No to je analyza ako prasa. Ak by si trener nepostavil otazku a neanalyzoval konkretne chyby asi by bol bezduchy. A opojenie z vitazstva zrejme nikomu z nas nezatemnuje mozog. Ale fakt aj to co pises osmicka, ze v tomto pripade dostala psychika poriadnu davku ozivovaca. Len nech vydrzi...
Nooo to mas pravdu, ale vcera som musel nasadit tabletky na tlak, potom nieco kludne - vrazdy v oxforde aby som sa ukludnil a potom sa vratil spat k fotbalu 👍👍😀😀
Realita je ze takticky/defenzivne sme uplne priemerne muzstvo, naopak v individualnej kvalite a bojovnosti sme top. Zapasov ako vcera bude este dost. Snad nas stastie zo vcera neopusti.
Určite má Henry pravdu a podľa mňa Flick nie je spokojný, že sme dostali štyri góly, ale aj taký je futbal a rozhodujúce sú tri body a priamy postup. Takych zápasov ešte môže byť. A aj hráči si to určite uvedomujú, ale vieme ako sa nám v LL v posledných zápasoch nedarí tak toto víťazstvo aj keď hokejovým výsledkom môže mužstvu psychicky pomôcť.
Popravde nebol nadseny urcite z prveho polcasu ktory skoncil 3:1 pre benficu, ale ak si vezmete druhy polcas tak okrem vlastneho golu tim slapal pretoze ten polcas sme vyhrali my 4:1, uz sa take chyby ako v prvom polcase neopakovali a muzstvo slapalo ako hodinky
Kunde mi pride nekonzistentny, raz skvele inokedy paberkuje, Araujo ked naskocil do El Clasica tak bol bozsky, v Lisabone si tu uroven neudrzal.
Cubarsi mava tiez ovela lepsie zapasy. A ked pripocitame vykon brankara, tak je vysledok zrejmy.
Ale styri inkasovane goly bolo aj tak vela.
Aj keby dostaneme 8 golov ale pokial ich dame 9-10 trapit ma to nebude, samozrejme ze bude na trenerovi aby analyzoval nase chyby a diery v defenzive ale zas povedzme si uprimne 3 goly boli totalne haluzne
Cubarsi mava tiez ovela lepsie zapasy. A ked pripocitame vykon brankara, tak je vysledok zrejmy.
Ale styri inkasovane goly bolo aj tak vela.