mna zatial Szcesny vobec nepresvedcil.... mam z neho pocit ako z Penu minuly rok. Tie vysoke lopty co podbehol. Aj v tych vybehoch nevyzera v pohode. A tu cervenu by Pena nedostal, lebo by ostal hlbsie v brane a vykryval by akoby samostatny najazd. Nehovorim ze by to chitil ale aspon by nedostal cervenu. Ked je v brane Pena tak som pokojnejsi.
kamo to co si napisal je len cisty blud aby si si obhajil preco pena a nie vojto. kazdopadne je uplne v pohode ze kazdy preferuje niekoho ineho ty penu a ja napriklad vojta. ale tie dovody co si napisal su fakt zcesty. zaprve ziadnu loptu nepodbehol. pri rohoch a prihravkach z kridelnych priestorov je uplna istota a ide si pre tie lopty nie ako pena a ter stegen ktory cakaju co sa stane. kazdy jeden vybeh co soravil tak bol dominanty a vyhral ten suboj az na ten jeden s mbape. pena ked ide do tych vybehov tak to je nulovy tlak na hraca… za mna urcite vojto 1tka ale ako som pisal uz v inom komentari pena sa velmi zlepsil
Nema ziadny zmysel aby este chytal 36 rocny chlap co po sezone znova skonci karieru. Pena chyta vyborne, v lete sa moze dobre predat a mozno si vybojuje post jednotky.
Pena chytá dobre. Potrebuje prax. Szczesny po sezóne končí. Navyše je tu aj otázka budúcnosti Penu. Po sezóne bude mať 26 rokov, po budúcej sezóne mu končí zmluva a otázkou je, v akom stave sa vráti Stegen. Stavať na Szczesnom nedáva za súčasnej situácie zmysel. Po sezóne aj Stegen bude mať 33, Szczesny bude mať 35. U brankára to až tak problém nie je ten vek, ale treba sa v prípade klubu pozerať do budúcnosti. Nájsť dobrého brankára je problém a lacné to nebude.
To je pravda, ale přesto musí chytat brankář, který má lepší kvalitu.
Tím neříkám, že je to ten starší (mimochodem, nikdy jsem je neměl rád a přeju Peňovi)!
Jednička je JASNÁ, jde o to vydržet, než se vrátí
Wojto ovela spolahlivejsi pri vysokych loptach. Ked je v brane Pena, trpnem pri kazdej vysokej lopte, Wojto to s prehladom chyta a strely tiez nevyraza, ked nemusi. Pena je vsak velmi kvalitny, co sa tyka zakrokov, ukazal aj skvele reflexy. Takze rozhodovanie bude tazke
Wojtovi moc nejdou výběhy z brány, je takový nejistý. A gól proti Mbappemu se dal taky chytit. Zatím mě moc nepřesvědčil. S Peňou jsem byl zatím tuto sezónu vždy spokojen. Peňa má naopak ty výběhy perfektní. Když je Peňa v brance, tak jsem klidnější... Možná se Wojta potřebuje rozehrát...
Tím neříkám, že je to ten starší (mimochodem, nikdy jsem je neměl rád a přeju Peňovi)!
Jednička je JASNÁ, jde o to vydržet, než se vrátí