Nikto netvrdí, že Szczesny neriskuje. No celej situácie sa mohol obranca (Casadó?) ľahko vyhnúť. Školácka chyba. Potom už mal brankár dve možnosti: nechať sa obísť/dovoliť útočníkovi pohodlne vystreliť alebo sa tam hodiť. Jasné, má čo vylepšiť na tej úrovni, ale za vzniknutú situáciu nesie zodpovednosť obranca. Prečo ho nikto nerieši?
Takže za tú situáciu môže Casadó, ktorý mohol už pri predošlej akcií spôsobiť penaltu (podľa viacerých to aj malá byť), ale bude sa len Szczesny riešiť? Tak tomuto sa hovorí "logika". Lebo podľa Johanna "je jedno, na koho to ide". Jedno to ale NIE je.
Určite nechcem rozpútať hádku, len nechápem, čo sa tu od brankára očakáva. Keď ho obranca nechá v stichu, veľa možností nemá a ani jedno rozhodnutie sa nemusí vyplatiť. A za takých okolností je často lepšie sa tam hodiť, aj keď možno nie za stavu 5-0. Ja len vravím: nemá sa tu hlavne Szczesny spomínať, v tomto jednom zápase, lebo Casadó toho oveľa viac spôsobil.
Ale ty si nepochopil môj komentár, je to už jedno kto za to môže už sa na tom nič nezmení. Ja len konštatujem, že Szczesny nič nechytil, vôbec nič a Flick ho vychvaľuje.
Nejde o to kto zapricinil ten najazd, ide o Sceszneho rozhodovanie v takej chvili sa zase rozhodol ist do rizika ze bude vyluceny a my budeme dohravat oslabeni. Neviem ci je to vekom ze v jeho hlave to jasne stiha ale telo uz nie ale robi velmi zle rozhodnutia ktore nas mozu stat ligu majstrov alebo pohar. Keby to bolo raz za pol roka tak nepoviem ani slovo ale ono je to raz za zapas momentalne. Akoze uzil sik, nech teraz caka na lavicke na nejaku medajlu. Takto len Pena vyjde z rytmu a zase sa bude rozbiehat odznova.
Kľud. Nikto nevyjde z rytmu a obaja si budú môcť zahrať. Takisto ako bol Peña veľká katastrofa a teraz podáva dobré výkony, takisto sa aj Wojciechovi podarí prekonať túto jednu slabosť, ktorá je zapríčinená aj tým, že ho naša obrana pravidelne necháva v štichu. Nie je nutné jedného odsudzovať a druhého brániť.
Sak nikoho neodcudzujem akurat ze pri penovi som mal uz celkom klud, pri najhorsom dostal gol ale teraz hrozi ze dostaneme gol a este ani nebudeme vediet odpovedat lebo budeme oslabeni
Já vůbec ty španělský pravidla nechápu … Ten zákrok Casada si odůvodní takhle ??? Casado evidentně nezasáhl míč a trefil nohu soupere. Ten mu ji pak lodicky přišlápl. Kdyby to byl Real, je to jasná penalta a červená karta navrch !
Ja si myslím, že pravidlá sú rovnaké tak v Španielsku, tak v Anglicku. Len ich výklad a používanie v zápasoch rozhodcami je rozdielne.........a v tom je veľký rozdiel a preto je a bude PL vždy na vyššej úrovni ako v Španielsku!
Tak ako zrusili penaltu kvoli faulu, tak predsa nam nedavno zrusili gol kvoli ofsajdu ktory bol stvrt hodinu..... Predtym. Dokonca sa komentator pozastavil na tom, ze kolko siel war spat... Ale toto bol naozaj faul na Kundeho a mozno aj na zltu. Inak podla mna ten rozhodca okrem tejto chyby piskal dobre
Casadov zákrok za mňa penalta, situácia po faule na Koundého nie...to sa správne dodatočne vyhodnotilo ako faul na Julesa. Nebol by som prekvapený, keby rozhodcovia mali v hlavách minulotýždňový zápas s Getafe, kde sme naopak my mali mať penaltu. Dosť sa okolo toho nakritizovalo.
Pravidlá hovoria, že ak rozhodca posúdi priestupok ako dovolený a lopty sa zmocní súper, je to stále tá istá akcia! Ale pozor, pri útočnej akcii súpera loptu získal toľko vyspevovaný Garcia, ktorý ju vzápätí opäť stratil a po tej strate bola situácia v našom pok. území, penalta. Čiže, útočná akcia súpera bola už nová akcia od tej, v ktorej bol priestupok na Koundeho!
Je rozdiel mýliť sa keď sa jedná o stratu dvoch bodov ako keď to nemá veľký dosah na výsledok . Rozhodovanie v La Lige sa zdá že je neprajné voči FC Barcelona .
Skús tu vyplakávať o penalte na našej strane lebo tu furt vypisuješ aj po tom ako zafúka silnejší vietor a náš hráč na zemi že to je penalta keď ju nemusia kopať proti nám nemusíme ani my
No keď Sczeszny prichádzal, asi malokto čakal, že Peňa zostane jednotkou...asi nejaky čas trvalo, až sa Wojta dostane do formy. Dovtedy chytal Peňa...a teraz už Hansi možno viac uprednostňuje Wojtu, keď potrenoval. A možno len chce rozdeliť minúty.
Každopádně, tak či onak, nechápu zastánce Scezneho. Tropi brutální chybu za chybou a to ani tolik těžkých situací neřeší. Kde může, tak je pozdě.
Možno chodí neskoro,možno dobre netrénuje,možno ma nejake kecy na trénera.....možno