To jsem fakt zvědavej jak to dopadne. Hlavně i kvůli tomu, aby jsme se dozvěděli, co z něj Flick vytáhne, když jsou reference až tak špatný, že je to údajně lemra lina.
Tie informacie z tabora United by som nebral vazne. Od leta sa ho snazia vystrnadit a na kazdej tlacovke ho Hag a teraz aj Amorim bez respektu dissuju. Ten chlapec par rokov dozadu drzal United na pleciach a odmenou mu je taketo zaobchadzanie. To iste sa stalo Sanchovi, ktoreho poslali do Chelsea kde hra ako kedysi v Dortmunde a pravidelne. Auba bol za lemru v Arsenale, zrusili mu zmluvu lebo bol vyvrhelom Artetu , taktiez pre spravanie a bla bla bla a vsetci vieme, ako to v Barce dopadlo. Ja by som ho neodpisoval. Talent ma obrovsky, len mu zrejme chyba podpora a uz ma United plne zuby. A mozme ho ziskat za hubičku.
Sancho- co ja viem 17z 2g 4a nie je vizitka najlepsie zarabajuceho hraca co bol v united
Rashford - co si pamatam mal dve dobre sezony za celu karieru a zaraba 400 tis libier tyzdenne jasne ze sa ho chcu zbavit my sme sa tiez chceli zbavit umtitiho a tiez bol raz dobry ale proste prestal byt bohuzial.
Auba bol svetla vynimka
Mozeme si skor povedat kto nebol a uz sme to skusali, Pjanic, Felix napr.
@Pravdo : môže byť i keď si myslím že Rashford je perfektný futbalista a to s "iba dve dobré sezóny" nie je pravda. Spomeň si aj opak : Griezmann, Suaréz, Semedo, Digne, ešte aj Emerson .... odišli z Barcy ako nepotrební, nekvalitní, nakoniec teraz aj Lenglet a v mužstve ktoré hrá Simeoneho obranu je bezvadný. Takže : hodí sa - nehodí sa je vec čoho ? Šťastia, klebiet, peňazí, ... lebo kvalitu tým čo som menoval a mohol by som ďalej nemôžeme hráčom uprieť. Z Barcy zmizlo za posledných 5 - 6 rokov možno 15 - 20 kvalitných hráčov ktorí sa
uplatnili vo veľkých súťažiach.
P. S. nekritizujem Tvoj názor len podotýkam 🙂
Ja z tábora United nie som ale pozerám ich pravidelne a Rashford je extrémne lenivý, rovnako v kabíne s ním nebude všetko ok. United na pleciach nedržal veľmi dlho, prvú sezónu pod Erikom hral dobre ale potom mu bolo ťažko pobehnúť za loptou, sezónu predtým tiež. Ešte keď bol mladý s nálepkou potenciálu tak hral najlepšie ale za posledných 4-5 sezón okrem tej jednej spomínanej to je bieda. V hlave to tiež nemá ok keď prehrajú zápas a on sa ide rozbiť na oslavu, niekoľkokrát ho pred / po zápase videli v baroch a na párty počas rozbehnutej sezóny. To že Sancho hrá v Chelsea jak kedysi v BVB tiež neviem odkiaľ máš, jeho výkony sú totálny priemer, nemá čísla ani konzistenciu. Aj sezónu predtým čo hosťoval v BVB mal pár zápasov kde sa hovorilo o veľkom comebacku ale väčšinu zápasov odohral aj tak veľmi slabo.
Presne to aj mne na nom vadi. Ja sledujem united lebo vsetci moji kamosi mu fandia takze nemam na vyber a mam celkom prehlad a pocuvam aj united podcast s markim a tam tiez na neho nemaju pekneho slova. Akoze red flags su vsade kde sa len pozries. Preto radsej nech si ide restartovat karieru niekam kde sa nevyzaduje kazdy rok vyhrat vsetky trofeje. Napr borussia je ideal
A este ma teraz napadlo ze sme vyhodili Deca a Ronaldinha aby nrmali zly vplyv na Messiho a teraz dovedieme Rashforda s jeho pristupom aby dojebal Yamala
Rashford - co si pamatam mal dve dobre sezony za celu karieru a zaraba 400 tis libier tyzdenne jasne ze sa ho chcu zbavit my sme sa tiez chceli zbavit umtitiho a tiez bol raz dobry ale proste prestal byt bohuzial.
Auba bol svetla vynimka
Mozeme si skor povedat kto nebol a uz sme to skusali, Pjanic, Felix napr.
uplatnili vo veľkých súťažiach.
P. S. nekritizujem Tvoj názor len podotýkam 🙂