Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Marian Premium
2025-01-13 07:37:41
Je čo oslavovať, lebo výkon bol skvelý a titul Super Campions je zaslúžený.
Dúfajme, že budeme znova vedieť predviesť hru na úrovni a efektivitu aj proti outsiderom, aby sme sa vrátili do boja o titul v LaLige.

2025-01-13 08:24:23
Mna vcera najviac prekvapil Araujo a to som jeho velkx kritik.S akou rozvahou hral,mam pocit,ze dozrel.Ak by mal takto hrat ako vcera,tak som zato aby urobili vsetko preto,aby zostal.Vyborny vykon Araujo.
2025-01-13 08:46:23
Viacerých hracov akoby ich zranenia vyprovokovali k este lepsim vykonom.
Pedri sa sice rozbiehal pomalsie, ale nasiel svoju skvelu formu, podobne Gavi.
No a Lamine a Araujo skvele ihned po navrate.
2025-01-13 09:16:46
Szczęsny je podle mě v situaci, kdy dlouhou dobu nehrál a teď musel nastoupit do špičkovýho zápasu. To zatlumení se muselo trochu projevit a taky asi jo. Už od začátku mi vadilo, že na Real nenasadili Peňu, přesně z tohoto důvodu. --- Raphinha je náš nejlepší útočník, Lewa na to docela dost často sere, Yamal ještě bude růst. Raphinha byl hvězda už za Xaviho, ale Xavi byl slepý. --- Barcelona má poslední dobou ten zvyk, že se na těžký zápasy soustředí dobře, kdežto zápasy s outsidery vypustí jako nějakou dovolenou a je to vidět jak na hře, tak i na skore. Proto tak klesla v tabulce ligy. Sílu na dobrou hru mají, to jsme viděli včera s Realem.
2025-01-13 09:22:20
Potěšilo mě, že na trávník přišel Araujo a ještě mu dali kapitánskou pásku. Podle mě nejlepší obránce, ne teď, ale pořád. Tohle snad zatlumí kecy o jeho odchodu. Možná ho nasralo, že ho nedali do hry hned od prvního dne, kdy hrát mohl, kdo ví. Když ho budou dávat na hřiště pořád, myslím, že to je záruka toho, že neodejde. Držím mu palce, rád ho tam vidím.
2025-01-13 10:11:47
Nemali by sme zabudnut na sivu mysku timu a tou je Cubarsi.17rokov a hra ako Pique v 30-tke.Neskutocne vyzrety hrac.Az neuveritelne.
Pravdo Premium
2025-01-13 10:30:11
Po tej cervenej karte som cely cas sedel v napati ze pride ten povestny koncovy tlak realu a ze bude este problem to udrzat, po chvili toho nervozneho sedenia som kukol na cas a tam 85 minuta, vtedy som si vydychol a zacal som oslavovat titul :D Chybicky boli ale stratili sa v tolkych goloch :D Dufam ze nam to doda novu energiu a ideme si este po dva tituly. (CdR mozeme za mna kludne vypustit)
2025-01-13 13:13:46
Toto víťazstvo treba dlho oslavovať. Kto okrem nás dokázal dať tomuto RM 9 gólov počas dvoch zápasov? A 5 gólov naraz? Určite sme jediní!
2025-01-13 17:34:39
Škoda toho prvního gólu a redky, zajímalo by mě kolik by to skončilo...