Chcel nás viditeľne poškodiť, ale nedali sme mu na to šancu, Vinícius mal ísť jednoznačne von, ale veď ani hrať nemal , ale Šmatlavý Real je chránený, ale my keď ma máme deň, tak sú robíme s nimi bago, len stabilizovať vyýkony a pôjde to.
Camavinga tam měl ještě to držení rukama, ten určitě neměl dohrát.
Taky faul před prvním faulem byl jasný.
Zas na druhou stranu pustil tu akci po jejich rohu na konci poločasu... Což mě docela překvapilo, vzhledem k jeho celkovému profilu.
Drussbarb, chcel by som ťa o niečo požiadať. Po A, ak tu niekto prekročí hranicu, to majú admini riešiť, nie používatelia nadávkami a útokmi. Nikto z nás tu nie je mravná polícia. Po B, nás by tu mal jednotiť náš klub a v podstate aj nevraživosť voči Realu a jeho hráčov, a nemusíme mať rovnaké politické, sociálne či iné hodnoty. Je to stránka FC Barcelona, nie PC Barcelona. Takže nech sa každý vyjadruje tak, ako uzná za vhodné, a admini to môžu riešiť. Ja toto píšem len preto, lebo mi je strašne proti srsti vidieť jedného fanúšika Barçy útočiť na druhého kvôli hráčovi RM. Prepáč, ale nie je to normálne. A slovo "ľudoop" neznamená len "opica", keďže zahŕňa aj človeka. Myslím, že tam išlo o to, že Primitivius sa svojím chovaním správa ako menej než človek, čo snáď nikto nepoprie.
Takže vlastne hovoríš, že rasisticky urážať hráča Realu je podľa teba v podriadku. A bežný komentujúci sa k tomu nemajú čo vyjadrovať. A ak sa niekto ohradí, že rasizmus tu nemá miesto, tak je to to prosti srsti?
Podľa tejto logiky, keďže ma tu všetci hádžu ako fanúšika Realu, tak vlastne môže rasisticky urážať hráčov Barcelonu, je to v poriadku. Či nie? Však som podľa vás fanúšik Realu.
Utumno, to si si pekne nesprávne vyskladal. Zodpovednosť za všetko je len na adminoch a je jedno čo páchate keď sme na stránke ktorá nás spája. Rozmýšľaš v móde "účel svätí prostriedok"...
Ak niekto nevie argumentovať a namiesto argumentu používa urážky, nie je potrebná prehnaná tolerancia, lebo fandíme rovnakému klubu...
Účelom fandenia nie je vykrikovať rasistické urážky na športového protivníka, to si pletieš rovnako ako Rudiger si pletie hranicu toho čo môže (ťahanie za vlasy).
To že sa ozval drussbarb je veľmi správne, nesnaž sa tu zavádzať dogmatické manipulačné hry...
Chalani, všetko podstatné som už povedal. Pre mňa nestojí za to, sa tu naťahovať kvôli Primitiviusovi. Toto je virtuálna stránka, kde sa vyjadrujú názory a myšlienky, a nie ulica kde sa občas páchajú skutočné trestné činy, Drussbarb, a ani ty, ani nikto iný nemá absolútnu pravdu, aj keď si to očividne o sebe a tebe podobným myslíš. Dogmatické manipulatívne hry sú vašou špecialitou, FCBCN, nie mojou. Teo, keďže nemáš žiadne spôsoby, odpoviem ti: čoby sa nedalo, veď teba dali rodičia dokopy. 😉 A na ďalšie príspevky už nie je dôvod reagovať. 👋
Drussbarb: na jednu vec som nezareagoval. Mám rád Tolkiena, áno. Tolkien nebol rasista ale ani slniečkar. Skús si to naštudovať. No s týmto všetkým to nemá nič. Mali by sme sa tu teraz len tešiť z nášho presvedčivého víťazstva. Koho zaujíma Primitivius či RM? Nechajte to už tak.
Nechcem tu vytvárať nejaku hádku teraz ale už ste fakt trápni a otravní s tým rasizmom. Toto nie je fórum pre nejakých jezuitov alebo bojovníkov pre ľudské práva. Prirovnávať situáciu pri znásilnení ženy a situáciu kde fanúšik barcy nazýva najväčšieho zmrda a kretena v svetovom futbale ľudoopom už je paranoja.. a keby bol biely, bolo by to v poriadku?
