepoznam. Hotovo raz a navzdy.
To Carlo vtedy žul orbitky s príchuťou rumu, ked toto vypotil?
Každopádne, súhlasím čo napísal snadhladom. Tento tukabel ejkejej "Spodna Gamba", si pozornosť nezaslúži. :)