Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-01-30 19:01:29
90 mega iba za tabulku je velmi slusna suma a to je este v pokracovani kde moze dalej zarobit aj tych 30 mega pre slovan je velmi dobra suma predsa len na svk tie prijmy klubov su minimalne neviem ako je to v cechach ale asi podobne preto mozbost hrat v LM vytvara NADprijem
2025-01-30 19:28:44
tie prijmi su velmi zaujimave a dufam ze od buducej sezony uz budeme aj na vlastnom stadione tazke tie prijmy budu este vyssie a dostane nas to dufam z toho financneho pekla ktore zazivame od covidu..
2025-01-30 20:09:34
Pozeral som teraz ten vcerajsi zapas. No panecku prvy polcas nieco hrozne, druhy polcas no trosku zacali behat. Potom ma zaujsl ten Kolasinac, tak to je obtistly drevorubac 😀 ktory si mal domov odniest ako bonus cervenu za dve zlte. No a Lewa a o nahral na orvy gol ale prakticky to odchodil. Ked to zhrniem o nic sme neprisli okrem bodov .... Co je financna strata
2025-01-30 21:34:24
Podľa toho čo vidím strácame v kolónke trhovej ceny a 5 ročnom UEFA koeficiente. Ak brali trhové ceny z transfermarketu, tak to dáva zmysel 🙄🙄🙃 Arsenal bol tiež pár sezón mimo LM, dokonca aj mimo základnú časť. Inter očividne vystrelilo to finále, ale zase potom mali stratiť na trhovej hodnote. Okrem Martineza, Barellu a Bastoniho, tam nemajú vôbec hodnotných hráčov. Čudná metrika za mňa.
Liverpool zhrabne od nás viac ako 10m a to len preto, že to včera naši ku koncu dosrali. Ja viem, že dôležitý je hlavne postup, ale 10m je 10m tvl. Mali sa viac snažiť včera.