Aha,takze problem s registraciami ochrani kluby od bankrotu.Takze hrac ktory ma zmluvu,berie plat ale nemoze byt zaregistrovany,je vlastne pomoc klubu pred bankrotom.Aj premyslas nad tym co pises?
Uniká ti pointa keď viem že ho nedokážem zaregistrovať tak toho hráča nekupujem a navyše nie takého čo už je tretí krát zranený od leta ale naše neschopné vedenie to nevie už raz Laporta vedenie odrbal tak to skúsil znova no nevyšlo to a teraz sa súdi a taký ako ty Juraj mu idú tlieskať že dobre robí
Tebas je to nejhorší co mohlo LL potkat.
Není schopen přilákat dostatek investorů, kteří by do LL nalili peníze, ale pravidla jsou na druhé straně několikrát přísnější než v jiných ligách....Došlo to tak daleko, že v lednu byla LL liga ve do které přišli posily za 2mega, což je nejvíc ze všech Top 10 lig v Evropě.
Jo a jinak k Olmovi: Sám Tebas mluvil někdy v září, že by měla Barce stačit nová smloua s Nike, ale nakonec z ní vzali jen číst do rozpočtu na posily, protože prý nejde o novou smlouvu, ale o prodložení té staré. O prodeji VIP pak chtěl mít o konce roku všechnu dokumentaci a když jí měli na svazu 28.12, tak najednou i chtěli i peníze na našem účtu do 31.12. Když peníze došli až 3.1.2025 tak začali tvrdit, že nejde už Olmo znovu zaregistrovat, protože nemůže být v sezóně zregistrovaný dvakrát i když zrovna začalo přestupové období........
Jestli nikdo nevidí tohle jako naprostý nesmysl se snahou poškodit klub, tak musí být slepý.......
Za všetkým by som tebasa zas nehľadal .... LL upadá to je pravda ale stačí sa pozrieť na návštevnosť a každému musí byť jasné prečo ... Anglicko dávno preč ... Nemecko dávno preč ... Taliansko skoro už na našej úrovni a Francúzsko ide postupne hore ....druhá polovica tabuľky je na Tom finančne veľmi zle pretože proste Španielsko nemá takú ekonomiku ako ostatné krajiny a väčšinu peňazí zhlatne real Barca a Atletico...- tu by to malo byť rovnomerne
A k olmovi .... Od zari sa tu písalo už 10 verzii aká vôbec bude ta zmluva s Nike ....tak isto netušia aká je ta zmluva o VIP a tie doklady takže je lepšie si počkať na vyjadrenie súdu
Nebránim tebasa len poukazujem na to že nikto z nás tu nemá dosť údajov aby ho mohol obviňovať
Zmluva s Nike nie je nová, ale len vylepšená. Podľa vyjadrení Laportu pri novej zmluve zarobí za 14 rokov Barcelona o 300 miliónov viac, ako pri starej zmluve, to je ročne navýšenie o 21,4 milióna (ak to prerátame na rok) takže ti nebeží naraz stará zmluva s Nike a nová zmluva s Nike.
Peto333, ako pises dokazy nemame. Na druhej strane uplne staci vnimat k comu sa rozhodne Tebas vyjadrovat, ako intenzivne, za akych okolnosti, jeho styl komunikacie, k comu sa naopak nevyjadruje atd. Tych do ocibijucich ucelovych komentarov a vyjadreni do medii (proti roznym konkretnym osobam a klubom nie len Barcelone) bolo neurekom a snad to niekto kto ma cas aj archivuje. Sprava sa a komunikuje ako neohrozeny populista a politik / celebrita, nie ako prezident nezavislej institucie.
Cule90 ..... Jasné chápem ... To jeho správanie je hrozne a určite by sa takto nemal správať ... Ale ja som sa vyjadroval len k prípadu olmo kde môže kľudne byť maslo na našej hlave .... Ale očividne veľká časť LL je spokojná pretože keď prídu voľby tak tam znova bude on
A to ze ide proti registracii Olma je jasne vsak oni rozhodli ze nemoze byt a toto podkopava ich autoritu. Takze to neberem osobne. Dokonca aj chapem ze chceli vidiet peniaze na ucte pred schvalenim lebo uz ich raz Laporta obabral. Takze toto neberiem nejako emotivne.
Ale obhajoba rozhodcov nie je na mieste vsak to uz sa ani neda lsedovat co predvadzaju. Treba ich uplne zruist dospeli sme do doby kedy futbal prerastol schopnoti jedneho cloveka to posudzovat. Pozrime sa na ofsidy ma niekto z vas nedoveru ked var vyhalsi ci bol alebo nebol? Lebo ja nie. Ale akonahle tam vstupuje ludsky faktor ako var rozhodca alebo hlavny rozhodca hned su kontroverzie. Treba zamakat na vare a uplne vyhodit ludsky faktor z hry. Rozhodca na ihrisku by mal byt len vykonavatel VARu pri dnesnych umelych inteligenciach bude ovela menej zlych rozhodnuti ako je teraz. Len treba zahodit spiatocnicke myslenie a posunut sa dalej. Som cital uz 10 rokov dozadu ze nejaka nemecka firma vymyslela system ktory z kamier posudzoval fauly s 99% uspesnostou. Zivy rozhodca je podla mna tak na 60tich :D
Pravdo - "Dokonca aj chapem ze chceli vidiet peniaze na ucte pred schvalenim lebo uz ich raz Laporta obabral. Takze toto neberiem nejako emotivne." Áno aj ja to chápem, no dôležité je ako je uvedené v smerniciach a stanovách. Ak to predtým prešlo a nezmenili ich, tak argument o tom že ich už raz Laporta obabral neobstojí.
