"Táto kontrola, obdivovaná na celosvetovej úrovni, bola rozhodujúca pri záchrane mnohých historických klubov pred krachom a pri dosiahnutí integrovanej súťaže na ihrisku aj mimo neho."
Obdivovana na celosvetovej urovni? Kde presne? Ktore ligy to obdivuju a hlavne ktore to kopiruju?
Zachrana klubov aj mimo ihriska ako presne? Tak, ze Real moze vsetko a ostatni skoro nic? Ze sa pravidla menia castejsie ako hesla na server Katastralneho uradu?
Podľa mňa ľudia čo sa verejne vyhlasujú za fanúšikov nejakého klubu a vedú taký orgán ako Tebas by vôbec nemali byť na takých pozíciách nikde v žiadnej krajine kvôli nestrannosti a zaujatosti.
Tak ty môžeš byť nestranný a nezaujatý voči klubom aj kebyže nejakému fandíš. Vieš prečo by si bol hlavou ligy ak by si sa o ten futbal alebo nejaké kluby v tej krajine nezaujímal? Prípadne nebol fanúšikom nejakého? Prezident ligy musí podľa mňa doslova byť fanúšikom futbalu v tej krajine a tiež môže byť určite fanúšikom aj daného klubu v tej krajine.. ale čo ostáva na ňom je to ako sa chová k ďalším klubom a ako ten futbal v krajine vyvíja.. v Španielsku to nefunguje, ale v PL je podľa mňa prezident ligy, ktorý na 100% fandí nejakému anglickému klubu, ale nepredstavuje to svetu ako pán Tebas a hlavne pracuje tak, aby mal každý rovnaké podmienky a pomáha tým klubom sa udržiavať na úrovni a tým pádom udržiava aj celú ligu na vysokej úrovni.. Tebas kluby neudržiava, dáva im podpísať nevýhodné zmluvy, zariadil FFP a holt kde je Valencia, Sevilla? Bojím sa, že aj Ipswich Town by tieto dva menované kľudnie rozniesli. Čiže nech si fandí kto chce komu chce, ale ak sedí na takomto mieste nech sa zaujíma v prvom rade o to ako tá liga vo svete pôsobí.. ak by tam nebol real, barcelona a atletico tak tá liga je horšia ako Ligue 1 (keďže je "lepšia" saudská liga).
No to máš vlastne pravdu. Ale mne v podstate ani nevadí, že je fanušíkom Realu, ale mám proste pocit, že aj keď nie možno cielene, ale rozhodnutia ktoré niekedy od neho prichádzajú mi prídu ako cielené na uškodeniu predovšetkým Barcelone. I keď to samozrejme nikdy neprizná
Ani mne nevadi, ze je fanusikom Realu, ale proste v tej lige sa neustale menia pravidla. Neviem ci klame nase vedenie ked uz 4x povedali ze po takej pake, po takom podpise budeme moct pracovat na prestupovom obdobi, ale za kazdou pakou, znluvou sme nic nemohli. A to verim len tomu, ze tebas za kazdym ked videl, ze sme blizsie k podpisom tak prisiel s dalsimi vymyslenymi pravidlami, aby to barcelone stazil.. ale to nie len nam ale aj inym klubom laligy
Obdivovana na celosvetovej urovni? Kde presne? Ktore ligy to obdivuju a hlavne ktore to kopiruju?
Zachrana klubov aj mimo ihriska ako presne? Tak, ze Real moze vsetko a ostatni skoro nic? Ze sa pravidla menia castejsie ako hesla na server Katastralneho uradu?