Toto s Fatim je velmi velmi neprijemna situacia. Chlapec a jeho okolie sa zrejme uplne stotoznili so strategiou, hoci najlepsie roky presedi na lavici hlavne aby obrovske peniaze chodili.....
Tak ako píšeš. Aj keď jeho včerajší pohľad akoby hovoril "už mám toho dosť a chcem odísť". Flick robí dobre, že ho nenominuje. Treba dať jasne najavo, že sa s ním nepočíta. Nechcem hejtovať Xaviho, ale na toto asi nemal gule. Flick má iné postoje a sú podľa mňa výborné.
je mi ho líto, toho kluka, ale že nemá soudnost, je věc druhá....měl by si sbalit kufry a zkusit se chytnou někde v průměrným týmu...jestli mu stačí prachy a fotbal nemusí hrát, tak ok
Chlapci ten Rashford vobec nie je zly. Videl som ho par krat nazivo a je ozaj rychly,len nedostava lopty,ake by potreboval. Bruno mu daval vsetko do nohy a nie do behu. Pre mna je oooovela lepsi ako Fati,neporovnatelne. Byt trenrom barcy ,tak urcite jeho,ako Fatiho.
Flick potrebuje hráča rýchleho,silného a aj ochotného brániť,ak si ho Hansi želá,iste vie čo z neho urobí.
Ale vraj nemá disciplínu....to by mi k Flickovi nesedelo.
Ale vraj nemá disciplínu....to by mi k Flickovi nesedelo.