Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-01-21 14:03:30
S La Ligou som sa tento rok uz rozlucil. Mozte ma kludne volat placko a podobne nezmysli. Ano mali sme dat Getafe viac ako 1 gol, ostatne zapasy ktore sme nebodovali naplno sme tiez mhali zahrat lepsie ale to nic nemeni na fakte ze je tato liga skorumpovana a Real je zvyhodnovani v porovnani z Barcelonou. V tejto sezone nas rozhodcovske chyby stali uz vela bodov (znova). Doteraz mi to uz roky chodilo hlavou ale vzdy som si povedal ze to budu mozno nejake nahody ale uz stacilo. Uz sa kontroverzie deju pomaly zapas co zapas a len slepy alebo ten, ktory to nechce vidiet bude tvrdit opak takze la liga papa ta uz bola rozhodnuta hadam pred sezonou sustredme sa na sutaze ktore je realne aj vyhrat.
2025-01-21 14:31:03
Kvôli skorumpovaným rozhodcom typu Lahoz FC Barcelona nemôže vyhrať La ligu a musí sa sústrediť na zisk iných trofeí .
2025-01-21 14:46:22
Myslím že by bolo fajn ak by nejak zaviedli do futbalu to čo je v hokeji ten Coach Challenge ... Keď teda nechcú používať VAR ha*zli
2025-01-21 15:59:05
Klidek chlapci.7bodov je hratelnych.Baletky este postracaju bodov az az
2025-01-21 19:56:56
Opravte ma ak sa mýlim, je to ten Lahoz čo keď rozhodoval ste ho znášali pod čiernu zem? Je smutné že stačilo dať ešte jeden z 5 tutoviek a toto by sa absolútne neriešilo!
2025-01-21 22:22:33
Ja stale nechapu, proc netrestají simulovani po zapase. Za placani se po zemi, bez dotyku nekolik zapasu stop- oni si to pak rozmysli. Dokud to nebude nikdo resit, uvidime to stale a stale