Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-01-11 07:51:22
To je pristup.Pozeraju na karieru hracov.Tebas?Ten by bol najradsej keby Barcelona skrachuje curak tupy
Majo13 Premium
2025-01-11 07:58:22
Rozumne, jednoducho a jasne objasnené dočasné rozhodnutie, aj keď stále nechápem prečo to Laporta nechal zájsť až sem. Nemusela sa vytvárať zbytočná polemika
2025-01-11 20:16:53
Stejně pořád nechápu, proč Laporta čekal na poslední chvíli...
2025-01-11 20:28:54
Dost som o tom cital a je uplne zjavne ze la liga je proti nam a to teraz nehovorim ako nejake uplakane decko co si precita jednu spravu niekde a hned vykrikuje a vsetkych obvinuje. Podla toho co som sa docital z roznych tokov tak barceona mala plan A, B aj C nato aby zaregistrovala olma victora a mala 1:1 financie. lenze la liga zistila ze barcelona je schopna to dosiahnut a tak zacali menit veci tak barcelona presla na plan B lenze tam to zase pomenili a pozdrzali az barcelona presla na plan C ktory bol odpredaj VIP boxov a tam sa dostavame k tomu ze la liga si zase nieco vymyslela preco by to nemalo platit. Je uplne jasne ze pan Tebas ma nejaky spor s laportom uz dlhodobo a za ziadnu cenu mu nechce dovolit uspiet. Vidno to aj na predlzeni zmluvy s gavim kde sa bil do hrude ze barcelona to nemoze zaregistrovat a nakoniec sme vyhrali ten sud vsetko sme mali v poriadku. Ja to vnimam ako spinavu hru na pozadi kde im nevysla afera negreira a tak nas potrebuju stale zhadzovat a menit nieco v nas neprospech uz by sa mohol najst nejaky clovek ktory by spravil dokument o tom aka je propaganda proti barcelone v spanielsku.. ci uz cez pochybne rozhodnutia rozhodcov az cez vymyslene kauzy typu negreira a neustale menenie pravidiel na splnenie financnej fairplay a registracie hracov..