A já myslel, že bude nadsenej, konečně trofej, mi zle se nechal slyšet že Berca toho získala málo, tak teď to prochází... Akorát už bez něj... A ten vztah s klubem asi už nejde napravit, výkonnost šla dolů, je tokový nějaký zpomaleny oproti těm třem. Prodej je ideální pro všechny, i pro něj, aby tolik neseděl na lávce.
Ak mu aspoň trocha zalezi na Barcelone a naozaj tu nechce ostat, mal by svoj odchod urýchliť, aby sme za neho dostali aspoň nejaké peniaze a nie že bude čakať do konca zmluvy. Tým svoju vďačnosť ozaj neprejaví.
Ako vďačnosť ? Akú dobu sa tu na fdj hádzala špina a tlačilo na jeho odchod ? Myslím že ak by on od jedu odišiel zadarmo aby to oplatil vedeniu tak nikdy nemôže povedať ani slovo
Mám pocit, že de Jongova situácia už nie je obrátiteľná. Nepredĺži kvôli platovým podmienkam. Narozdiel od Araujovej situácie FDJ dostával oveľa väčší plat a aj tak ...
Liverpool so Slotom sa o neho asi bude zaujímať, čo by pre neho mohla byť najlepšia možnosť, potom možno Dortmund. Potrebujeme ešte na ňom niečo zarobiť a investovať do nového záložníka, ktorého si Hansi vyberie. Máme Casada, ale ani za Kimmicha by som sa nenahneval, ak by mal Kimmich menší plat ako mal teraz FDJ.
Do Liverpoolu by to mohlo byť ideálne inak, double pivot s Gravenberchom by dávalo zmysel, ten hra dosť dobre túto sezónu. Gravenberch - De Jong a nad nimi taký Szoboszlai alebo Jones by mohlo fungovať veru
Ak chce hrať, odchod pre neho asi bude nevyhnutný. Len či chce skutočne hrať... A to ho mám rád a nevyhadzujem ho, ale takýmto spôsobom to ťažko zvráti, keď sa bojí súbojov.
No nevim,že mu doporučuje přestup je jasný a pochopitelný,ale do Bayernu???Videl Ruud ted někdy hrát Bayern,ta jejich záloha běhá jak postřelený zajíci a ve vší úctě FDJ je poslední dobou líný na krok,natož na sprint,to je asi nesmyslná volba!!
Liverpool so Slotom sa o neho asi bude zaujímať, čo by pre neho mohla byť najlepšia možnosť, potom možno Dortmund. Potrebujeme ešte na ňom niečo zarobiť a investovať do nového záložníka, ktorého si Hansi vyberie. Máme Casada, ale ani za Kimmicha by som sa nenahneval, ak by mal Kimmich menší plat ako mal teraz FDJ.