Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-01-09 07:38:11
Pridám : Lewa bol opäť asi najslabší na ihrisku. Až sa čudujem, nespracuje loptu, stratí ju, zle prihráva. Toto sa nedá dlho tolerovať. Rafinha sa včera pripojil k Lewovi, spálil šance, neviem či aspoň 2x dobre prihral, mal byť striedaný hneď.
2025-01-09 08:51:52
Podľa mňa naj problémom je slabá lavička náhradníkov, na ktorej nie je hráč s podobnou výkonnosťou ako hráč základu! Včera zmeny v Barce nepomohli, naopak súper po striedaní výrazne zlepšil svoju hru.........
2025-01-09 09:10:56
Mam radost z vyhry, prvych dvadsat minut velmi pekny fotbal z nasej strany no postupne to upadalo a upadalo. Neschopnost premienat sance posobi na hracov velmi negativne. Raf a Lew. No zial je to ako to je. Ak nebudu fungovat tazko sa nam bude existovat. No a najnebezpecnejsi hrac pre nasu vlastnu branku je podla mna De Jong...
2025-01-09 09:27:40
Lewandowski nic moc, no i přesto je nejlepším střelcem a o toto jde. Ale mívám zhusta dojem, že on si zhusta udělá na hřišti dovolenou. Někde se naznačuje, že Olmo přece jen zůstane. Podle mě je skvělý taky Fermín, tedy coby střelec. Ferran se asi zlepšuje, no ale... Raphinha je prostě pořád hvězda. Miluju Gaviho, před zraněním to byla pro mě obrovská hvězda a asi se do té hvězdné polohy zase vrátí. A taky je pro mě velká hvězda Araujo, asi by bylo špatně, nechat ho na lavičce. --- Za poslední zápasy jsem se na Barcu nasral, prohráli všechno, co se prohrát dalo, ale ty dva poslední zápasy už byly koukatelný. Myslím, že problematika Barcy je v psychice, zničehonic psychicky zkolabují a motají se na hřišti jak nemehla, i když mají na mnohem víc, viz úvod sezóny. S tím Bilbaem jsem měl v 1. poločase strach, měli horší přihrávky, což je pro ně netypický a prohrávali osobní souboje. No dali si dva góly, ale Bilbao chtělo mermomocí dávat góly z ofsajdu. Měl jsem kdysi přání, aby Niko Williams šel do Barcy, no ale tohle přání mě už před nějakou dobou opustilo. Měl jsem pocit, že Yamal trochu polevil, ale výkyvy mají všichni, pro něho byl v minulosti pohyb mezi protihráči lyžařský slalom mezi tyčkami, to bylo skvělý.
2025-01-09 23:05:14
Výkon nic moc, proti RM to bude chtít zahrát o dost lépe...