Znovu - rasismus je třeba potírat a bojovat proti němu, tady není FB skupina nácků, ale veřejný web Barcy, kde třeba dodržovat slušnost, tohle naprosto černobílé, žádné odstíny šedi. Tečka.
A k té virtualitě - chápete vůbec, zastánci pojmu lidoop, že Barcu sledují i mladší fanoušci, kteří sem můžou chodit číst články a ano, i diskuze?
A Tolkiena hodně baštím už třicet let a tvrdím, že v téhle diskuzi by ti strčil do zadku Grond hlavicí dopředu :)
Simao, len vsuvka, myslim, ze drussbarb tam poukazoval na princip (lepsie sa argument vyvrati protiargumentom na nejakom konkretnom priklade). V ziadnom pripade netvrdil / neporovnaval, ze znasilnit zenu je to iste ako nazvat niekoho ludoopom. Zas nie sme tu padli na hlavu:)
Drussbarb, ďakujeme za názor. Je to ale len názor, konkrétne ten tvoj. Ja čítam Tolkiena ešte dlhšie ako ty, a nie slovenský či český preklad, a tam je dobro a zlo pekne rozdelené. Túto tvoju dogmatickú hru nebudem hrať. Myslíš si, že tá tvoja posledná veta je skvelá a že nejako ňou ohúriš ostatných, ale odpoveď znie: pozri si fyzické (!) charakteristiky mužov západu, elfov, atď, v Tolkienových knihách, a pochopíš, že Gronda máš v zadku akurát ty, a to takou silou, že ti vyšiel hrdlom. To, že nebol rasista ešte neznamená, že nerobil rozdiely a že všetci boli v jeho očiach rovnakí či rovnocenní. Viac nepoviem, toto nie je Tolkien fórum.
Sorry, ale tuhle myšlenku pošlu kamarádovi, ať vidí, jak se dá Tolkien interpretovat.
Rozdíly mezi lidmi jsou, ale bavíme se o rasistických urážkách. Ten původní koment admin smazal, asi je tu sluníčkář popíranící svobodu projevu, že?
Cule, paralelu som pochopil veľmi dobre, ale príklad bol až príliš strelený. Netreba paranoicky a fanaticky hľadať rasizmus všade tam kde vôbec ani nemusí byt. Kolega sa len vyjadril tak ako to cíti, nič extrémne som tam nezaregistroval a hneď mu zatvárajú klapacku. A vyjadril sa tak len a len kvôli tomu, lebo dotyčný futbalista sa správa práve ako ten ľudoop. Ešte raz, ak by bol vinicius beloch, bolo by v tomto prípade pomenovanie ľudoop v poriadku?
Nemienim tu mať nijaké filozofické batalie na túto tému, ja mám vlastný pohľad na túto vec a táto téma je pre mňa absolútne nezaujímavá..
Admin, chcel by som vedieť prečo si mi vymazal príspevok? Za to že som napísal že vylúčený mal byť aj ľudoop? Veď aj ty si ľudoop a už v škole sa deti učia, že ľudia sa vyvinuli z ľudoopov, tak čo je na tom rasistické??? A okrem toho príspevok drussbarda, ktorý napísal, že sám som ľudoop si ponechal a nevymazal si ho. Tak potom buď uplatňuj rovnaké pravidlá na všetkých alebo sa do toho nemiešaj.
Človek by si bol myslel, že sa tu dnes bude riešiť naše totálne víťazstvo včera, a namiesto toho tu niektorí pchajú nemiestny antirasiznus, admini mažú jeden príspevok ale nie druhý (FCBarcelona2018, treba sa zmieriť s tým, že je tu Primitivius dôležitejší ako ty a že ide o chránenú zver, zatiaľ čo útok na teba je prijateľný), proste chaos. Včera sme RM rozdrvili 5-2, ale čo nás je po tom, keď je Primitivius nedotknuteľný a treba jeho ľudoopské správanie a černoské práva riešiť celý deň. Preto vyzývam každého rozumného človeka, aby komentoval podstatnejšie články ako je tento. Hlavne tie, ktoré sa týkajú nášho včerajšieho víťazstva. Ani ja tu už na nič nebudem reagovať.
