Problém ktorý v tom vidím je, že aj keď hrot do 1,5 roka bude treba, tak momentálne by sme sa tým nemali zaoberať. Či je to Isak, Gyokeres, alebo nedodaj Haaland, tak každý stojí priveľa pre nás momentálne či už ide o zimu, alebo leto. Hrot proste leto 2026.
Prv nech vyriešia náhrady za týchto troch hráčov LW- Fati, RW- Ferran, LB- G. Martin a až potom nech pán Laporta skúša svoje veľké prestupy. Aj Leao, ktorého Laporta tlačí nedáva zmysel vedľa Rafi. Niekto bude musieť sedieť na lavičke.
Za mňa je škoda toho Marmousha. Hrotovy útočník a aj na krídle vie hrať + ma aj parádne priame kopy a celkovo technicky silný futbalista, nie je to vyslovene kladivo typu Haaland či Lewa, ale možno by u nás hral dobre, som zvedavy ako mu to pôjde v City kde by mal podľa všetkého prestúpiť. Inak na hrot by som skôr bral Isaka, ale ak hľadáme profil podobný Lewovi tak v zľave cez leto je Gyokeres, tam ale mám obavy, že to bude flop😂
V zľave u Gyokeresa máš na mysli výmenu s Roquem? Ako úprimne z Gyokeresa mám podobný pocit a trochu aj z Marmousha. Jediný overený sú Isak a Haaland. Obaja to už dokazujú posledné roky naprieč inými ligami a inými klubmi.
Nie nie, len počas tohto leta by mal mať údajne klauzulu v zmluve, kedy jeho cena je okolo €75M. Marmoush mal dobru aj minulu sezónu vo Frankfurte a teda je to kvalitnejšia liga než ta Portugalska, ale tak kludne aj on môže byť flop, nejdem tvrdiť opak. Isak je za mňa aj celkovo lepší než Gyokeres. A ak by sme zakomponovali do tej operácie aj Vitora, ak Sporting by mal záujem, tak by to bolo fajn.
@Culesking Ano Marmoush je určitě dobrý, ale nesmíme zapomínat to, kdo všechno ve Frankfurtu kdysi řádil a vyčníval. Kolo Muani drtil Bundesligu a v PSG pomalu nehraje. Jovič také zářil a v Realu se vůbec neprosadil a nyní nehraje ani v AC. Haller se ve West Hamu taky nechytl, pak to nastartoval v Ajaxu a nyní chodí po hostováních. U ofenzivních hráčů z Frankfurtu bych byl raději opatrnější a nejprve by měli potvrdit výkony v lepších týmech, bez urážky k Frankfurtu, než půjdou do top týmů.
Pistolero jo to viem, len treba povedať, že Muani a Jovic boli doslova one season wonder a šli preč hneď po jednej úspešnej sezóne. Ale rozumiem tvojmu pointu, mne sa len lubi celkovo jeho herný prejav na ihrisku a nejako v ňom vidím potenciál. Len teraz keď ide ešte aj do City, ktoré sa trápi, tak buď na to aj on doplatí alebo sa mu podarí povdzvihnúť úroveň City. Len neviem kde ho plánuje Pep hrať.
No ved to, ale ked si pozrieme tie cenovky ostatnych top hrotov tak asi nemame na vyber. A radsej priplatit ako za podla mna neovereneho Gyokeresa dat o trochu menej.
Guirassy nám moc do budúcna nič nerieši, bude mať 29 rokov, áno je to vek kedy by mal byť futbalista na svojom vrchole, ale do budúcna tie vyhliadky nie su moc ideálne. Ideálne by bolo keby ten hrotový útočník mal okolo 26/27 rokov či menej.
Prv nech vyriešia náhrady za týchto troch hráčov LW- Fati, RW- Ferran, LB- G. Martin a až potom nech pán Laporta skúša svoje veľké prestupy. Aj Leao, ktorého Laporta tlačí nedáva zmysel vedľa Rafi. Niekto bude musieť sedieť na lavičke.