Urcite nie. Teda podla mna. Uz sa neviem dockat Bernala , to za prve a za druhe De Jonga povazujem za najnebezpecnejsieho hraca pre nasu vlastnu branku.....
Ja fakt neviem, pozeraju tu niektori ine zapasy ? Alebo je problem v chapani reality ? Priznam sa moja pamat uz je slabsia, no v nedavnom obdobi bol DeJong pricinou niekolkych nasich zlyhani a lacnych golov. Nestalo sa tak nahodou aj s Madridom ci inom nedavnom zapase ? A len vdaka waru a nahodnemu tecu nohou supera sme nezaknihovali dalsi gol po jeho chybe ? Myslite, ze trener je sprosty ? Ze on nevidi tie jeho lapsusy ? Preto ho pouziva len ako naplast pri striedani alebo pri rotacii aby si oddychli ti fakt dobri borci. A ked by ho chcela polka europy ako tu pisu odbornici, co im brani v tom, aby ho kupili ??? Co to ma s kotnikmi, on jednoducho dlhodobo nenaplna ocakavania . To som predsa nevymyslel ja 😀. Panecku ved to je take jednoduche ako facka, to pochopi aj male decko
DeJong asi není špatný fotbalista, ale má určité limity, které ho znevýhodňují v boji o základní sestavu. Jeho největší slabinou je bránění. To ale není žádná novinka, tohle je věc známá již několik let. Dost často má slabší chvilky v koncentraci, nedokáže dostupovat hráče soupeře, chybí mu důraz ... - to nejsou věci do diskuze, to tak prostě je. Tohle ho limituje v boji s Pedrim, Casadem, Bernalem, Gavim atd. Tudíž místo v základu, ve dvojici bránících záložníků mít nebude. Další důležitá věc, která ho limituje jsou zpětné přihrávky. V porovnání s Pedrim, Olmem, Gavim, Casadem - příliš často brzdí akce zpětnými přihrávkami. Je to často způsobené i jeho dlouhým držením míče. Tady se dostáváme k tomu, že má limity i v tvorbě hry. Takže na úkor koho by vlastně mohl hrát v tříčlenné záloze ??? I kdyby se nám zranili dva záložníci, řekněme si na rovinu, že jisté místo v základu by neměl.
Hoyer vystihol si to vyborne. V kocke si zhrnul podstatu. 👍 . To su priciny a nasledky preco je FDJ v pozicii akej je. Co sa ramblu tyka, skoda reci. Osobne komplexy vnasas do vlastnych prispevkov a tym sa zbytocne zhadzujes
Viděli jsme v El Clásiccu ty limity....přišel a Real okamžitě tekl. FDJ je po vážném zranění, rozhodně ne v topu. Na to se zapomíná. Co se týče těch jeho limitů(těch co si vypsal), to je na trenérovi a vůbec nikdo z nás neví, zda to trenér nevidí úplně jinak než jak to popisuješ....nejde o žádná fakta.
MIO10 já proti FdJ aˇle nic nemám, jen jsem shrnul fakta. Bohužel, to že je po vážném zranění nehraje v jeho případě žádnou roli, protože ty svoje limity měl už před zraněním. Teď je to o to horší, že ti mladíci zase hrají o level výš než před dvěma lety a ty nedostatky FdJ jsou o to víc vidět.
A kdyby po něm toužila půlka evropy, myslím že by muBarca nebránila .
Ja si myslím, že De Jong postupne z tímu odíde. Musí poriadne zamakať, aby si získal sympatie Flicka, ale myslím, že napokon neuspeje v konkurencii Pedri - Gavi - Casado a dokonca sú tam aj iní, ktorí ukazujú väčší potenciál.
