Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-01-27 07:03:57
Souhlas, dle pravidel ta druhá situace měla být penaltou. Sice by to asi nic na zápase nezměnilo, ale prostě to pencle být měla.

Každopádně, tak či onak, nechápu zastánce Scezneho. Tropi brutální chybu za chybou a to ani tolik těžkých situací neřeší. Kde může, tak je pozdě.
2025-01-27 09:00:24
Já vůbec ty španělský pravidla nechápu … Ten zákrok Casada si odůvodní takhle ??? Casado evidentně nezasáhl míč a trefil nohu soupere. Ten mu ji pak lodicky přišlápl. Kdyby to byl Real, je to jasná penalta a červená karta navrch !
2025-01-27 09:36:08
Tak ako zrusili penaltu kvoli faulu, tak predsa nam nedavno zrusili gol kvoli ofsajdu ktory bol stvrt hodinu..... Predtym. Dokonca sa komentator pozastavil na tom, ze kolko siel war spat... Ale toto bol naozaj faul na Kundeho a mozno aj na zltu. Inak podla mna ten rozhodca okrem tejto chyby piskal dobre
2025-01-27 10:45:20
Casadov zákrok za mňa penalta, situácia po faule na Koundého nie...to sa správne dodatočne vyhodnotilo ako faul na Julesa. Nebol by som prekvapený, keby rozhodcovia mali v hlavách minulotýždňový zápas s Getafe, kde sme naopak my mali mať penaltu. Dosť sa okolo toho nakritizovalo.
2025-01-27 11:23:06
Mala, ale veľa by to toho nezmenilo a zápas by aj tak nevyhrali, takže ...
2025-01-27 11:53:07
Je rozdiel mýliť sa keď sa jedná o stratu dvoch bodov ako keď to nemá veľký dosah na výsledok . Rozhodovanie v La Lige sa zdá že je neprajné voči FC Barcelona .
2025-01-27 13:02:25
Prečo zrazu nechytá Peña...asi bude niečo v zákulisí,čo nevieme...
Možno chodí neskoro,možno dobre netrénuje,možno ma nejake kecy na trénera.....možno