Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
AndreasGerardi Premium
2025-01-10 06:59:59
Takze , je to pravda. On sa posr*l z toho, ze bude sediet na lavicke a tak sa rozhodol okamzite zutekat 😁 Mam ho rad , o tom niet pochyb. Ale takto sa postavit k sportovej otazke, kde nema zarucene miesto pretoze momentalna stoperaka dvojica ma skvelu formu. Ak z toho pekne natecie , tak budem spokojny. Tych 60 -70 mega by Juve malo pustit.
2025-01-10 10:27:28
Zaujímavé argumenty tu padajú, ale finálne závery netreba robiť, lebo aj tak nemáte dostatočné informácie. Stačia informácie... každý ich musí "posudzovať" s rezervou.
To čo vieme a vidíme je Araujo na ihirisku a tam odviedol množstvo práce. Fanúšikovia musia byť na jeho strane a nadšený z takéhoto hráča. To je všetko. Ostatné je na klube aby zabezpečil, že hráč ,ktorého si fanúšikovia vážia, bude naďalej súčasťou tímu a skvelej hry. Furt sa tu sťažujem že hráči hrajú veľa zápasov, tak aj bez zranení musí byť priestor pre neho na rotáciu a taký veľkoklub ako Barca jednoducho musí mať aj kvalitnú lavičku a rezervu. Cubarsi je už zodraný pomaly, Martinez ma svoje roky...
2025-01-10 10:49:16
A že športovci,,,a všetko je o peniazoch,,nič viac,nič menej,,
A to mi vadí,, Normálny rovnaký plat....,športovec ktorý chce športovať,a baví ho šport ,ale nie len podla penazí,,to už bude mýtus...
2025-01-10 20:29:41
Musí zůstat...