Co prosím? PSG jsem viděl proti City a Atletům a oba jasně válcovali. Dle mě mají dost na to nás porazit. A Benfiku jsme viděli nedávno a bylo by to kop nebo trop....
Dle mě jsme(až na to že nemusíme hrát ještě další dva zápasy) nezískali žádnou výhodu tím, že jsme skončili druzí a reálně můžeme dost těžšího soupeře pro 1/16 než třeba Real.
Podla mna zreb celkom dobry, ale suhlas, ze PSG hra velmi dobry futbal a za mna su kandidati aj na celkovy titul (spolocne s nami, realom, Lpoolom, Bayernom a Interom Milano).
Ihsahn nerozumies slovencine😀?Daj si google prekladac.Kde hovorim o PSG?Ja som vravel o PRIPADNOM stvrtfinale a o moznych superoch... a ked uz sme pri tom,tak ani PSG nemusime dostat.
No je to riadne pomiešané. Kopec silných tímov skončilo v 16finále. Jediná výhoda umiestnenia v top 8 je cash + volnejši kalendar, kedže o 2 zapasy menej.
Nechápem, kto tento celý systém žrebu vymyslel. Zložitejšie už to asi nešlo. A úplne zmazal výhodu lepšieho umiestnenia. Aj v šestnásťfinále, aj v osemfinále.
Pri nasom stasti to fakt bude benfica alebo PSG. Ziadna vyhra. Oba teamy hraju krasny futbal. Osemfinale bude tazke.
Ale koniec koncov, kto chce vyhrat, musi porazit vsetkych 🙂
Ako neocakavam, ze hned prvy rok ked pride Hansi tak vyhrabe treble alebo nieco take 😂 ale cim vyssie pojdeme, tym spokojnejsi budem 🙂
Dle mě jsme(až na to že nemusíme hrát ještě další dva zápasy) nezískali žádnou výhodu tím, že jsme skončili druzí a reálně můžeme dost těžšího soupeře pro 1/16 než třeba Real.
Ale koniec koncov, kto chce vyhrat, musi porazit vsetkych 🙂
Ako neocakavam, ze hned prvy rok ked pride Hansi tak vyhrabe treble alebo nieco take 😂 ale cim vyssie pojdeme, tym spokojnejsi budem 🙂