Laporta išiel do volieb s programom, že ostané Messi a nič iné. Font predstavil ekonomický program, ktorý chcel aplikovať ma vyriešenie ekonomickej situácie. A veľa vecí na ktoré poukazoval v kampani, tak sa ukázali neskôr pravdou. A Font nekritizoval všetko. Kritizoval Laportove správanie sa (oprávnene) a krtitizoval kúpu Olma, keď ho klub nemal šancu zaregistrovať, čo je tiež oprávnená kritika. Tak isto kritizoval aj situáciu s registráciami hráčov, ktorá určite hráčom na kľude nedodá. Kritizoval spôsob predaja VIP miest (doteraz sa vlastne nevie, kto ich kúpil). Čo sa týka zmluvy s Nike, tak Font ju možno videl, tak vie porovnať so starou. Určite je lepšia. Otázkou je, či je tak dobrá, ako mohla byť. Podľa článku, čo tu bol ohľadom tlačovej konferencie, tak klub vylepšil zmluvu o 300 miliónov na obdobie 14 rokov, to je 21,43 milióna ročne. Áno, je to zlepšenie, ale potom je tu otázka, že ak sa teraz hovorí, že klub má dostávať 127 miliónov ročne v priemere, tak pôvodná zmluva bola na cca 105,5 milióna ročne. Potom sa natíska otázka prečo Barcelona že vraj má len 60 miliónov ročne od Nike, resp. sa to tvrdilo.
Mne sa to praveze velmi paci, vykazuje velku vasen pre klub a je stastny ked sa mu nieco podarilo uspesne spravit pre klub, absolutne nerozumiem tomu hejtu, toto je z hlavnej casti sport a futbal, co by to bolo bez emocii
Netuším ako sú mentálne nastavení kandidáti, netuším nakoľko sú kvalitní netuším ani nakoľko je kvalitný sám Laporta ale jedno co viem ze tu čítam vyjadrenia Fonta, kde kritizuje všetko zľava do práva bez toho aby navrhol nejakú vlastnú pomoc keď sa cíti ako potencionálny budúci prezident, však všetkým by malo záležať len na dobre klubu... svojim spôsobom mi pripominaju jednotlivci následných ľudí opravte ma ak sa mýlim...
Barto-Fico( co najviac nahrábat kľudne nech tu je po mne aj potopa)
Font-Sulik/Pele/Babis ( len ja zariadim pokoj, len ja to viem )
Laporta- Nad/Matovic ( síce to myslím dobre ale dopadne to ako vždy)
Opravte ma ak sa mýlim...
Mluví pěkně, ještě aby tak dělal... Pokud se dokonce sezóny nestane zase to, že odregistrují Olma s Víctorem, tudíž zůstanou zaregistrovaní a vyřeší se situace s fanoušky, tak hlasování o nedůvěře není na stole...
Zial dosli mu naboje lebo zistil, ze pri vsetkych bodoch vyssie sa mylil a vyuzival hate.
Barto-Fico( co najviac nahrábat kľudne nech tu je po mne aj potopa)
Font-Sulik/Pele/Babis ( len ja zariadim pokoj, len ja to viem )
Laporta- Nad/Matovic ( síce to myslím dobre ale dopadne to ako vždy)
Opravte ma ak sa mýlim...