Na Fatiho mieste by som neváhal ani minútu. Aktuálne poberá kráľovský plat, ktorý, myslím, o dva roky končí a pôjde na pätinu. Max. Keď podpíše k Saudom, rovnaký plat môže mať ďalších 5-7 rokov. On na európsky veľkoklub nemá a prestupom do Saudskej Arábie je luxusne zabezpečený do konca života.
Fati keby aspoň mal štipku rozumu tak by mal na kolenách prosiť sejchov aby ho vzali ku sebe..
Úprimne, na Európu už nemá, ten nebude mať ani bojanovu kariéru. Tam ho zaplatia, nové prostredie ale aj náročnosť ligy by mohol ešte celkom zvládnuť..
FDJ asi tiež by sa mal zamyslieť nad ponukou od sejchov.. proste neverím že ešte niekde spraví dieru do sveta.
Lewa v lete jednoznačne by nemal byt prvou voľbou v útoku..
Ak klub bude pred letom potrebovať peniaze, tak ukážem na De Jonga a Christensena. De Jong nechce predĺžiť, takže nie je iná možnosť pre nás a Christensen podával ako viacmennej dobré výkony, ale je až veľmi často zranení. Príde asi Tah v lete.
Fati je jasný hoc neviem, či odíde zadarmo, alebo dostaneme pár "centov" za neho. Lewu by som predal len ak 1. by to bola dobra ponuka a za 2. ak by sme opätovne mohli kúpiť dostatočne kvalitnú náhradu (žiaden Darwin Nunez).
Úprimne, na Európu už nemá, ten nebude mať ani bojanovu kariéru. Tam ho zaplatia, nové prostredie ale aj náročnosť ligy by mohol ešte celkom zvládnuť..
FDJ asi tiež by sa mal zamyslieť nad ponukou od sejchov.. proste neverím že ešte niekde spraví dieru do sveta.
Lewa v lete jednoznačne by nemal byt prvou voľbou v útoku..
Fati je jasný hoc neviem, či odíde zadarmo, alebo dostaneme pár "centov" za neho. Lewu by som predal len ak 1. by to bola dobra ponuka a za 2. ak by sme opätovne mohli kúpiť dostatočne kvalitnú náhradu (žiaden Darwin Nunez).