Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-01-18 09:54:49
No já nevím. Je sice asi lepší na malém vapne, ale není tak dobrý nohama a není tak rychlý při vybehnuti na brejky.
Pravdo Premium
2025-01-18 10:23:06
mna zatial Szcesny vobec nepresvedcil.... mam z neho pocit ako z Penu minuly rok. Tie vysoke lopty co podbehol. Aj v tych vybehoch nevyzera v pohode. A tu cervenu by Pena nedostal, lebo by ostal hlbsie v brane a vykryval by akoby samostatny najazd. Nehovorim ze by to chitil ale aspon by nedostal cervenu. Ked je v brane Pena tak som pokojnejsi.
O_Fenomeno Premium
2025-01-18 10:28:38
Nema ziadny zmysel aby este chytal 36 rocny chlap co po sezone znova skonci karieru. Pena chyta vyborne, v lete sa moze dobre predat a mozno si vybojuje post jednotky.
2025-01-18 11:03:44
Za mě by byla velká chyba kdyby chytal Wojtek. Pro mě je Peňa jednoznačně jedničkou a je i o dost lepší brankář!
2025-01-18 12:14:17
Wojto ovela spolahlivejsi pri vysokych loptach. Ked je v brane Pena, trpnem pri kazdej vysokej lopte, Wojto to s prehladom chyta a strely tiez nevyraza, ked nemusi. Pena je vsak velmi kvalitny, co sa tyka zakrokov, ukazal aj skvele reflexy. Takze rozhodovanie bude tazke
2025-01-18 19:59:11
Wojtovi moc nejdou výběhy z brány, je takový nejistý. A gól proti Mbappemu se dal taky chytit. Zatím mě moc nepřesvědčil. S Peňou jsem byl zatím tuto sezónu vždy spokojen. Peňa má naopak ty výběhy perfektní. Když je Peňa v brance, tak jsem klidnější... Možná se Wojta potřebuje rozehrát...