Áno, každý kto vyjadrí iný názor, tak je automaticky pseudofanúšik. Čo keby sme sa začali baviť bez invektív? Alebo sa tak baviť nedokážete? Aha asi nie, lebo sa kritizuje veľký De Jong, na ktorého sa asi nemôže zniesť kritika podľa vás.
nie, len treba pochopiť, že ten chlapec utrpel ťažké zranenie, liečil sa tuším rok, je zrejmé, že sa niekedy bojí použiť zranenú nohu tak ako kedysi.... čiže netreba mať trpezlivosť, a ak sa nedostane do formy podľa toho, ako si to predstavujete práve vy, veľkí znalci, tak ho treba vyhodiť -- ako ho vyhadzujú od začiatku -- ja verím, že forma príde a bude to zasa veľký hráč... neželám vám, aby sa aj k vám v živote tak zachovali, ako sa poniektorí správajú k fdj -- ustavične sa odľudšťujeme
FDJ je jedinecny typ hraca. Potrebujeme ho. To,ze mal dva krat po sebe zraneny clenoka vypadol z rytmu,je normalne. Chyti pohodu a bude zase top Frenkie. Pridu superi,kde bude treba spinava robota,sila a nabehane km. FDJ urcite nepredavat. Zbavit sa treba Fatiho,Torresa,Garciu,Christensena.
Byl bych nadšený kdyby Casado udržel současnou formu, stejně jako ostatní mladíci ze zálohy, jen mám strach, že to je nereálně a ty výkyvy prostě přijdou...Pak je tu FDJ.
Bude rozhodovat aktuální forma a Flick není někdo, kdo by to opomíjel. Pokud se FDJ dostane opět do top stavu, tak třikrát sláva a ideálně ať v té formě je co nejvíc hráčů!!!
Za mě je blbost ho odepisovat, bo má od zranění špatnou formu a určitě bude cítit sám, že jak se bude limitovat v důsledku posledních zranění, tak mu ujede vlak..
Já taky. Je fajn, že může zaskočit za Casada, ale ten bude hrát prim a Frankie to nerozdycha a létě odejde. Ale záleží taky na tom, jestli od Hansiho dostane občas tribunu, prostě, nějaké ty impulzy :))... Tu výplatu ma vzhledem významu nesmyslnou. Dříve to byl stabilní hráč, Barcu držel, dlouho jsme byl velký fanoušek, ale tyhle mladý vlcaci, to je jiny kafe. Bylo vidět v zápase s Realem, že prostě Real ten střed pole totálně nestíhal.
Rotace je rozhodně fajn, jenomže rotace nesmí stát 19m za sezónu... Mu je už podle mě jedno že moc nehraje. On musí pro vlastní dobro odejít jinam, aby restartoval kariéru... U něj je to v hlavě. Dělat s ním nějaké eskapády už podle mě nedává smysl. Hlavně v létě musí odejít za peníze(40m+), aby neodešel pak zadarmo. Dřív to by jeden z nejlepších hráčů v týmu a jeden z nejlepších záložníků na světě... Jsou neskuteční. Hlavně my ho už vůbec nepotřebujeme... Většinou hrajeme na double pivota, takže dvě DMka a na těchto dvou pozicích můžou hrát a taky hrají: Pedri, Gavi, Casadó, Bernal, Eric a FDJ. Jsou to dvě pozice, takže pro rotaci je minimum 4 hráči, aby bylo vše aspoň zdvojeno. My máme dokonce ztrojeno. Za mě všichni z nich jsou na tom herně lépe než FDJ momentálně a nikdo z nich nemá takovej plat... Pedri, Gavi, Casadó a Bernal jsou neprodejní, takže bychom mohli klidně prodat i Erica, jenomže Bernal je do léta zraněnej. Takže bych Erica nechal min do doby, kdy bude Bernal fit. Vzhledem k platu a výkonům bych FDJ prodal klidně hned...
A kdyby po něm toužila půlka evropy, myslím že by muBarca nebránila .
Za mě je blbost ho odepisovat, bo má od zranění špatnou formu a určitě bude cítit sám, že jak se bude limitovat v důsledku posledních zranění, tak mu ujede vlak..