Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Včera bol zasa ako asi desať zápasov dozadu absolútne nulový ba povedal by som že až neviditeľný. Jeho vek už na ňom jasne vidno. Má problém spracovať loptu, obísť protihráča v súboji 1:1 o pressingu z jeho strany snáď sa ani nedá hovoriť. Potrebujeme urýchlene vyhľadať čistú deviatku ale vekovo prijateľnú a hlavne výkonmi na požadovanej úrovni. Ináč FDJ zasa urobil chybu po ktorej sme inkasovali (našťastie to bolo posúdené ako ofsajd) presne ako v LM proti PSG, kedy chybu hasil Araujo a dostal redku a nakoniec sme na to doplatili. Podľa mňa je FDJ kandidát č.1 na predaj.
Snáď sa športový riaditeľ Deco zamysli nad tým ci treba prestup 9ky alebo nie, či ten profil Jonathan Davida nám až tak nesedí keď bude zadarmenko
k fyzickým stretom sa lewa dostáva preto, lebo si nevie spracovať loptu, krúti sa o okolo nej, alebo neskoro prihráva, či vôbec neprihráva, jasné, že ho atakujú
Ked si zoberieme ze v tejto forme lewa vyhlasuje vyroky typu ze ak klub kupi dalsiu 9tku tak sa urazi a odijde je to cele este vtipnejsie
Spomenul som si na včerajší gól Bergwalla, Solanke tam priletel ako víchor, telom odstavil protihráča a parádne prihral na gól. Toto už Lewa nedokáže, lebo je pomalý, nedohrá a nič neustojí.
Neviem čo sa tu rozculujeme ... Už ma 36 rokov to že upadá je normálne ... Skôr je otázka prečo naše vedenie dáva hráčovi ktorý mal 33 rokov zmluvu na tak veľa rokov ......
Lewandowski tu bohuzial buducu sezonu ostane pretoze naplni tych 60% hracieho casu cim sa mu automaticky predlzi zmluva o jeden rok, ale dufam ze buducu sezonu bude naskakovat len ako zolik z lavicky.
...🤔🤔🤔....chlapi v ktorých kluboch pôsobíte,ako manažéri, tréneri.......🤫⚽
Tak som chramal pondelok rano ked som nechcel ísť do školy 😂😂😂
No popravdě v této formě,může zůstat na lavičce,myslím že nám to až tak neublíží..spíš naopak.🤟
Popravdě s touto formou nám chybět nebude...