Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Ja neviem, viackrát som si včera vrátil a pozrel situáciu v našej 16tke, pred prihrávkou a víťazným gólom Raphinhu a nezdalo sa mi že by tam bol zákrok Fermina alebo niekoho iného na penaltu.
Priznám sa že mne sa zdalo, že tá DiMariova šanca bola po prihrávke do ofsajdu.
Viem pochopiť ich sklamanie, no nikto im nekrivdil a rozhodca nikoho nezvýhodnil. Nemali nárok na 11ku pred naším 5 gólom.
Tréner Benfiky na jednej strane vychvaľoval FC Barcelonu do neba ,na druhej strane nevedel zniesť jej zaslúženú a spravodlivú výhru .
Boha tito treneri su tak neskutocne neobjektivny dpc, a ze hrali dobre😂😂tak ked getafe styl co hrali je to co sa mu lubi tak je to dalsi nimand. Plus nehovriac o tom ze 3/4 golov co dali nas tim mentalne totalne skolaboval ale ze uplne, to sa stane raz za rok mlzno, ajked take nieco som este nevidel take chyby
Náhodou mne sa páčilo ako hrali, takmer nás mali ale niektoré momenty ktoré rozhodovali v ich prospech a v nás neprospech sa eliminovali po prvom polčase a tam sme už zobrali opraty do rúk, za mňa niektoré penalty prehnane ale okey padlo to na obe strany... nič extra kontroverzné tam nebolo ako to zvyčajne býva pri zápasoch Realu keď sa im nedarí.... celkový zápas bol úplný bizar ale za to veľmi atraktívny, určite je lepšie ak padajú góly vo väčšom počte ako keby sa to malo rozhodovať jedným gólom ako to býva v LL.... výhra svojim spôsobom so šťastím po toľkých preslapoch ... oceňujem Benficu ze sa nestiahli po prvom polčase ale hrali dokonca otvorenú hru.... za mňa super zápas vyhral lepsi... cest porazeným