Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
To je pristup.Pozeraju na karieru hracov.Tebas?Ten by bol najradsej keby Barcelona skrachuje curak tupy
Rozumne, jednoducho a jasne objasnené dočasné rozhodnutie, aj keď stále nechápem prečo to Laporta nechal zájsť až sem. Nemusela sa vytvárať zbytočná polemika
Stejně pořád nechápu, proč Laporta čekal na poslední chvíli...
Dost som o tom cital a je uplne zjavne ze la liga je proti nam a to teraz nehovorim ako nejake uplakane decko co si precita jednu spravu niekde a hned vykrikuje a vsetkych obvinuje. Podla toho co som sa docital z roznych tokov tak barceona mala plan A, B aj C nato aby zaregistrovala olma victora a mala 1:1 financie. lenze la liga zistila ze barcelona je schopna to dosiahnut a tak zacali menit veci tak barcelona presla na plan B lenze tam to zase pomenili a pozdrzali az barcelona presla na plan C ktory bol odpredaj VIP boxov a tam sa dostavame k tomu ze la liga si zase nieco vymyslela preco by to nemalo platit. Je uplne jasne ze pan Tebas ma nejaky spor s laportom uz dlhodobo a za ziadnu cenu mu nechce dovolit uspiet. Vidno to aj na predlzeni zmluvy s gavim kde sa bil do hrude ze barcelona to nemoze zaregistrovat a nakoniec sme vyhrali ten sud vsetko sme mali v poriadku. Ja to vnimam ako spinavu hru na pozadi kde im nevysla afera negreira a tak nas potrebuju stale zhadzovat a menit nieco v nas neprospech uz by sa mohol najst nejaky clovek ktory by spravil dokument o tom aka je propaganda proti barcelone v spanielsku.. ci uz cez pochybne rozhodnutia rozhodcov az cez vymyslene kauzy typu negreira a neustale menenie pravidiel na splnenie financnej fairplay a registracie hracov..