Existujú ale aj objektívne fakty. Lamine je obrovský talent, no tých už bolo niekoľko. To, čo dokázal Leo, nielenže nikto nikdy neprekoná, ale ani nevyrovná. Lamina čaká skvelá budúcnosť, no nebude z neho ani Messi, ani Maradona. Ale ak chcete snívať...
Z anglickeho clanku: “I’ve played with stars like Cristiano Ronaldo, Gianluigi Buffon, and Mesut Özil, but Lamine Yamal is the most technically gifted player I’ve ever seen. What he does in training is unbelievable." Myslim, ze Sceszny nehovoril o vsetkych hracoch, len o tych, s ktorymi hral v jednom time.
Utumno, vondeylen, keď viete predpovedať budúcnosť, mohli by si mi poradiť v akciách? S vašim evidentným jasnovidectvom by som bol už dávno milionár. Vy už určite môžete sponzorovať Barcu.
Sarkazmus nepomôže, FCBCN. Už teraz vidno, že Lamine nemá až takú genialitu ako Messi či Maradona. Budúcnosť ukáže, kto mal pravdu. Pamätaj si moje slová.
Utumno, neviem či si dokážem zapamätať tvoje slová, lebo ja tu nebudem večne, keď vravíš "nikto, nikdy". Messiho považujem takisto za top, je to umelec. Yamal môže byť umelec, ale jednoducho jeho diela budú iné. Alebo môže byť prepadák. Isté je len to, že nikto nevie. Keď to aj vyjde tip, tak to je len otázka náhody. Ľudia proste preceňujú svoje schopnosti predvídať.
To klasické "ja som to vravel" je totálna blbosť :)
Messiho čísla a úspechy hovoria za seba. Maradona tiež bol čistý mág: čo on dokázal s loptou..Potom sú tam hráči ako Roberto Baggio, Hagi, (či sa nám to páči alebo nie) Mbappé, a ďalší velikáni, ale predsa nie až takí. Lamine viditelne patrí do tejto kategórie. Ja to vidím, ale ty nemusíš súhlasiť.
Len som ti chcel povedať, že svet je zložitejší ako si vieš predstaviť. Čo všetko videli a tak jasne...
Navyše, ako som už napísal, futbalisti sa nedajú porovnávať a už vôbec nie na základe čísiel. Každý je iný a v každom zápase je úplne iné prostredie a okolnosti. Jednoducho to čo tvrdíš je nesprávne vysvetlenie na základe nesprávnych predpokladov a indukcie. Indukcia je len pravdepodobnosť, nič viac.
To čo robíš je indukcia nie dedukcia.
Nemusíme sa zhodnúť v odhadoch, s tým nemám problém. Lenže ty nerobíš odhad, ale dávaš finálne závery a vydávaš ich za pravdivé, čo je logicky nesprávne a teda nepravdivé.
Mňa udivuje, prečo sa tu nespomenie meno Edson Arantes do Nascimento (Pelé), keď sa tu rozpráva o najlepších hráčoch histórie. Ten človek bol, je a bude neohrozený kráľ futbalu, a to Messiho a Maradonu priam zbožňujem.
60 roky boli iné ako 70te a tobôž nie 80, či 90... a futbal ktorý sa hrá posledných 10 rokov je tak naročný a zaroveň musí byť každý hrač komplexný, že sa to ťažko porovnáva s Peleho erou...
Pelé hral futbal v dobe, keď obrancovia a dokonca aj ofsajd poriadne neexistovali. Futbal celkovo bol na dosť nízkej úrovni. Pelé nikdy nebude kráľom futbalu, určite nie čo sa mňa týka. A to futbal pozerám už niekoľko desaťročí.
Podľa Tvojej vlastnej prihlášky más 33 rokov. Čo si videl hrať LIVE ? Maradonu, Pele - určite nie a keď tu hral Messi ešte si bol decko. Ja som o vyše 40 rokov starší ako Ty, pamätám hráčov ešte PRED Pele ...
Preto že mám 33 nemôžem vedieť aká je história futbalu? A Messi? Messimu fandím od začiatku. Nie som taký mladý a neskúsený, aby som nevedel kto je Messi a čo dosiahol. Aby bolo jasné, Messiho a Maradonu si nesmierne vážim, ale podľa toho, čo som videl a čo mi všetko povedali ľudia, ktorí pravidelne sledovali Peleho (môj otec, môj starý otec, atď), tak je to najlepší hráč histórie. Pekný deň.
BarcaFan, v tej dobe bol Pelé najlepší, určite. Ale je to dosť pre-hype-ovaný futbalista, ktorý to mal oveľa ľahšie ako Maradona, Messi, atď. Nič v zlom.
To klasické "ja som to vravel" je totálna blbosť :)
Navyše, ako som už napísal, futbalisti sa nedajú porovnávať a už vôbec nie na základe čísiel. Každý je iný a v každom zápase je úplne iné prostredie a okolnosti. Jednoducho to čo tvrdíš je nesprávne vysvetlenie na základe nesprávnych predpokladov a indukcie. Indukcia je len pravdepodobnosť, nič viac.
Nemusíme sa zhodnúť v odhadoch, s tým nemám problém. Lenže ty nerobíš odhad, ale dávaš finálne závery a vydávaš ich za pravdivé, čo je logicky nesprávne a teda nepravdivé.