Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Aubameyang mi tiež napadol...Rashford proste na pol sezóny, bude sa chcieť ukázať a podla mňa by bol dobra posila, v United podľa mňa je toxické prostredie, v Barcelone pravý opak, tu si myslím ze nebude môcť robiť čo chce v kabíne...
Ak sa zbavia Fatiho platu, tak nevidím problém v Rashfordovom polročnom hosťovaní. Konečne aspoň uvidíme ako to je s Angličanmi v Barcelone, či je to možné.
Na hosťovanie na pol sezóny , posilniť útočnú silu FC Barcelona ,keď sú na to dostatočné financie je to dobrý nápad.
Na hostovanie bez povinnosti kupy neni dovod to neskusit, ale zas moze nastat aj situacia ze sa mu bude darit a United si vypyta o dost viac ako by pozadoval teraz pri povinnej kupe po sezone. Cisto typologicky sa mi ten hrac paci lebo je to kridlo co si ide za golmi ale otazka je jeho fyzicky stav, vraj to uz nieje bohvieco. Raphina tiez nieje ziadny dribler technik ale ma vyborny pohyb a tym si ziskava cas. Sucasny Rashford zatial nema ani jedno podla mna.
Pokial len na hostovacku do konca sezony ok, ale inak musi prist v lete top LW.
......problémy s disciplínou .....no to bude s Hansim kosa na kameň,nie?
Ani zadarmo, len na mesačný plat bude chcieť aspoň 10 miliónov, herne na Barcu nemá. Kde by hral,na akom poste? A ešte je to arogantný, namyslený sebec.
Když se podaří prodat FDJ nebo Fatiho, tak proč ne na hostování...