Bol by som rád, keby dostal príležitosť Pablo, neviem kedy inokedy ho chceme dať. Ale to by pravdepodobne musel ísť Olmo na krídlo. Hráme doma, čakajú nás kľúčové zápasy v Lige a LM, hráči sú unavení zo superpohára a cestovania... Menšia rotácia by prospela.
d1anculo0 jj, ja som "predpovedal", ze Fermin bude min. celu prvu polovicu sezony z formy kvoli ucasti na 2 letnych turnajoch, je to skoda, ale neprekvapuje ma to. Nehra zle, ale ako vravis s jeho vykonmi z minulej sezony sa to neda porovnavat. Navyse ho Flick stavia na kridlo, co neni jeho pozicia a je to vidiet + bol asi mesiac zraneny + nehra pravidelne.
Tak 3ja nasi exhraci nastupia proti nam. Uvidime ako sa im bude darit, dufam ze ich porazime.
Na druhu stranu, myslim, ze obrana je jasna, tam sa asi experimentovat nebude. V strede Gavi bude na striedacke, na co ho presilovat.
Nuz a utok bude zaujimavy. Lewa je isty. Raphinha na zaciatok by mohol naskocit nuz a Yamal skor na striedacke a na jeho miesto mozno Ferran.
Na druhu stranu, myslim, ze obrana je jasna, tam sa asi experimentovat nebude. V strede Gavi bude na striedacke, na co ho presilovat.
Nuz a utok bude zaujimavy. Lewa je isty. Raphinha na zaciatok by mohol naskocit nuz a Yamal skor na striedacke a na jeho miesto mozno Ferran.