Čerešničkou na torte bolo obväzovanie Mbappého členka na ihrisku. A všimli ste si, čo urobil capitá Raphinha? Čmajzol masérovi Realu tašku a vyniesol ju za čiaru, kam patrilo aj ošetrovanie hráča 😎
Peto začo? Ze si to rozhodca sám nezorganizoval ? Kde si videl ze by si takto dával dokopy clenok na ihrisku a zvyšok čakal 😀 však nebyť toho ze vyhrávali o gól tak sa to nestane 😀 chceli naťahovať čas už od úvodu 😀 bieli sraci
A vtipný na tom byl i fakt, že když se za 10 minut zranil Inigo, Mbapě byl první u rozhodčího a vykládal mu, že Inigo se tam válet nemůže, ať se zvedne a jde za čáru 😃
Hej Rapha si o zltu koledoval a mal to nechat na rozhodcu. Na druhej strane uplny suhlas to som este nevidel aby hracovi na ihrisku obvazovali kotnik zatial co ostatni cakaju, absurdne:)
Xavito .... Dúfam si robíš srandu. .. jasne nešportové správanie .... To že to rozhodca nezvládol neznamená že má právo to riešiť raphina ...... Ak by toto spravil proti nám viní tak by tu celé fórum chcelo rovno červenú
Vsetko vyssie spomenute plati, ale trochu sa tu odputava pozornost od jadra problemu a tym bol slaby rozhodca (nie len v tejto situacii). Normalny rozhodca by poslal hracovi obvazovat kotnik za ciaru niekam do prdele a vybavene. Ak je toto to najlepsie co dokaze la liga ponuknut tak necudo, ze jej reputacia je tam kde je.
Z top líg sú v španielsku rozhodcovia najslabsi ale zas co sa jedna o penaltu odpiskanu a červenú tie boli udelené právom nikto nemôže namietať ale samozrejme boli situácie ktoré nezvládol
Nepomôže asi nič, len vetovať Manzána na rozhodovanie zápasov Barci či už ako R, alebo video rozhodca! Nič normálnejšie ma v tejto kauze nenapadá..........
Tento otrasný žebrák by nemal mať licenciu a to vôbec fakt že 3 hráči realu mali mať červené karty a on tam ešte dohovára lewndovskemi je tak maximálne na bombu medzi oči otrasný klaun
Taky faul před prvním faulem byl jasný.
Zas na druhou stranu pustil tu akci po jejich rohu na konci poločasu... Což mě docela překvapilo, vzhledem k jeho celkovému profilu.
Podľa tejto logiky, keďže ma tu všetci hádžu ako fanúšika Realu, tak vlastne môže rasisticky urážať hráčov Barcelonu, je to v poriadku. Či nie? Však som podľa vás fanúšik Realu.
Ne, takhle to není správně.
Podle nicku soudím, že máš rád Tolkiena, ten by s tebou taky nesouhlasil.
Mimochodem, použil jsem slovo lidoop a hnus, kde vidíš osobní útok?
Ak niekto nevie argumentovať a namiesto argumentu používa urážky, nie je potrebná prehnaná tolerancia, lebo fandíme rovnakému klubu...
Účelom fandenia nie je vykrikovať rasistické urážky na športového protivníka, to si pletieš rovnako ako Rudiger si pletie hranicu toho čo môže (ťahanie za vlasy).
To že sa ozval drussbarb je veľmi správne, nesnaž sa tu zavádzať dogmatické manipulačné hry...
Kdyby se takhle k podobným fanouškům v kotli postavila většina normálních, člověk by se nemusel bát na fotbal děti
A k té virtualitě - chápete vůbec, zastánci pojmu lidoop, že Barcu sledují i mladší fanoušci, kteří sem můžou chodit číst články a ano, i diskuze?
A Tolkiena hodně baštím už třicet let a tvrdím, že v téhle diskuzi by ti strčil do zadku Grond hlavicí dopředu :)
Rozdíly mezi lidmi jsou, ale bavíme se o rasistických urážkách. Ten původní koment admin smazal, asi je tu sluníčkář popíranící svobodu projevu, že?
Nemienim tu mať nijaké filozofické batalie na túto tému, ja mám vlastný pohľad na túto vec a táto téma je pre mňa absolútne nezaujímavá..
Hrozně se ale těším na další zápas!