Ja a Madridista? Sranduješ! A áno viem premýšľať. Vyhadzuje ho niekto? Nie. Tak asi chce odísť. Prečo? To musí povedať on, ostatné sú dohady. A už som to tu písal, že by som bol tiež rád , keby zostal.
Ale sak aké dohady? Jemu nedajú novú zmluvu už x rokov a medzi tým podpisujú ďalších a ďalších hráčov. Teraz chcú doniesť tah a araujo sa opäť odsúva s tým ze nie sú € . Tak ako co tam ma chcet ostať?
To že tady nechce zůstat má nějaký důvod. A ten důvod asi nebude, že se ráno vzbudil a řekl si, že by šel asi radši do Juve. Nad tím je kluci taky třeba přemýšlet.
ARDIT: Právě, že nad tím přemýšlím. Vím, jaký máme v Araujovi poklad a strašně mě sere, když ho vlastní fanoušci prodávají za 70 milionů. Pro nás má hodnotu daleko vyšší.
Vy řeknete, když tu nechce být ať jde. Ale to, že tu být nechce bude mít vážný důvod. To je to, nad čím přemýšlím já ..... A tipuju, že to bude mít kořeny v tom, že si nechal za covidu stáhnout plat a teď mu to klub nedostatečně vrací, že hledá peníze na posily místo aby mu předložil smlouvu, která by dostatečně ohodnotila jeho přínos týmu ! To je můj názor.
Mně se zase nelíbí chování Barcelony ! My jsme naprosto nepoučitelní diletanti ! Finanční gramotnost na úrovni pětiletého mosambického kluka, plánování chodu firmy absolutní nula Máme poklad v hodnotě 100 mil., prodáme ho možná za 65 a místo něho koupíme tři absolutně nepotřebný kopyta za 100 + ...... od dob Neymara jsme jako kávomlýnek, pořád dokola opakující stejné chyby. "To by člověk blil Milane"
Kdyby se ty peníze použily alespoň na nějakej pořádně nákup .... proč hledáme křídlo, záložníka, středního obránce ???? Na všech těchto postech máme skvělé hráče a velice solidní náhrady. Momentálně nás nejvíc tlačí bota na postě hrotu. A tam je prý Lewa, řekne DECO a vezme si dovolenou v době kdy je v klubu všechno vzhůru nohama. To je materiál ...
Ano veru ano, mal som obrovske obavy z tohto zapasu, teraz som v opojeni stastim, ako najlapsiu stopersku dvojicu na svete do buducna vidim Araucho s Kubarsim
ARDIT: Právě, že nad tím přemýšlím. Vím, jaký máme v Araujovi poklad a strašně mě sere, když ho vlastní fanoušci prodávají za 70 milionů. Pro nás má hodnotu daleko vyšší.
Vy řeknete, když tu nechce být ať jde. Ale to, že tu být nechce bude mít vážný důvod. To je to, nad čím přemýšlím já ..... A tipuju, že to bude mít kořeny v tom, že si nechal za covidu stáhnout plat a teď mu to klub nedostatečně vrací, že hledá peníze na posily místo aby mu předložil smlouvu, která by dostatečně ohodnotila jeho přínos týmu ! To je můj názor.
Cieľom nie je informovať, ale kradnúť ľuďom čas.
Ideálne načítať.