Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Jestli ho chtějí, tak ať dají 90m na stůl a je jejich... Jinak ne. I když takovou hodnotu nemá...
On sa bojí konkurencie Iniga? Áno Martinez teraz hral ale nebolo na vyber ani to sa nedalo cize tak skôr možno je to co sa deje v klube dnu by som zobral
Podľa mňa by bol na RB lepší ako Kounde. Ale samozrejme keď sa rozohrá,dostane sa do základu aj na CB
ak ho principal nepusti, bude mat u mna velke plus
Osobne si myslím, že jediný dôvod sú peniaze. A ani sa nečudujem, hral za drobné a prisľúbili mu kompenzáciu v budúcej zmluve. Všetci vieme ako sme na tom s platovým stropom a financiami. Takže s návrhom zmluvy nesúhlasil. Keď vidí ako hrajú niektorý jeho spoluhráči a koľko za to dostávajú, je to len logické. Je to ❤️ a vždy aj bude,ale cíti sa odrbaný a podvedený,takže začal zvažovať odchod. Ja sa mu nečudujem, tie ostatné argumenty sú len plus. Je jedno kam pôjde všade bude lídrom, má to skrátka v sebe.
Keď povedal na rovinu, že Barca ponúka málo, ok. Ale že mu vadí, že sú za hviezdu Lewa a Yamal a že sa bojí konkurencie? To čo sú za argumenty, veď nech sa posnaží a dosiahne to.