A kto ma byt namiesto Lewu na hrote?Pau?Nenechaj sa vysmiat.A by ma zaujimalo co ocakava Johan od klasickej 9-tky.Lebo ocividne ma bujare predstavy o 9-tke.A nech ho porovna s inou typickou 9-nou,ktora splna jeho predstavam.Nato som normalne zvedavy.
Hrac s cca 700golmi v profi futbale je podla johanna poleno.Boha co sa tu clovek nedozvie.Stale si nepovedal ktora 9-tka je top pre teba ked lewa je -1hrac.
Suhlasim s cukrom86, ktory vynimocne suhlasi s Johannom:D Verim, ze nam Lewa tuto sezonu este velmi pomoze, aj ked je nekonzistentny, ale ak bude dalsiu sezonu nasa jednotka na hrote tak sme v keli.
Kluci nehádejte se. Nemůžete brát zápasy co byly 3 měsíce zpátky. Momentálně je Lewa prostě mimo, ať se nám to líbí nebo ne. Budu samozřejmě jen rád, když se to dneska zlomí
V lete potrebujeme kridlo. Neviem aku 9 lepsiu jak lewa v nasej financnej situacii chcete zohnat. Byt mna tak skusim toho davida z lille zadarmo ale ci bude lepsi jak lewa povedat neviem
Cule90, čo som si pozeral štatistiky, tak predtým Lewa prestreloval svoje xG, proste dal o 8 gólov viac ako mal dať. Teraz čo sa mu posledné 2 mesiace nedarí, tak je v mínuse v -2 góly čo mal dať a nedal podľa xG. Proste áno, dá sa nejaký čas prestrelovať xG (ako to robila Barcelona na začiatku sezóny až po to zhoršenie), kde Barcelona dala o 14 gólov viac ako tvrdilo xG, čo sa jej nedarí, tak je -3 góly v xG. Je to nemilé pre niekoho, ale proste štatistika z dlhodobého hľadiska nepustí. Výkyv formy má každý.
Jebat na xg keď pozeráš zapasy vidíš to :D
Barca nemala brat olma za 60 ale rovno zobrať alvareza
Ten vie zahrať pod hrotom aj na ľavom krídle keď sa nasere a bol by ideálna náhrada za lewandovskeho ....
sylarko, jj kludne Olma vyskusat. Proste u Lewu je blbe to, ze on ked vypadne tak nevypadne len golovo (nepocitam penalty), ale totalne vo vsetkom - v medzihre, v pressingu vo vsetkom. Taky Benzema mal tiez slabsie zapasy kedy dlho neskoroval, ale vpredu bol platnym hracom pre tim v inych aspektoch hry. Ja chapem, ze nemoze hrat v tomto veku kazdy zapas bomby, ale potrebujeme tam alternativy, lebo dnes musime dohanat vysledok, ale ak Lewa nezapne vyssie obratky nemame sancu to otocit bez funkcneho hrotu.
Nosfe nemajú nemajú, tak by im to city rozložili tie platby alebo volaco vymysleli. Ten chalan zahrá na 3 -4 postoch co pri našich financiách co spomínaš je ideálne. Keď sa buduje športový projekt tak sa majú taký hraci kupovať a nie olmo . A bola tu otázka na hrotaka tak som odpovedal . Ani lewa sa nemal v prvom rade vôbec kupovať, to je môj názor od začiatku ale to je druhá vec .
LB netreba sak príde Vale / Martin
Na Rb máš náhradníka forta pripadne araujo
Bohužiaľ pri našich peniazoch ako som už spomínal nám vlak už ušiel, čo mal byť alvarez co odohrá 3-4 posty, ale mame zraneného olma radšej.
Podľa mňa sa vykuzlia nejaké peniaze a nejaký hrac sa kúpi. Z hosťovania by som stiahol roqueho a mame ST a na LW dal penaze
Ardit: aj keby to rozložili (Atletico to asi nedalo tiež naraz), máš tu FFF a platový strop. Už Olmo sa do toho nezmestil v lete, keď prestupoval. Alvarez by bol nad finančné možnosti.
Tak by sa niekto predal alebo by sa neco vyhaluzilo :D keď sa našlo 60 na olma a môže zatiaľ hrať tak sa malo nájsť aj 80 na alvareza a olmo mal prísť zadarmo
Ardit: teraz sa rieši, že treba cca 6 miliónov aby mohol prísť Rashford. Alvarez stál 75 miliónov fix, čo som našiel a ďalších že vraj 30 miliónov v bonusoch, polovicu z nich je ľahké získať. takže výsledná suma cca 90 istá viac menej. Takže 30 miliónov deleno 5 rokov = 6 miliónov. To je tých 6 miliónov, čo teraz chýba na Rashforda. Olmo už keď prichádzal v lete, tak nemohol byť zaregistrovaný. Vieme ako to skončilo, okolo Silvestra. Klub je teraz na hrane s platovým stropom. Vieme, že v lete sa nikto nepredal. On by sa nemohol zaregistrovať ani teraz v zime. To je proste holý fakt.
Zlá ako zlá. Každý vedel, že prestup 33 ročného Lewu je proste jeho posledný prestup za nejaké rozumné peniaze a že sa nedá čakať, že v 37 rokoch pôjde za milióny preč. Ale to platí pri všetkých futbalistoch v podobnom veku. To ale neznamená, že hráč v takom veku nebude mať výsledky, ale potenciál ho predať za milióny je skoro žiaden.
Barca nemala brat olma za 60 ale rovno zobrať alvareza
Ten vie zahrať pod hrotom aj na ľavom krídle keď sa nasere a bol by ideálna náhrada za lewandovskeho ....
Na Rb máš náhradníka forta pripadne araujo
Bohužiaľ pri našich peniazoch ako som už spomínal nám vlak už ušiel, čo mal byť alvarez co odohrá 3-4 posty, ale mame zraneného olma radšej.
Podľa mňa sa vykuzlia nejaké peniaze a nejaký hrac sa kúpi. Z hosťovania by som stiahol roqueho a mame ST a na LW dal penaze