Pravdo, samozrejme, ze teraz Tebas nema na vyber a musi pripomienkovat predbeznu registraciu schvalenu vyssou instanciou, lebo vyzera ako hlupak. Ako pise Peto333 nevidime do pozadia, ja si vsimam hlavne Tebasovu komunikaciu, ktora je castokrat neprijatelna. Keby si nevedel o koho ide, podla vyjadreni by si tipoval skor magora z prostredia politiky, nez prezidenta nezavislej institucie / uradnika. Ze sa vyjadril k TV realu je pekne, chcem verit, ze by postupoval rovnako, keby mala Barca svoju TV a vyvijala takyto tlak na rozhodcov, prakticky ta TV nadalej funguje a neviem co sa deje dalej. Rozhodcovia sa ale verejne vyjadrili, ze je to problem a prekaza im to. Urcite nehovorim, ze Tebas robi vsetko nespravne alebo so zlym umyslom, ale za mna je absolutne nedoveryhodny in general.
Rovno ti musim povedat ze je to volena funkcia cize je to politika. Takze ano je to magor z politiky a tocia sa tam take peniaze ze spravis vsetko aby si sa tam udrzal. Presne ako v politike hociakeho statu a ze je niekto netranny v dnesnej dobe je len utopia
Sak hej, ale si myslim, ze je rozdiel byt voleny do nezavislej institucie nejakou komisiou a byt niekam politicky nanominovany. Ako pises Tebas bol zvoleny, neje tam na to, aby robil politiku (za ucelom udrzat sa pri moci a zvysoval niekomu alebo niecomu preferencie) a ak to tak je tak sa netvarme, ze je to v tejto funkcii normalne, lebo v inych ligach to normalne nie je alebo som to nezaznamenal v takejto miere. Prezident nema davat hodnotiace usudky na prestupy hracov, prestupove sumy, zasahovat a ovplyvnovat verejnymi vyhlaseniami priebeh prestupoveho obdobia, davat osobne komentare k prezidentom, sportovym riaditelom atd (spicka ladovca). Nezijem na kvietku, jasne, ze v tom su prachy a osobne zaujmy, ale Tebas sa uz ani len netvari, ze je unho na prvom mieste La liga, podpora spanielskych klubov a nestranny pristup.
Suhlasim nemalo by to byt ale realita je ina akoze povedz mi jednu organizaciu kde sa tocia velke peniaze a nie je tam korupcia. A ti kvazi politici sa tam hrabu nie preto aby sa napakovali ale aby sirili dobro. Tebas je pravnik a jemu na blahu futbalu vobec nezalezi prisiel sa napakovat a splnit si svoje mocenske chutky ako kazdy iny politik
Tak trochu na odlehčení.. Mě hrozně baví, že je takový boj o registraci hráče, co stejně půlku času nebude k dispozici.. 🤦 Jasně ten boj je i o renomé a princip atd a samozřejmě, aby jim bylo umožněno hrat, ale na odlehčení jsem to musel napsat, bo komentáře od fotbalistů jak půl roku nemůže hrát fotbal není pravda(jindy jo, ne v tomto případě) už jen pro ta zranění a Victor si zahraje spíš na tréninku.. Každopádně Tebas je trubka o tom žádná..
Není schopen přilákat dostatek investorů, kteří by do LL nalili peníze, ale pravidla jsou na druhé straně několikrát přísnější než v jiných ligách....Došlo to tak daleko, že v lednu byla LL liga ve do které přišli posily za 2mega, což je nejvíc ze všech Top 10 lig v Evropě.
Jo a jinak k Olmovi: Sám Tebas mluvil někdy v září, že by měla Barce stačit nová smloua s Nike, ale nakonec z ní vzali jen číst do rozpočtu na posily, protože prý nejde o novou smlouvu, ale o prodložení té staré. O prodeji VIP pak chtěl mít o konce roku všechnu dokumentaci a když jí měli na svazu 28.12, tak najednou i chtěli i peníze na našem účtu do 31.12. Když peníze došli až 3.1.2025 tak začali tvrdit, že nejde už Olmo znovu zaregistrovat, protože nemůže být v sezóně zregistrovaný dvakrát i když zrovna začalo přestupové období........
Jestli nikdo nevidí tohle jako naprostý nesmysl se snahou poškodit klub, tak musí být slepý.......
A k olmovi .... Od zari sa tu písalo už 10 verzii aká vôbec bude ta zmluva s Nike ....tak isto netušia aká je ta zmluva o VIP a tie doklady takže je lepšie si počkať na vyjadrenie súdu
Nebránim tebasa len poukazujem na to že nikto z nás tu nemá dosť údajov aby ho mohol obviňovať
Ale obhajoba rozhodcov nie je na mieste vsak to uz sa ani neda lsedovat co predvadzaju. Treba ich uplne zruist dospeli sme do doby kedy futbal prerastol schopnoti jedneho cloveka to posudzovat. Pozrime sa na ofsidy ma niekto z vas nedoveru ked var vyhalsi ci bol alebo nebol? Lebo ja nie. Ale akonahle tam vstupuje ludsky faktor ako var rozhodca alebo hlavny rozhodca hned su kontroverzie. Treba zamakat na vare a uplne vyhodit ludsky faktor z hry. Rozhodca na ihrisku by mal byt len vykonavatel VARu pri dnesnych umelych inteligenciach bude ovela menej zlych rozhodnuti ako je teraz. Len treba zahodit spiatocnicke myslenie a posunut sa dalej. Som cital uz 10 rokov dozadu ze nejaka nemecka firma vymyslela system ktory z kamier posudzoval fauly s 99% uspesnostou. Zivy rozhodca je podla mna tak na 60tich :D