A čo keby tak on prispel k tomu znížením platu, aby niekde mohol hrať? Ale veď jeho vec, radšej bude sedieť a brať viac, ako hrať za menej inde. Ak by vôbec hral...
Písalo sa o hosťovaní na pol sezóny a nie prestup. Ajtak si myslím že ak sa tá operácia vykoná, tak to bude polročné angažmá typu Adama a potom zase pôjde niekam ďalej keďže naši nebudú chcieť zaplatiť za prestup a United bude chcieť nejaké poplatky za predĺženie hosťovanie atď. Následne sa zase začne ropzrávka ala Leao/Nico. Podotýkam že sú to len moje domnienky podľa fungovania nášho klubu za posledné roky :)
Stále tá istá rozprávka. Nízka výkonnosť-vysoký plat-neochota odísť-problém s predajom kvôli platovým podmienkam-problém s hosťovaním kvôli platobným podmienkam. A tak mu zase budú hradiť časť jeho platu aby hral proti nám. Nakoniec odíde zadarmo len aby sme sa ho zbavili🤦.
Nik nie je v prípade Fatiho na vine. Ako správne uvádza snapshot, mal byť nová superhviezda a dali mu plat tomu zodpovedajúci. Ale on sa stal blamážou, aj to sa občas stane, že zapadne do priemeru hráč, od ktorého sa čakalo tak veľa, prípadov zapadlých hviezd je viac.
Nik nie je na vine v prípade Fatiho? Fati predlžoval kúsok pred svojími 19 narodeninami, po sezóne kde stihol naskočiť do 10 zápasov a odohrať 596 minút, potom zranenie do konca sezony, 3x operované to isté koleno, chýba mu časť chrupavky, doktori upozorňovali, že kvôli tomu zraneniu príde o časť svojej dynamiky a schopnosti meniť prudko pohyb a problém s jazvou, že mu môže spôsobovať problémy. Sezónu predtým nastupoval len ako náhradník, mal 1378 minút. Po tom všetkom, čo vlastne nie je ani one season wonder kid mu klub dal zmluvu 6 ročnú zmluvu s 14 miliónovým platom. To je plat overeného špičkového futbalistu, čo má výsledky aspoň 3-4 sezóny za sebou, nie niekoho, kto neodohral ani 2000 minút za kariéru dovtedy. Šéfom klubu vtedy nebol Bartomeu, ale Laporta už.
Ale no tak, tieto debaty su tu roky. Predal by si Fati za 150mega? Predal by si Yamala dnes za 250m ako ponuklo PSG? No tu ti budu tvrdit ze nie. Ale ak sa nebodaj Yamalovi stane nieco podobne ako Fatimu, za 4 roky sme pri tejto istej debate.
Verim, ze sa nic nestane ale vzdy to je hop alebo trop. Klub urobil co sa dalo
Problém s Fatim nie je to, že sa s ním predĺžila zmluva, ani to, že dostal 6 ročnú zmluvu. Problém je to, že po tom všetkom čo sa stalo dostal 14 miliónový plat. 3-4 milióny mu mali stačiť. Ak by sa osvedčil, že hrá dobre, predsa mohla byť dohoda, že o 2 roky sa porozprávame čo ďalej s platom. Ak mu to nestačí, tak by som ho predal.
Zial, teraz sme vsetci mudri. Keby si ho predal a za 2 roky by bol superstar, tak by ti tu stavali krize a isli na teba s vidlami. Zial po vojne vsetci vieme
Ešte raz, chalan odohral ledva 2000 minút. Potom zranenie, čo ho vyradilo skoro na rok, 3x operované to isté koleno, chýba mu kus chrupavky, správy od doktorov, že vďaka zraneniu stratí 1/4 či koľko svojej výbušnosti a schopnosti manévrovať, že jazva po zranení ho bude limitovať. Vďaka tomu aj strata rýchlosti. A lekári nie raz varovali, že to bude riziko, to jeho zranenie. Po tom všetkom s ním klub podpísal 6 ročnú zmluvu na 14 miliónov ročne fix a kto vie aké bonusy. Či by som ho predal, ak by nechcel prijať 3-4 milióny, a že ak vydrží 2 roky dokazovať, že je dobrý, tak sa môžeme dohodnúť na vyššom plate? Po tom všetkom za 150 miliónov by som ho a bez mihnutia oka. Riziko bolo veľmi veľké. Možno možno by sa niekde chytil a bol za megahviezdu, ale to patrí k tomu. Ale aspoň by som mal 150 miliónov a mohol by som nájsť 2-4 kvalitných hráčov, čo by dokázali klub zdvihnúť hore. Alebo by som sa minimálne nemusel zbavovať niektorých hráčov a mohol si ich nechať ako náhradníkov. Taký Alba by sa hodil alebo Luuk de Jong za 1,5 milióna ako náhradník za Lewu.
Liverpool predal Coutinha a namiesto neho prišiel van Dijk a Salah. Real predal Ronalda, za tie prachy prišiel Courtois, Vinicius, Odriozola, Mariano Diaz a Brahim Diaz, Lunin. Samozrejme, nie všetci sa chytili, hlavne Odriozola a Mariano, ale Courtois, Vinicius a Lunin sa chytili veľmi dobre, Brahim vyzerá tiež veľmi sľubne, žiaľ nedostáva veľa šancí, ale keď hrá, nehrá zle. Aj došiel za 17 miliónov, za nejakých 35-40 by sa sa dal predať teraz. Treba robiť nutné rozhodnutia, aj keď nemusia byť populárne.
A tu je dalsie tupe komunisticke pravidlo.Hraca si nemoze nikto dolovit kvoli jeho platu.Tak malo by byt na strane klubu a hraca kam prestupuje aky bude mat plat.Co to je za debilizmus toto nepochopim asi nikdy.
Teraz sopm cital, ze Rashford sa vza 2 milionov z 5 mil platu, aby k nam prestupil vraj.
Verim, ze sa nic nestane ale vzdy to je hop alebo trop. Klub urobil co sa dalo
Liverpool predal Coutinha a namiesto neho prišiel van Dijk a Salah. Real predal Ronalda, za tie prachy prišiel Courtois, Vinicius, Odriozola, Mariano Diaz a Brahim Diaz, Lunin. Samozrejme, nie všetci sa chytili, hlavne Odriozola a Mariano, ale Courtois, Vinicius a Lunin sa chytili veľmi dobre, Brahim vyzerá tiež veľmi sľubne, žiaľ nedostáva veľa šancí, ale keď hrá, nehrá zle. Aj došiel za 17 miliónov, za nejakých 35-40 by sa sa dal predať teraz. Treba robiť nutné rozhodnutia, aj keď nemusia byť populárne.