90 mega iba za tabulku je velmi slusna suma a to je este v pokracovani kde moze dalej zarobit aj tych 30 mega pre slovan je velmi dobra suma predsa len na svk tie prijmy klubov su minimalne neviem ako je to v cechach ale asi podobne preto mozbost hrat v LM vytvara NADprijem
Slovan je čisto oligarchický projekt, ktorý slúži ako hračka pre synátora. Aj keby išli do mínusu, "Kmotor" by si to aj tak bohato vynahradil na Slovákoch cez predražené štátne zákazky. 🤷♂️💰
myslis ze na slovensku sa robi futbal z nicoho ? si porovnaj svk ligu len s 3 nemeckou ligou tam maju stale vacsie prijmy ako na svk na take michalovce ti pride 500 ludi jeden kupi sal a jeden pernamentku na 3 ligu v De mas aj 20tis ludi a ako chces uzivit klub ? to nevravim ze chces este konkurovat 1 trojke a iba z 1 miesta mozes hrat 4 predkopa LM aby si sa dostal do skupiny a zarobil to ze uz kmotra senior je "oligarcha" a jeho synator z toho iba zije je iedna vec ale druha podmienky na svk a ja som len chcel poukazat na to ze 30 mega pre svk klub je mega zarobok za to cele usilie vyhrat ligu a prejst 4 predkola a rovnat sa v LM s klubmy z inej dimenzie eta vsjo
A ty si myslíš že z tých 30m čo zarobia,niekto niečo uvidí ?😉 Tam budú pekne na účte a Kmoťo junior si kúpi nové auto a novú šťabajznu😉 Slovan nemá ani akadémiu a aj keď ju bude mať tak budú hrať v prvom rade veteráni ✌️Im je klub ukradnutý hlavne že zarobí
Krásna ukážka ako sa Slovác nechá rada oj*báť. Prv ti zoberie všetko potom ti hodí omrvinku a ty budeš spokojný lebo sa približujes tomu skaredemu západu. Ak by veci fungovali, nesiril sa tu hejt rýchlejšie ako covid, nestrácajú dôvera a nerozpravalo od komunizmu však keď vyhrajú aj tak chleba lacnejší nebude, alebo keď mne ma zdochnut koža tak nech susedovi dve ..... tak by si tu videl kvalitnejší futbal, viac ludi na štadiónoch a viac perspektivnejsich klubov. Takto fungujeme presne ako v Rusku akurát tých kmotrov majú viac tak vidíš aj klubov viac
To su nazory pane boze.30mega je omrvinka z toho co tam Kmotrik dal.Keby to robi pre pebiaze tak uz davno nie je majitelom,lebo to nie je biznis na Slovensku na ktorom vies zarabat.Tak prestan snivat i nejakych cislach lebo tomu chuja rozumies.
Teraz som si vypočul krásnu myšlienku prečo Slováci majú tak v obľube Rusko a nechápu základom demokracie. " nemôžete rozumieť demokracii keď ju neviete poňat, väčšina tých ľudí sedí doma, necestuje, nepoznajú iný jazyk, dosledkom ich lenivosti sa vytvara sklamanie zo života a z toho prameni závisť a nenávisť na každého kto sa ma o len čosi lepšie, a oni vedia ze ti Rusi sa majú horšie, tak dúfajú ze budú na nich hľadieť s rešpektom a úctou."
ach chlapci vam je skoda ..vazne vam to na tom svk dobre " ide ".. uz vam tie media aj s politikmi (to je jedno ktora strana) poriadne vym.rdali hlavy clovek tu spomenie ze 30 mega je pekna suma pre svk klub a uz to zacne 😀😀😀
tie prijmi su velmi zaujimave a dufam ze od buducej sezony uz budeme aj na vlastnom stadione tazke tie prijmy budu este vyssie a dostane nas to dufam z toho financneho pekla ktore zazivame od covidu..
Pozeral som teraz ten vcerajsi zapas. No panecku prvy polcas nieco hrozne, druhy polcas no trosku zacali behat. Potom ma zaujsl ten Kolasinac, tak to je obtistly drevorubac 😀 ktory si mal domov odniest ako bonus cervenu za dve zlte. No a Lewa a o nahral na orvy gol ale prakticky to odchodil. Ked to zhrniem o nic sme neprisli okrem bodov .... Co je financna strata
Podľa toho čo vidím strácame v kolónke trhovej ceny a 5 ročnom UEFA koeficiente. Ak brali trhové ceny z transfermarketu, tak to dáva zmysel 🙄🙄🙃 Arsenal bol tiež pár sezón mimo LM, dokonca aj mimo základnú časť. Inter očividne vystrelilo to finále, ale zase potom mali stratiť na trhovej hodnote. Okrem Martineza, Barellu a Bastoniho, tam nemajú vôbec hodnotných hráčov. Čudná metrika za mňa.
Liverpool zhrabne od nás viac ako 10m a to len preto, že to včera naši ku koncu dosrali. Ja viem, že dôležitý je hlavne postup, ale 10m je 10m tvl. Mali sa viac snažiť včera.
GEJZA AJ TY SI SA V TOM NASIEL ? 😀
Liverpool zhrabne od nás viac ako 10m a to len preto, že to včera naši ku koncu dosrali. Ja viem, že dôležitý je hlavne postup, ale 10m je 10m tvl. Mali sa viac snažiť včera.